شاید به دلیل رایگان بودنشه
شاید به دلیل رایگان بودنشه
LiveZilla_3.2.0.2_Full.exe
این رو دارمکسی خواست بگه
داداش نسخه فول یعنی تجاری؟ آخه من 3.2.2 رو دارم فول هست ولی کلا 2تا نسخه واسه دانلود داشت.full و client
فول حاوی ادمین بود ولی کلاینت فقط نرم افزارش بود
حالا چجوریشو داری؟
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
من که اطلاعی ندارم ولی این مدت که استفاده می کردم خیلی چیز خوبی بود.
full یعنی فایل های که روی سرور باید بریزید + کلاینت ویندوز
قدیم هم اینجوری بود که یک نسخه فول داشت که برای نصب استفاده میشد که شامل کلاینت هم بود
یک نسخه کلاینت خالی داشت که برای نصب کلاینت روی ویندوز بود مثلا یه اپراتوری میخواست به سرور لایوزیلا وصل بشه نسخه کلاینت رو دانلود میکرد و مشخصات سرور رو میزد وصل میشد جواب ملت رو میداد ....
کسی در مورد امنیت لایوزیلا اطلاعاتی داره؟
بعضی سایت ها نوشتن نسخه رایگانش باگ داره درسته؟>
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
گه کسی آخرین نسخه رایگانش رو داره برای ما بذاره .
Download LiveZilla 4.1.0.3 تو سایتش این نسخه بود من که به قسمت خرید (buy) رفتم قیمتهایش یه خورد بالا بود
تا حالا کسی نسخه پولیش رو خرید کرده ؟ اینکه مثلا یکی نوشته 1 operator منظورش چیه و اینکه لایسنسش که یک بار بخرید دائمی هست یا خیر ؟
دوست عزیز از نسخه 4 به بعدش پولی شده فقط چند روز می تونی آزمایش کنی ولی بعدش باید پول بدی
1 اپراتور هم یعنی فقط 1 کاربر می تونه جواب ملت رو بده آخه توی نسخه قبلی که فری بود می تونستی نامحدود اپراتور تعریف کنی
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
این نسخه فول را که من دارم ورژن باترش ولی الان مشکل اینه که ورودی از گوگل رو دیگه نشون نمیده. این بزرگترین حسنش بود که متاسفانه ظاهرا لغو شده!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)