-
March 8th, 2012, 22:24
**جشنواره نوروزی آپادانا**=تخفیف ویژه ماه اول+1 ماه vps رایگان+تنظیم رایگان+اموزش و پشتیبانی 24 ساعته
ویژگیهای جشنواره نوروزی 93
1- تخفیف 10% در همه پلن ها برای ماه اول
2- لایسنس آنتی ویروس 6 ماهه رایگان
3-هاست 500 مگابایتی رایگان به مدت 6 ماه
4-هر نوع تنظیم(تنظیمات جدید) به صورت رایگان
5-اموزش رایگان و اختصاصی مدیریت سرور به شما
چرا خرید از آپادانا ؟
1-تحویل سریع سرور
2-پرداخت انلاین و بدون دردسر
3-15 روز گارانتی کامل(در صورت خرابی هزینه برگردانده میشود)
4-گارانتی تعویض 6 ماهه
5-تیم مجرب برای پشتیبانی
6-پشتیبانی 24 ساعته
7-پشتیبانی از طریق تلفن
8-پشتیبانی از طریق sms
9-پشتیبانی از طریق چت یاهو و ...
10-پشتیبانی از طریق تیکت
11-و....
آپادانا
www.apadanaserver.ir
جشن نوروز بر همگان خجسته باد
پلن ها
سبد خرید - آپادانا سرور
کد تخفیف : 10
ID:vps.selling@yahoo.com
vpsvps55@yahoo.com
ویرایش توسط sellpad : March 14th, 2014 در ساعت 14:43
-
تعداد تشکر ها ازsellpad به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2012 22:24
# ADS
-
March 30th, 2012, 03:33
عضو انجمن
پاسخ : **جشنواره نوروزی آپادانا**=تخفیف ویژه ماه اول+1 ماه vps رایگان+تنظیم رایگان+اموزش و پشتیبانی 24 ساعته

نوشته اصلی توسط
Mohsen_msi
درود ...
دوست عزیز بنده قصد تخریب ندارم، صرفا یک فیدبک زدم که کسانی که vps برای مصارف خاص می خوان، جای دیگه ای رو انتخاب کنند. ببینید مشکل دیتاسنتر مربوط به شماست. من از شما سرویس خریدم. اگر دیتاسنتر مشکل داره شما باید حل کنید و کاملا به شما بر می گرده. من متوجه نمی شم این جمله شما یعنی چی ؟! "مشکل از خود دیتا سنتر است و مشکل از طرف ما نبوده" به هر حال من قصد بحث کردن ندارم و نهایتا مبلغی رو دور ریختم. شما هم به پست قبلی من + نگاه کنید.
موفق باشید
والا نمیخوام توی این بحث شرکت کنم
متاسفانه کاربر های ما فکر میکنن که کسی که سرور رو میفروشه مالک سرور هستش ولی سرور همیشه توی جیبشه و نباید هیچوقت واسش مشکلی پیش بیاد
ایشونم سرور توی یک کشور دیگه هستش و هیچ دیتا سنتری و هیچ کسی که سرو میده نمیتونه آپ تایم 100% به شما تضمین بده تناها کسی که میتونه تضمین کامل بده خداست عزیز من
شمام یکم منطقی باشید ایشون فقط گفته توی 4 ماه گذشته دان نشدیم نگفته که نخواهیم شد
منطقی فکر کردن خیلی خوبه
-
تعداد تشکر ها ازbabelirani به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2012, 01:28
پاسخ : **جشنواره نوروزی آپادانا**=تخفیف ویژه ماه اول+1 ماه vps رایگان+تنظیم رایگان+اموزش و پشتیبانی 24 ساعته
جناب babelirani واقعا از اینکه دیدگاه خودتون رو به عنوان یک کاربر بی طرف عنوان نمودید خیلی ممنون و سپاسگذارم
البته ما با کاربرهای حرفه ای و کسانی که چندین ساله کارشون اینه مشکلی نداشتیم و نداریم ولی بعضا کاربرانی هم هستند که انتظاراتی دارند که واقعا معقول نیست در صورتی که سرویس دهی ما رو میبینند ولی کم لطفی میکنند
-
تعداد تشکر ها از lived به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2012, 13:35

