با سپاس از دوستان
ولی مشکل من هنوز پابرجاست هنوز ارور Gateway Module is Missing دارم.
با سپاس از دوستان
ولی مشکل من هنوز پابرجاست هنوز ارور Gateway Module is Missing دارم.
هاست وارزاستادارد و حرفه ای
نمایندگی لینوکس
سرورهای مجازی با منابع کاملا اختصاصی
www.Avahosting.ir info@avahosting.ir گروه میزبانی وب اواهاست
خبر خیلی خوش ..
طی مکاتبه های طولانی با شرکت whmcs قرار شد در نسخه های بعدی از زبان فارسی مدریت و کاربری استفاده بشه .. امیدوارم که عمل بکنن ... البته قل دادن که انجام بشه ..... هنوز فارسی کردن مدریت رو کامل تایید نکردن .. اما فارسی ساز کاربری تایید شده ... ممنون از همه ..
اشاله که همیشه خوش خبر باشی لطف میکنید فارسی سازی قسمت مدیریت را هم بزارید ممنون از لطفت
ببینید . این مشکل نیست .. در واقع وقتی روش خریدی رو انتخاب نکنید اینجوری میشه .. در صورتی که پرداخت آنلاین ندارید میتونید از سیستم زرین پال استفاده کنید ..
اما برای سیستم پرداخت آنلاین بانک ها هم حتما ثبت نام کنید . در طول یک هفته برای شما کد پرداخت آنلاین فرستاده میشه که میتونید به سایت متصل کنید ..........
.
به عنوان مثال .. برای بانک ملت باید ابتدا فردی بالای 18 سال در بانک حساب با کارت داشته باشه .. بعد مدارک زیر رو تهیه بکنه و به آدرس به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک ارسال بکنه ..
مدارک مورد نیاز :
اگر شرکت دارین : اساسانامه شرکت (کلیه صفحات) ، روزنامه رسمی ، کپی شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضاء شرکت
اگر شخص حقیقی هستید : کپی شناسنامه ، کپی کارت ملی ، سند یا اجاره نامه محل فعالیت ( این محل فعالیت میتواند منزل هم باشد)
سند حتما باید به اسم خود شخص باشد اگر نیست باید به اسم یکی از اقوام درجه یک باشد و کپی شناسنامه و کارت ملی شخص را هم ارسال کنید ، اجاره نامه هم باید حتما تاریخش برای امسال باشد.این مدارک رو همراه با فرم ارسالی که تکمیل کردید اسکن میکنید و برای ایمیل customer_ivr@behpardakht.com ارسال میکنید ...
.
بعد از یک هفته شما هم میرید تو لیست پذیرندگان به پرداخت بانک ملت ..
.
الان بهترین سیستم پرداخت بانک ملت هست ... چون هم سریع تره ... و هم کوچیکه .. و سادست .. و به تمامی بانک ها هم متصل هست .. مبلغ به صورت آنی به حساب شما واریز میشه .. اون هم بدون مالیات ..
Gateway Module is Missing من این مشکل رو در هنگام ثبت سرویس دارم
در ضمن کاربری که ثبت نام میکنه بعد از ثبت نام و خروج از پنل امکان ورود مجددش وجود نداره
مشکل از کجاست؟
فارسی ساز مدیریت رو نمی زارین منتظریم![]()
قالب راست چین ندارین؟
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
من تو نصب 5.3 مشکل دارم ولی 5.2 خیلی راحت نصب شد
---------- Post added March 23rd, 2012 at 12:01 AM ---------- Previous post was March 22nd, 2012 at 11:55 PM ----------
cron رو نمیدونم چطور درست کنم میشه یکی راهنماییم کنه؟
با سلام
جناب من موقع نصب whmcs صفحه سفید میاد - یعنی وقتی وارد صفحه اینستال می خوام بشم صفحه رو سفید نشون میده
با عرض سلام
قرار بود یه تاپیک جدا در این زمینه بزنیم که انشاالله میزنیم
وقت نشد
ما فارسی ساز این آقا رو اومدیم استفاده کردیم.یه شانسی اوردیم اومدیم بعد اضافه کردن فارسی ساز اومدیم درگاه رو تست کنیم.یه دفعه دیدیم تو صفحه فاکتور بالای شماره حساب ما شماره حساب یه شخص دیگه به اسم ( علی احمدی) هستش
اول فکر کردیم هک شدیم ولی چون تو فایل اصلی فاکتور چیزی پیدا نکردیم اومدیم فایل زبان رو نگاه کردیم که دیدیم بله مشکل از فارسی سازه
wow.jpg
به نظر شما چه لزومی داره این آقا بیاد شماره حسابشو اینجا بزاره؟
غیره این هستش که میخواد یه جور سو استفاده کنه؟
همه میدونیم اگر فارسی ساز رو برای استفاده شخصیش هم بود نیازی به این کار نیست چون این تغییرات رو میشد از بخش تنظیمات اصلی خود سیستم داد
پ ن : نا رفتیم لاینسس فراسو رو خریدیم که دیگه این مشکلات نباشه
با تشکر از همه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)