صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 27

موضوع: دعوت از کلیه علاقمندان به فعالیت های بیمه ای

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید bimeyeomr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : دعوت از کلیه علاقمندان به فعالیت های بیمه ای

نقل قول نوشته اصلی توسط php.source نمایش پست ها
    بیمه اتوموبی و کلا همه بیمه ها رو نمایندگیش رو بدید ما تو زنجان براتون دفتر هم میزنیم.
    با سلام و درود خدمت شما
    اخذ نمایندگی بیمه عمر و تامین آتیه پله ای برای اخد نمایندگی جنرال می باشد . در بسیاری از شرکت های بیمه زمانی به درخواست نمایندگی شما رسیدگی می شود که حداقل صد بیمه عمر به فروش رسانده باشید!
    در هر صورت برای اخذ نمایندگی جنرال باید رزومه قابل قبولی از خود ارائه دهید و نمایندگی بیمه عمر یک رزومه خوب محسوب می شود . پیشنهاد می کنیم در ابتدا با نمایندگی بیمه عمر کار خود را آغاز کنید و پس از مدتی برای نمایندگی جنرال درخواست دهید . ضمن اینکه شما پس از اخذ نمایندگی بیمه های عمر قادر به فروش کلیه رشته های بیمه ای با کد اختصاصی خود هستید دوست من . . .
    موفق و پایدار باشید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    744 پست

ممنون از راهنمایی ولی قبلا با بیمه توسعه اینکار رو کردیم. ندادن نمایندگی
    بیمه عمر هم از دسته بیمه هایی هست که مشتری بسیار محدودی داره و 100 تاش معادل کل کسانی هست که بخوان بیمه عمر کنن خودشونو داخل شهر
    برای بیمه توسعه هم من شندیم نمیتونن سایت داشته باشن ، پاسارگاد خوبه میزاره سایت بزنید

تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط php.source نمایش پست ها
    ممنون از راهنمایی ولی قبلا با بیمه توسعه اینکار رو کردیم. ندادن نمایندگی
    بیمه عمر هم از دسته بیمه هایی هست که مشتری بسیار محدودی داره و 100 تاش معادل کل کسانی هست که بخوان بیمه عمر کنن خودشونو داخل شهر
    برای بیمه توسعه هم من شندیم نمیتونن سایت داشته باشن ، پاسارگاد خوبه میزاره سایت بزنید
    ضمن سلام مجدد
    با توجه به صحبت های شما ظاهرا تجربه کمی در بیمه های زندگی دارید چرا که این نوع بیمه ها در حال رشد و توسعه هستن و با نسخه های متفاوتی که از روی اصل بیمه عمر بازسازی شده فروش خوبی رو شاهد هستیم . امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشید و خوشحال میشم بتونم پاسخگوی سوال های آتی شما باشم . . .

---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط salar74_a نمایش پست ها
    از سن خاصی باید شروع کرد ؟ حداقل سنش چطوریه ؟
    برای فرزندمون هم میتونیم بگیریم؟
    سالیانه چقدر هزینه داره ؟

توضیحات کامل در آدرس بیمه عمر و سرمایه گذاری و تامین آتیه بیمه پاسارگاد درج شده
    هیچ محدودیت سنی نداره و از بدو تولد تا سن 65 سالگی تمام هم وطنان میتونن تحت پوشش این بیمه نامه قرار بگیرن
    بله ، تامین آتیه فرزندان با استفاده از تحت پوشش بیمه عمر قرار دادن اونها ، یکی از مزایای بیمه های عمر و تامین آتیه پاسارگاد هست
    هزینه بیمه عمر از ماهیانه 20 هزار تومان تا ماهیانه 333 هزار تومان می باشد
    سوال دیگه ای بود در خدمت هستم

عضو انجمن salar74_a آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    92
    تشکر تشکر شده 
    328
    تشکر شده در
    269 پست

از سن خاصی باید شروع کرد ؟ حداقل سنش چطوریه ؟
    برای فرزندمون هم میتونیم بگیریم؟
    سالیانه چقدر هزینه داره ؟

