بسیاری از سرویس ها و خدماتی که در این فروم دیدم و برخی از دوستان ارائه کردند حتی یک وب سایت درست و حسابی و یک صفحه تماس با ما (با ذکر تلفن و آدرس) ندارند. بنابراین اعتماد بر آنها فقط به واسطه روابط دوستانه انجام میشه.
بسیاری از سرویس ها و خدماتی که در این فروم دیدم و برخی از دوستان ارائه کردند حتی یک وب سایت درست و حسابی و یک صفحه تماس با ما (با ذکر تلفن و آدرس) ندارند. بنابراین اعتماد بر آنها فقط به واسطه روابط دوستانه انجام میشه.
باسلام
CPU: 1Core
RAM: 1GB
H.D.D : 50GB
Bandwidth: 500GB
IP: 1
Server Prot: 1GB
قیمت: 25هزارتومان ماهانه + 5هزارتومان هزینه راه اندازی
https://secure.almahost.co.uk/cart.php?gid=5
صفحه اصلی(ممکنه به دلیل طراحی مجدد سایت بعضی از بخشها با مشکل مواجه بشید) : آلما هاست
موفق باشید
شرکت هایی که تو حوزه ی اینترنت فعالیت میکنن، نیازی به ارائه آدرس و تلفن نیستند.
مگر دیتاسنتر ها و سرویس دهنده هایی که نیاز به حضور فیزیکی داشته باشه.
یکی از بزرگترین هاستینگ های خارجی Byet.org هست که تو صفحه تماس با ما نه شماره تلفنی میبینید نه آدرس
http://byet.org/premiumsupport/
ببخشید اگه پستم بر خلاف پست دوستان پیشنهادی در بر نداشت. هدف راهنمایی بود![]()
با سلام
رم : 1 گیگ
هارد : 100 گیگ
پورت : 100 مگابیت
+
پهنای باند نامحدود
فرانسه
ماهانه 25 هزار تومان
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
دوست من ، شما درخواست کردید یک "شرکت معتبر" معرفی بشه به شما. و همچنین درخواست خرید وی پی اس کردید. قصد توهین به هیچ یک از اساتید این فروم رو نداریم ، اما در این فروم هستن کسانی که حتی سن خودشون!!! به 15 سال نمیرسه و سرور اختصاصی ارائه میدن!!!!! تا حالا دیدید یک ماس بند ، بگه ماست من ترشه؟
بهترین راه حل برای شما:
1- تحقیق از مشترکین (واقعی!!!!) شرکت مورد نظر
2- اعتماد!
در هر صورت میتونید با ترفند های مختلف از جمله ملاقات حضوری ، دریافت قرارداد رسمی با مهر شرکت و ... کارتون رو محکم کاری کنید. اما پیشنهاد میکنم سرویس دهنده ای که نام خوبی در اینترنت داره رو پیدا کنید! تا شرکتی که همه چیز به شما میده!
چون وقتی اطلاعاتتون پرید ، نعوذ با الله خود خدا هم نمیتونه اطلاعاتی که از دست رفته و مجددا روی اون هارد ، فایل ریخته شده رو بر گردونه! چه برسه چند تا ورق کاغذ و دادگاه و....
موفق باشید
سلام
هرچی فکر میکنم میبینم عنوان ربطی به محتوا نداره :D
کاربر درخواست معرفی
سرویس دهنده vps مطمئن
داشته , همه آمدن آفر دادن
اعتماد به نفس سرویس دهندگان تو انجمن منو کشته
طرف تا تاپیک ایجاد میکنه 20 تا آفر میاد
مهم درخواست کاربر نیست
مهم نیاز کاربر نیست
مهم فقط تو انجمن فروش سرویس هست و بس
نمی دونم چرا تو تاپیک های آموزشی و درخواست کمک چرا پیدامون نمیشه
راستی یادم رفت بگن , عید و سه ماه تعطیلی هم نزدیکه :D
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
اصلا موافق نیستم. صرف اینکه خارجی ها اینجوری هستند دلیل نمیشه که کارشون درست باشه. شما یک مثال اوردید که آدرس نداشت من هم 10تا سایت می تونم بگم که آدرس و تلفن دارند. پس این دلیل نمیشه.
دوم اینکه بحث من اعتماد کردن برای گرفتن سرور هست. وقتی من می بینم که یک شرکت که کارش هاست هست حتی یک سایت درست و حسابی نداره ، خب طبیعی هست که ندیده و نشناخته نمیشه اعتماد کرد.
سلام
از کشور آلمان.
تضمین آپتایم 99.99%
رم 1 گیگ.
60 گیگ هارد.
منابع کاملا اختصاصی.
ماه اول 25 تومان.
از ماه دوم 30 تومان.
تحویل کمتر از 30 دقیقه.
در مورد مشتری ها هم ایمیل بزنید یا سایت تیکت بزنید تا نمونه اعلام کنیم...
fhohosting.com
farzad_Ho68@yahoo.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)