نوشته اصلی توسط
lived
جناب babelirani واقعا از اینکه دیدگاه خودتون رو به عنوان یک کاربر بی طرف عنوان نمودید خیلی ممنون و سپاسگذارم
البته ما با کاربرهای حرفه ای و کسانی که چندین ساله کارشون اینه مشکلی نداشتیم و نداریم ولی بعضا کاربرانی هم هستند که انتظاراتی دارند که واقعا معقول نیست در صورتی که سرویس دهی ما رو میبینند ولی کم لطفی میکنند
جالبه ... اینکه توقع داشته باشیم سرویسمون درست کار کنه و بعد از کلی تاییدیه از شما گرفتن درست کار کنه از کم عقلی ماست !! حالا گذر زمان و نحوه سرویس دادن شما گویای همه چیز خواهد بود. من یک هفته دیگه VPSام Expire می شه، هر چند که فقط یک هفته از سرویس شما استفاده کردم و بعد از دیدن شرایط پشیمون شدم که دیگه سودی نداشت !
-
-
March 31st, 2012, 14:26
جناب Mohsen_msi این همه جنجال برای همون چند ساعت قطع شدن سرور شماست که از دیتا سنتر بود و ایراد از سوی ما نبود و سرور شما بعد از چند ساعت با پیگیری ما از دیتاسنتر دوباره به همان شکل تحویل شما شد،نگران نصب نرم افزار بودین که خدا روشکر سرورتون به همون شکل تحویلتون شد حالا برای اون چند ساعت شما عنوان میکنید سی روز سرور شما مشکل داشته ؟؟
اگر اینطور باشه شما ما رو به چهار میخ میکشی جانم
الان برای چند ساعت قعطی ملت رو دعوت میکنی از ما خرید نکن اونجوری اگر سرور شما ایراد داشت دنیا رو خبر میکردی که توی کل دنیا از ما خرید نکنن
خداوند همیشه بر حق است و ما اصلا از اینکه شما هر چقدر بدگویی کنید ازتون ناراحت نمیشیم چون از قدیم گفتن طلا که پاکه چه منتش به خاکه
ما تمام تلاش خودمون رو میکنیم که سرویس خوبی ارائه کنیم و کاربرانی که مدتهای زیادیه با ما هستن این موضوع رو واقعا درک کردن
هر زمان ایرادی پیدا بشه استرس و تلاش ما صد برابر شماست تا سرویس به حالت عادی برگرده
اگر دوست داشتین لیست مکاتبات اون شب من با آقای اندرو رو براتون میذارم که ایشون میگفت و من به ایشون اثبات کردم که مشکل از اونهاست و از ما نیست
من همون شب که این ایراد پیدا شد فقط سه ساعت خوابیدم و همش در مکاتبه بودم تا مشکل رفع شد و چون شماره موبایلتون رو نداشتم اطلاع بدم براتون پی ام دادم
که شما اینقدر سرور و نرم افزار مالیتون براتون مهم بود چند ساعت بعد جواب من رو دادین
که با خودم گفتم ایشون انگار براشون مهم نیست
ولی باز هم ما میگیم همه حق با شماست و اون قطع شدن چند ساعته نباید ایجاد میشد (از دیتا سنتر ) و حرف شما کاملا متین است که سرورتون باید آپتایم صد درصد داشته باشه ولی پیش آمده و ما هم همه تلاش خودمان رو کردیم که سرورتون برگرده که برگشت ولی باز هم ازتون عذر میخوایم
-
-
March 31st, 2012, 15:06
عضو جدید
من تا حالا از خیلی جاها وی پی اس گرفتم. تو تمامی موارد یک اتفاقی افتاده. از کار افتادن هارد، ساسپند شدن سرور اصلی، خراب شدن سوئیچ، در اومدن کابل هارد دیسک ، معلق شدن سرویس پرداخت شده و ...
هر فروشنده ای هم تضمین بده بدون که حرف اشتباهی زده.
به نظر من مهم اینه که کدوم فروشنده مشتری رو نمیپیچونه و پیگیر کار میشه تا حل بشه.
این دوستمون هم اگه واقعا پیگیر کار بوده جای تشکر داره.
-
تعداد تشکر ها از ostadomid به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2012, 22:42
-
-
March 31st, 2012, 23:13
-
-
March 31st, 2012, 23:40

نوشته اصلی توسط
hadiroohi
دیتا سنتر؟
دیتا سنتر ما SoftLayer است
-
-
April 1st, 2012, 22:16
دوستان برای ویندوز 2003 فعلا فقط پلان a و b موجود است پلان c موجود نیست
plan a =15000
plan b =22000
-
تعداد تشکر ها از lived به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2012, 22:29
آقا این سرورتون قرعه کشی رو انجام نمیدین ؟؟
امضاء بلد نیستم .. انگشت بزنم ؟
-
تعداد تشکر ها از LiGA به دلیل پست مفید