عضو انجمن talebi1372 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    180
    تشکر شده در
    136 پست

فرمایش شما درست . بیمه عمر داره خوب رشد میکنه ولی کجا ؟؟؟ تو کشور های توسعه یافته . خود شرکت سونی یک بخش بیمه عمر داره . اصلا سود شرکت سونی بیشتر از این راه هستش.
    با این وضعیت تورم ایران بیمه عمر اصلا به درد نمیخوره . من ترجیح میدم هر 5 ماه یک دونه سکه بگیرم بیمه عمرم بشه .
    مگه غیر اینه که سکه سال پنجاه هفت 420 تومن بود و چند سال بعدش هم فکر کنم حوالی سال 60 حدود 3 هزار تومن شده بود ؟ امروز چقدره ؟؟ آیا بیمه عمر به جز تلکه کردن افراد مزیت دیگری هم داره ؟ شما بعد از 20 سال قرار 4 الی 6 برابر سرمایه رو بدی ! 20 سال دیگه با اون پولی که شما میدی افتابه هم نمیدن . بچه ها آگاه باشید . بیمه عمر تو کشوری به در میخوره که تورمش زیر 5 درصد باشه.
    پول هاتون رو برای این چیز ها خرج نکنید . ماشینتون رو بیمه کنید . خونتون رو بیمه کنید ولی دنبال اینجور بیمه عمر و اینا اونم اینجا نباشید . ( هاست پولیس تو که مونترالی تو برو خودتو بیمه عمر کن )
    ویرایش توسط talebi1372 : March 27th, 2012 در ساعت 00:23

6. تعداد تشکر ها از talebi1372 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط talebi1372 نمایش پست ها
    فرمایش شما درست . بیمه عمر داره خوب رشد میکنه ولی کجا ؟؟؟ تو کشور های توسعه یافته . خود شرکت سونی یک بخش بیمه عمر داره . اصلا سود شرکت سونی بیشتر از این راه هستش.
    با این وضعیت تورم ایران بیمه عمر اصلا به درد نمیخوره . من ترجیح میدم هر 5 ماه یک دونه سکه بگیرم بیمه عمرم بشه .
    مگه غیر اینه که سکه سال پنجاه هفت 420 تومن بود و چند سال بعدش هم فکر کنم حوالی سال 60 حدود 3 هزار تومن شده بود ؟ امروز چقدره ؟؟ آیا بیمه عمر به جز تلکه کردن افراد مزیت دیگری هم داره ؟ شما بعد از 20 سال قرار 4 الی 6 برابر سرمایه رو بدی ! 20 سال دیگه با اون پولی که شما میدی افتابه هم نمیدن . بچه ها آگاه باشید . بیمه عمر تو کشوری به در میخوره که تورمش زیر 5 درصد باشه.
    پول هاتون رو برای این چیز ها خرج نکنید . ماشینتون رو بیمه کنید . خونتون رو بیمه کنید ولی دنبال اینجور بیمه عمر و اینا اونم اینجا نباشید . ( هاست پولیس تو که مونترالی تو برو خودتو بیمه عمر کن )
    سلام خدمت شما آقای طالبی عزیز
    اگه اجازه بفرمایید بنده تا حد توان پاسخ سوالات شما رو میدم و امیدوارم تا حدی مورد قبول شما واقع بشه اما باید به این نکته توجه کنیم که هیچ اصرار و فشاری نیست! نه شرکت های بیمه افراد رو به اجبار بیمه می کنن و نه افراد به اصرار بیمه نامه عمر رو از شرکت های بیمه میخرن ، مثل تمام معامله های جاری ، بیمه هم یک عقد تجاری هست که دو طرف توافقا و از روی رضایت نسبت به اون مبادرت می کنند . یک طرف مال یا جانش رو در ازای مبلغی بیمه میکنه و طرف دیگه در ازای اون مبلغ بر خودش لازم میدونه اگه خسارتی به مورد بیمه وارد شد ، اون رو جبران کنه .

