سفارشات دوستان ارسال شد.
با تشکر.
سفارشات دوستان ارسال شد.
با تشکر.
The Best Dedicated & VPS
All Server Uptime 100 % Guarantee
Support 24/7/365 Ticket & live chat
سلام خدمت دوستان
بنده دیشب از ایشون سرور رو تحویل گرفتم با توجه به اینکه کار ما برامون خیلی اهمیت داره ازشون تقضا کردم که سرور رو زود تحویل بدن که تحویلم دادن
من ازشون واقعا سپاسگزارم
یه نمونه فایل تورنتی دانلود کردم که سرعتش خوب بود البته خب برای کشورها و سرورهای مختلف سرعت فرق داره که من یه عکس از نمونه فایل دانلودی از کشور آمریکا گرفتم که در اختیار دوستان قرار میدم
4hpqv7.jpg
با سلام .
دوست عزیز aph سایت شما باز نمیشه .!!!!!
پس حداقل زمان سفارش را افزایش دهید . با توجه به اینکه سایت شما برای سفارش باز نمیشود . !!!
ویرایش توسط aph : March 18th, 2012 در ساعت 16:31
The Best Dedicated & VPS
سلام و عرض خسته نباشید
منم دیشب سرورم رو از ایشون تحویل گرفتم و تا حالا که اوکی بوده و مشکل خاصی نداشتم
ممنون هم وطن
4 عدد از سفارش دوستان ارسال شد.
موجودی
پلن 1 - 3 عدد
پلن 2- 4 عدد
پلن 3 - 4 عدد.
با تشکر.
The Best Dedicated & VPS
بنده هم امروز دومین سرورم رو از محمد جان گرفتم این بار پلن 3 شون هست همه جوره تائید میشن واقعاً کارشون درسته ایشالا همین روش کاری رو تا انتها ادامه بدن (اگر تا پایان با همین روش کار کنن قطعاً میتونم بگم کم رقیب میشن)
از لحاظ سرعت من فایل هائی که از سرور ایشون روی هاست خودم آپلود میکنم بین 30 تا 60 مگابایت آپلود میکنه که بی نظیر هست فایل های تورنت بسته به سیدر هاش از 10 مگابایت تا 20 مگابایت دانلود و آپلود میکنه البته این سرعت برای سرور فرانسشون هست هنوز روی این سرور تست نگرفتم یه 8000 تا فایل 200 300 کیلو بایتی هست که داره با jdownloader دانلود میکنه و کل منابع رو داره استفاده میکنه و نمیشه تست گرفت به محض اینکه تست گرفتم عکسش رو هم مثل اون تاپیک برای دوستان قرار میدم تا دوستان هم بتونن استفاده کنن و انتخاب بهتری داشته باشن
ایشالا همیشه موفق باشی محمد جان و پیشاپیش سال نو رو به شما و دیگر دوستان انجمن تبریک میگم
دوستانی که دیشب سفارش داده بودند آیپی ها به دست ما رسیدند.
تا ظهر سفارششان تحویل داده خواهد شد.
با تشکر.
The Best Dedicated & VPS
سفارشات دوستان تحویل داده شد.
موجودی
پلن 1 = 3 عدد
پلن 2 = 6 عدد
پلن 3 = 4 عدد.
با تشکر.
The Best Dedicated & VPS
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)