-
March 5th, 2012, 22:54
عضو انجمن
پاسخ : خرید هاست از خارج از ایران

نوشته اصلی توسط
alireza313
سلام
من چندین بر این سوال رو پرسیده بودم که یک سایت خارجی که نه صاحبش هندی باشه و نه با ایران مشکل نداشته باشه معرفی کنید که مستر ریسلر بده
jixhost.com این چطوره با پشتیبانیش که صحبت میکردم گفت با ایران تا زمانی که از طریق دروازه پرداخت بن نشدی کاری نداریم
چطور باید این دروازه پرداخت رو دور زد در کل چطوریباید پرداخت کرد ؟
اگه سایت خوبی هم میشناسید لطفا معرفی کنید
AltusHost کمپانی خوبیه و با ایرانی ها هم مشکلی ندارند
سرویس ریسلرشون هم تست شده کاملا تایید میشه ولی فقط از معایبش اینه که پهنای باند کمی روی ریسلرهاش ارائه میده
-
-
March 5th, 2012 22:54
# ADS
-
March 6th, 2012, 12:44

نوشته اصلی توسط
hadigh
سلام به همه دوستان/من میخوام از یه شرکت خارجی هاست بخرم/به نظر شما مال کدوم کشور باشه بهتره؟و چطور میتونم پول براشون واریز کنم؟اگه شرکتی میشناسید با آدرس معرفی کنید.ممنونالبته مشکلات رو هم بگید.ممنونم
من بهتون پیشنهاد میکنم از یه شرکت خارجی که نمایندگی هم توی ایران داشته باشه هاست بگیرید مثل hannoverit که واقعا کارشون عالیه و خودم ازشون هاست دارم که اینو میگم
-
-
March 6th, 2012, 13:21
عضو دائم
کلا بنظر من از یکی بگیرید که راحت بتونید موقع لزوم پشتیبانی زبان هم را بفهمید. اگر انگلیسیتون خوب نباشه به مشکل می خورید.
-
-
August 18th, 2012, 12:17
سلام دوستان!
من میخواست یه هاست بگیرم اما نمیدوونم از کدام شرکت بخرم اطلاعاتم دراین زمینه یه کمی پایینه. واقعیت، قبلاً از رجیران گرفته بودم بنا به دلایلی میخوام انتقال بدم به یک شرکت دیگه. لطفاًراهنمایی کنیدکدام شرکت لینوکس ارائه هاست در ایران بهتر،مطمئن تر و ارزان است؟
باتشکراز تمامی دوستان محترم!
-
-
August 18th, 2012, 18:20

نوشته اصلی توسط
bineshanam
سلام دوستان!
من میخواست یه هاست بگیرم اما نمیدوونم از کدام شرکت بخرم اطلاعاتم دراین زمینه یه کمی پایینه. واقعیت، قبلاً از رجیران گرفته بودم بنا به دلایلی میخوام انتقال بدم به یک شرکت دیگه. لطفاًراهنمایی کنیدکدام شرکت لینوکس ارائه هاست در ایران بهتر،مطمئن تر و ارزان است؟
باتشکراز تمامی دوستان محترم!
سلام
دوست من اینجا بخش اموزشیه و شما باید توی بخش درخواست سرویس تاپیک کنید. اینجا کسی افر نمیده
ضمنا هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه . با احترامی که برای همه هاستینگ ها قائلم ولی بهترین کار اینه که از مشتریان یک هاستینگ سوال کنید درمورد کیفیت و ...
موفق باشید.
-