در مورد تورم و نرخ اون که فرمودید به درد ایران نمی خوره باید خدمتتون عرض کنم که این دو موضوع کاملا از هم جدا هستند . بیمه عمر یک بیمه ای هست که هم پوشش سرمایه گذاری داره و هم پوشش درمانی پس عطف به فرمایش شما باید بگیم که چون تورم داریم نه باید برای خودمون هزینه پزشکی بذاریم کنار یا چون تورم داریم نباید خودمون رو بیمه درمانی کنیم یا چون تورم داریم نباید بریم دکتر و هزاران یای دیگر و همچنین باید گفت چون تورم داریم نباید سرمایه گذاری کنیم اما توجه داشته باشید همون سکه خرید هم نوعی سرمایه گذاری هست! افتتاح حساب سپرده در بانک ها نوعی سرمایه گذاری هست ، خرید اوراق بهادار و فعالیت در بورس نوعی سرمایه گذاری هست و شما روش خرید سکه رو برای سرمایه گذاری دارایی های خودتون انتخاب کردید و اشکالی هم نداره اما دلیل نمیشه که همه برای سرمایه گذاری روی این گزینه تمرکز کنن!

شما چرا ماشین خودتون رو بیمه میکنید؟ برای اینکه اگه خدای ناکرده اتفاقی افتاد زیر بار خسارت نرید یا بتونید با پرداخت هزینه کمتری خسارت رو جبران کنید . حالا بیایید به بیمه عمر از این نگاه ، نگاه کنیم : شما هم هر سال خودتون رو بیمه می کنید که اگه مشکلی براتون پیش اومد کمتر غرامت پرداخت کنید یا قسمتی از هزینه های شما تامین بشه با این تفاسیر که چه اتفاقی بیفته و چه اتفاقی نیفته شما در انتهای قرارداد قسمت یا تمام یا چند برابر مبلغ خودتون رو دریافت می کنید ، ضمن اینکه هر لحظه از قرارداد میتونید اون رو فسخ کنید و یا هر وقت که خواستید از شرکت وام دریافت کنید .

طبق فرمایشات شما خرید سکه هر 5 ماه برای شما هزینه ای حدود 150 هزار تومان ماهیانه در بر داره اما با پرداخت مبلغ ماهیانه 20 هزار تومان میتونید خودتون رو بیمه کنید . خدای ناکرده فرض بفرمایید بعد از یک سال اتفاقی براتون افتاد و از کار افتاده شدید و نتونستید کار کنید اونوقت باز هم میتونید سکه بخرید؟ اما در بیمه عمر تا انتهای قراردادتون خود شرکت بیمه حق بیمه شما رو پرداخت میکنه و از شما چیزی دریافت نمیشه! فرض بفرمایید بعد از یک سال براتون ناراحتی پیش اومد و مجبور شدید خدای ناکرده مبلغ هنگفتی رو برای هزینه های درمانی تون پرداخت کنید آیا دو سکه جوابگوی شما هست؟ اما در بیمه عمر برای بیماری های تحت پوشش برای هر بیماری تا سقف ده میلیون تومان پرداخت میشه! خدای ناکرده فرض بفرمایید بعد از یک سال به رحمت خدا رفتید آیا دو سکه میتونه جبران هزینه های زندگی بازماندگان یا هزینه های جاری اینگونه مراسمات بشه؟ اما در بیمه عمر علاوه بر مبلغی که پرداخت کردید ، هزار و دویست برابر مبلغی که ماهیانه پرداخت می کنید به وراثتون پرداخت میشه و . . .

امیدوارم تونسته باشم قسمتی از سوال هاتون رو جواب بدم ، باز اگه سوالی بود خوشحال میشم پاسخگوی شما باشم . . .
    موفق باشید

8. تعداد تشکر ها از bimeyeomr به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    180
    تشکر شده در
    136 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bimeyeomr نمایش پست ها
    سلام خدمت شما آقای طالبی عزیز
    اگه اجازه بفرمایید بنده تا حد توان پاسخ سوالات شما رو میدم و امیدوارم تا حدی مورد قبول شما واقع بشه اما باید به این نکته توجه کنیم که هیچ اصرار و فشاری نیست! نه شرکت های بیمه افراد رو به اجبار بیمه می کنن و نه افراد به اصرار بیمه نامه عمر رو از شرکت های بیمه میخرن ، مثل تمام معامله های جاری ، بیمه هم یک عقد تجاری هست که دو طرف توافقا و از روی رضایت نسبت به اون مبادرت می کنند . یک طرف مال یا جانش رو در ازای مبلغی بیمه میکنه و طرف دیگه در ازای اون مبلغ بر خودش لازم میدونه اگه خسارتی به مورد بیمه وارد شد ، اون رو جبران کنه .

