سلام . من پیشنهادم آنتن اومنی هست .
یکی شو خودم دارم با لب تاپ تا حدود 900 متر رو راحت می گیره
نصب و کانفینگ : WebSitepanel . DirectAdmin
فروش ویژه سرور از : فرانسه . کانادا . آلمان
ID : Bwspeeds
یه لینک ازش میدید؟بعد اینکه 900 متر جواب میده 5 کیلومتر لازم دارم از همین مدل که گفتید با برد بالاتر هم هست؟
البته اینو اضافه کنم که با یه آنتی لوکال نانو هم میشه تا 5 کیلومتر حتی بیشتر از آنتن اومنی باند گرفت
ولی برا لب تاپ تا 900 متر بیشتر جوابگو نیست .
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
ببین تا 400 متر گوشی های تلفن همراه می تونن شبکه شو پیدا کنن و ازش باند بگیرن .
از 750 تا 1 کیلومتر هم بستگی به جغرافیا هم لب تاپ ها و تبلت ها می تونن باند ازش بگیرن
و از 1 کیلومتر تا 5 - 6 کیلومتر nano local 2 / 5 می تونن ازش سرویس بگیرن .
360 درجه هست .
یعنی منظورت اینه غیر از انتن روی مودم یه انتن دیگه روی لپ تاب؟
منظورتون از nano local 2 چیه؟ شرمنده اما سخت افزار تخصص ندارم
یه کم هزینه هاش به نسبت زیاده . ولی راحت میشه بالای 10 لب تاپ رو از فاصله های مختلف 900 متری بهشون باند داد یا مثلا 10 آنتن وایرلس رو بهشون خدمات داد . و موبایل و ...
منظورم اینکه شما توسط یه سوئیچ باند روی adsl رو ببرین به بالای پشت بامتون رو توسط اومنی ( و یه بولت ) پخشش کنید به مسافت 5 6 کیلومتری
منظورم از نانو گیره ها هست
مثلا دوستتون تو فاصله 300 متری شما هست می تونه با موبایلش از شما اینترنت بگیره
و یا اون یکی دوستتون تو فاصله ی 800 متری هست می تونه با لب تاپش ازتون اینترنت بگیره .
و یا اون یکی دوستتون تو فاصله ای 5 کیلومتری هست می ره یه لوکو 2 می خره می زاره بالا پشت بامش و از شما اینترنت می گیره
ما شاء الله چقدر دوست داری![]()
سلام
بحث در این مورد زیاده به نظرم یه سری به سایت Persian Networks بزنید فکر کنم اطلاعات کامل تری بهتون بدن هر چند که دوستان راهنمایی لازم رو انجام دادن.
یه حدودی متوجه شدم حالا اینو از کجا بخریم؟فروشگاه نتی معرفی کن
درود
دوست من آنتن امنی غیر قانونی هست و در صورت مشاهده جرم سنگینی دارد!
شما هم از فکر اینکه یک دستگاه در دفتر قرار دهید و تا 5 کیلومتر بتوانید با لبتاب بگیرید از سرتان بیرون کنید!
چون به هیچ وجه لبتاب قدرت پردازش این مسافت را ندارد!
باید فرستنده شما به هدی قوی باشد که در هر مکان حداقل 5 آنتن از 6 آنتن لبتاب را پر کند که استفاده از این نوع دستگاه ها کاملا غیر قانونی میباشد!
تنها موردی که میتوانید استفاده کنید این است که 2 دستگاه تهیه کنید و دید مستقیم داشته باشید!
(اگر دید مستقیم نباشد هم امکان پذیر است اما دیتای بیشتری لاست میشود )
و به صورت پوینت تو پوینت استفاده کنید!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
منظورتون از دید مستقیم یعنی زاویه دو دستگاه یکی باشه؟خب این عملا توی شهر ممکن نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)