-
October 20th, 2009, 18:57
پاسخ : الله اکبر از این هاست فروشها
دوستان عزیز ، منظور من به کس خواصی نبود ! من قیمت عدالانه و مخصوص خودم را دادم ! شاید اصلا قیمت من گران یا ارزن تر هم بود ! مسئله اینجاست که مثلا 10 نفر از مدیران هاست در این تاپیک شرکت کردند ! 7 نفر قیمتی دارند که شباهتی خیلی زیادی با لیست قیمت ما داشت ! حالا پهنای باند بالا و پایین می کرد ! این رقابت خوبی هست ! اما 3 نفر دیگه امدند ده گیگابایت دادند اون هم زیر قیمت هفت نفر دیگه برای اینکه قیمت بقیه را بشکنه ! مهم نیست مشتری از کدام بگیره اما مهم این هست که ایشون هیچ افری نزده و برای اینکه دست بقیه همکاران را بزنه این کار انجام می دهد !
بازم رقابت ، رقابت خوبی هست اما نه اینگونه !
من همان گونه که عرض کردم اولش خیلی شکه شدم ! گفتم همه قیمت ها نزدیک به هم است و شدیم مثل خارج اما اینها را که دیدم نظرم باز تغییر کرد ! هدفم از زدن این تاپیک اصلا درباره شخص یا شرکتی نیست ! درباره هاستینگ ایران هست به همین خاطر جناب نیکان و وبرنگ عزیز به هیچ عنوان منظور من شما نبودید ! من فقط درباره این موضوع صحبت کردم ادرس اون تاپیک هم برای مثال بود !
-
تعداد تشکر ها ازNovinServer به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2009 18:57
# ADS
-
October 20th, 2009, 19:04
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازSepahrad به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2009, 19:09

نوشته اصلی توسط
iranhyperhost
شما درست میگید اون چند نفر هم از اون کسایی هستن که قبل ها توی تایپیک های مختلف بحث شده بود ( همه میان هاستینگ میزنن) هست . میخوان مشتری بیارن به هر قیمتی و هم دوستان دیگه به مشکل بر میخورند و هم در آخر خودشون . نه دانش فنی یا ...

بله شما درست میگید این مشکلات زیاد هست. متاسفانه
موفق باشید

ولی از نظر من در حال فرهنگ سازی هست !
چون خیلی ها هم در اون تاپیک اگر ببینید قیمت ها شبیه به هم بود !
من واقعا حال کردم ! حالا اون چند نفر هم یکم بگذاره روی روال بقیه خواهند امد !
وای چی می شود یک روز توی ایران همه قیمت ها ثابت بشود ! خیلی توپ می شه !
دیگه مشتری برای قیمت نمی خواهد کل اینترنت را زیر پا بگذارد و ملاک می شود کیفیت در سرویس دهی !
-
تعداد تشکر ها از NovinServer به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2009, 19:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NovinServer
ولی از نظر من در حال فرهنگ سازی هست !
چون خیلی ها هم در اون تاپیک اگر ببینید قیمت ها شبیه به هم بود !
من واقعا حال کردم ! حالا اون چند نفر هم یکم بگذاره روی روال بقیه خواهند امد !
وای چی می شود یک روز توی ایران همه قیمت ها ثابت بشود ! خیلی توپ می شه !
دیگه مشتری برای قیمت نمی خواهد کل اینترنت را زیر پا بگذارد و ملاک می شود کیفیت در سرویس دهی !

بله در حال فرهنگ سازی هست و بهتر شده و از طرفی داره در بد تر هم میشه . حالا شما در یک تایپیک 3 نفر دیدید . در کل زیادن ولی جمع فرهنگیخته شدگان بیشتر هست 

که اونم حل میشه . بله واقعا چی میشه ملاک کیفیت بشه
-
-
October 20th, 2009, 19:16
-
-
October 20th, 2009, 19:20
-
-
October 20th, 2009, 19:26
-
-
October 20th, 2009, 19:43

نوشته اصلی توسط
sajad
چرا قسم ميخوري بابا . قبوله
ولي يه چيز بگم من داشتم از تعجب ميمردم كه اونجور قيمت ميدادن ( مث هم ) ولي وقتي ديدم..... تعجبم تموم شد

اره دیگه ! منم به خاطر همین تاپیک زدم ببینیم قضیه چیه ! 
و اگر نه خیلی از این تاپیک ها دیدم اما خوب برام طبیعی بود و ازش می گذشتم ! اما این یکی واقعا یک طوری بود ...
-
-
October 20th, 2009, 20:00
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از iranihost به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2009, 21:11
با دروود
دوستانی فرمودند که اگر همه قیمتها در یک رده شوند و تنها تفاوت میان کرفیت و دیگر گزینه ها باشد نیک است،من می پندارم این سخنی پسندیده است؛اما هنوز هم من نفهمدیم حال که قیمت ها بسیار متفاوت هستند،و کیفیت ها هم که نمی توان به سخنان فروشنده خیلی استناد نمود،پس رقابت در اینجا چیست؟
شاید من (برای نمونه)از یک شرکتی سرور های یم را اجاره می کنم و یا خریده ام که بسیار ارزان هستند،و می خواهم با سود کمی نیز آن را واگذار نمایم،خوب آیا اگر من قیمتم خیلی با قیمتهای بازار تفاوت داشت،دارم بازار را خراب می کنم؟
سپاس
-
تعداد تشکر ها از saeed25 به دلیل پست مفید