در مورد تورم و نرخ اون که فرمودید به درد ایران نمی خوره باید خدمتتون عرض کنم که این دو موضوع کاملا از هم جدا هستند . بیمه عمر یک بیمه ای هست که هم پوشش سرمایه گذاری داره و هم پوشش درمانی پس عطف به فرمایش شما باید بگیم که چون تورم داریم نه باید برای خودمون هزینه پزشکی بذاریم کنار یا چون تورم داریم نباید خودمون رو بیمه درمانی کنیم یا چون تورم داریم نباید بریم دکتر و هزاران یای دیگر و همچنین باید گفت چون تورم داریم نباید سرمایه گذاری کنیم اما توجه داشته باشید همون سکه خرید هم نوعی سرمایه گذاری هست! افتتاح حساب سپرده در بانک ها نوعی سرمایه گذاری هست ، خرید اوراق بهادار و فعالیت در بورس نوعی سرمایه گذاری هست و شما روش خرید سکه رو برای سرمایه گذاری دارایی های خودتون انتخاب کردید و اشکالی هم نداره اما دلیل نمیشه که همه برای سرمایه گذاری روی این گزینه تمرکز کنن!

شما چرا ماشین خودتون رو بیمه میکنید؟ برای اینکه اگه خدای ناکرده اتفاقی افتاد زیر بار خسارت نرید یا بتونید با پرداخت هزینه کمتری خسارت رو جبران کنید . حالا بیایید به بیمه عمر از این نگاه ، نگاه کنیم : شما هم هر سال خودتون رو بیمه می کنید که اگه مشکلی براتون پیش اومد کمتر غرامت پرداخت کنید یا قسمتی از هزینه های شما تامین بشه با این تفاسیر که چه اتفاقی بیفته و چه اتفاقی نیفته شما در انتهای قرارداد قسمت یا تمام یا چند برابر مبلغ خودتون رو دریافت می کنید ، ضمن اینکه هر لحظه از قرارداد میتونید اون رو فسخ کنید و یا هر وقت که خواستید از شرکت وام دریافت کنید .

طبق فرمایشات شما خرید سکه هر 5 ماه برای شما هزینه ای حدود 150 هزار تومان ماهیانه در بر داره اما با پرداخت مبلغ ماهیانه 20 هزار تومان میتونید خودتون رو بیمه کنید . خدای ناکرده فرض بفرمایید بعد از یک سال اتفاقی براتون افتاد و از کار افتاده شدید و نتونستید کار کنید اونوقت باز هم میتونید سکه بخرید؟ اما در بیمه عمر تا انتهای قراردادتون خود شرکت بیمه حق بیمه شما رو پرداخت میکنه و از شما چیزی دریافت نمیشه! فرض بفرمایید بعد از یک سال براتون ناراحتی پیش اومد و مجبور شدید خدای ناکرده مبلغ هنگفتی رو برای هزینه های درمانی تون پرداخت کنید آیا دو سکه جوابگوی شما هست؟ اما در بیمه عمر برای بیماری های تحت پوشش برای هر بیماری تا سقف ده میلیون تومان پرداخت میشه! خدای ناکرده فرض بفرمایید بعد از یک سال به رحمت خدا رفتید آیا دو سکه میتونه جبران هزینه های زندگی بازماندگان یا هزینه های جاری اینگونه مراسمات بشه؟ اما در بیمه عمر علاوه بر مبلغی که پرداخت کردید ، هزار و دویست برابر مبلغی که ماهیانه پرداخت می کنید به وراثتون پرداخت میشه و . . .

