بعضی از نظرات دوستان رو خوندمیه پیشنهاد دارم براتون اگر از استفاده VPS و یا مدیریت اون چیزی نمیدونید و یا به قولی صفر هستید، پیشنهاد من اینه یه هاستینگ مناسب برای سایتتون اول پیدا کنید+ یه فایل هاستینگ و یا هاست دانلود برای فایل هاتون تهیه کنید که درد سر مدیریت نداشته باشید ولی خب نوشتید آپلود فایل های حجیم هم توی برنامتون هست، بهتره کمی به علم مدیریت سرور وارد باشید ولی خب اگر یه vps ویندوز داشته باشید + یه IIS کانفیگ شده کار براتون خیلی راحت میشه! فقط باید مراقب باشید ترافیک بالا باعث نشه وی پی اس شما ^*&%* بشه
البته پیشنهاد میکنم یه وی پس اس ویندوز بگیرید {عالمی داره برای خودش به خدا
} موفق باشید.
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
من فروم دوست عزیزمون رو آشنا هستم
که تقریبا 22هزار کاربر داره و 4هزار کاربر فعال که روزی نزدیک به 2000 بازدیدکننده دارن
علی جان با این مشخصات باید برای فروم هم یک هاست قدرتمند بگیری
و البته که هاست دی ال خب کیفیت کارش تقریبا برای همه مشخصه ...
ویرایش توسط mhy : March 16th, 2012 در ساعت 14:24
...
دوستان فرمودند فروم شما روزانه 1000 تا 2000 بازدید داره . فکر نمی کنم خیلی زیاد باشه . چون سایت هایی بنده مدیریت می کنم آیپی ها ورودی روزانه طبق چارت آمارگیر های معتبر روزانه بیش از 5.000 می باشد .تعداد انلاین بیش از 100 آیپی و ... با این حال در هاست اشتراکی میزبانی می شوند!
اگر هاست قوی تهیه کنید بهتر هستش . چرا که شما با مدیریت سرور آشنا نیستید و از طرفی میزبانی سایت در وی پی اس ویندوز خیلی امن و پایدار نیست ! در نتیجه برای سایت حتما از هاست اشتراکی با کیفیتی استفاده کنید . برای فایل ها نیز به نظر بنده از هاست دانلود استفاده کنید . چرا که استفاده از وی پی اس در این شرایط باعث چند برابر شدن هزینه های شما می شود !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)