امیدوارم تونسته باشم قسمتی از سوال هاتون رو جواب بدم ، باز اگه سوالی بود خوشحال میشم پاسخگوی شما باشم . . .
    موفق باشید
    قضیه رو عاطفی کردید . خیلی عاطفی . من بیمه درمانی دارم . اصلا داشتن بیمه درمانی لازم و ضروری هست . اون چیزی که به درد ما تو ایران نمیخوره بیمه ی عمره .
    بگذارید من از شما سوال کنم . به فرض اومدم من خودمو با هزینه ماهیانه 100 هزار تومان بیمه کردم و بعد از یک سال ناتوان شدم و نتونستم کاری بکنم.
    الان من هیچ کسی رو ندارم . درآمدی هم ندارم . بیمه عمر چه کمکی به من میکنه ؟
    من جمعا 12 ماه 100 هزار تومن به بیمه پرداخت کردم . بیمه چقدر حاظر هست به من بده ؟ ماهیانه حقوق میده یا همینطوری یک پولی میده به آدم با یک سود کم ؟

---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------

پر درآمد ترین نوع بیمه برای شرکت های بیمه تو ایران همین بیمه عمره چون عملا به هیچ دردی نمیخوره . بیمه های دیگه باز یک کمکی برا آدم هستند .

---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------

پول گذاشتن در بانک خرید اوراق بهادار و مشارکت نه تنها سرمایه گذاری نیست بلکه پول ریختن تو جوبه . اصلا صرفه اقتصادی نداره . چون نرخ تورم خیلی بالاتر از سودی هست که از طریق مشارکت یا سود سپرده به دست میاد.
    تنها چیزی که تو ایران صرفه اقتصادی داره گرفتن وام هست.
    بعضی ها هم که یاد گرفتن تازگی ها وام در وام میگیرن که یک عالمه سود داره براشون.

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------

البته گرفتن وام در وام مشکل شرعی داره . کلا مشکل داره که آدم وام مسکن بگیره باهاش بره یک کار دیگه بکنه . ( اینجور پول ها خوردن نداره )
    ویرایش توسط talebi1372 : March 27th, 2012 در ساعت 11:47

10. تعداد تشکر ها از talebi1372 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

سلام مجدد
    از مطالب بالا بنده فقط قسمتی رو پاسخ میدم که مربوط به بنده بود :
    با فرض قضیه شما اگه ماهیانه صد هزار تومان برای بیمه مرتون پرداخت کنید و خودتون رو بیمه سی ساله کرده باشید ، اگه بعد از یک سال از کار افتاده بشید ، شرکت بیمه پاسارگاد از شما هیچ مبلغی تا انتهای قرارداد سی سالتون دریافت نمی کنه و تمام حق بیمه ها رو تا انتهای قرارداد خودش به عهده میگیره و بعد از سی سال هم شما هم میتونید کل مبلغ رو با سودش یکجا دریافت کنید یا به صورت مستمری طی دوره ای خاص یا مادام العمر بهتون پرداخت بشه . ضمن اینکه کلیه پوشش های بیمه ای و سرمایه گذاری تون حفظ میشه و حتی بحث دریافت وام و سایر مزایا هم به قوت خودش باقی میمونه .
    خوشحال میشم اگه سوال دیگه ای داشتید در خدمتتون باشم دوست من

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    143
    تشکر تشکر شده 
    549
    تشکر شده در
    424 پست

ببخشید موضوع بی ربط شاید باشه میگم میشه خودمون واسه شرکت های هاستینگ بیمه بزنیم؟
    واقعا میگم نظرتون رو بدین مسخره هم نکنین هاااا

تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    180
    تشکر شده در
    136 پست

یعنی باید سی سال گشنه بمونم ؟! تا بهم پول بدن!!
    لطف کنید با همین ماهی 100 تومن برای 12 ماه حساب کنید ببینید من ماهیانه چقدر تا اخر عمرم میتونم بگیرم . درست بعد از ماه 12 ام رو میگم.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)