من خیلی تخصص ندارم در مورد هاستینگ
ولی یکم در این مورد فکر کنید میبینید که همش جنبه تبلیغاتی داره یعنی تبلیغات کاذب
کسی که یک سرور با 8 گیگ رم و 4 هسته سی پی یو داشته باشه که نمیاد 100 سرور مجازی روی اون سرور ایجاد کنه مثلا 10 سرور ایجاد میکنه
کسی هم که همچین سروری داره راحت راحت میاد 300 سرور مجازی روی همچین سروری ایجاد میکنه
هاستینگی که 300 مشتری سرور مجازی داره قطعا یک هاستینگ حرفه ای است
و هاستینگی که حرفه ای باشه هیچ وقت نمیاد یک سرور با این قدرت بخره که 300 سرور مجازی روش ایجاد کنه
چون اگر مشکلی در سرور پیش بیاد تمامی سرور های مجازی قطع میشود
و هاستینگی که حرفه ای باشه میاد 10 تا سرور با قدرت پایین تر میخره و سرور های مجازی را بین سرور ها تقسیم میکند که اگر یکی از سرور ها داون شد تمامی مشتریان به مشکل بر نخورند
کسی که همچین پیغامی داده معلومه که از روش s2a یاهو بوده کسی که انقدر پول داره به نظر خودتون تبلیغاتش از طریق یاهو هست ؟ معلومه که نه میره 500 هزار تومان پول میده تا 2 هفته صفحه اول گوگل هستش !
هاست دی ال 80 هسته ای داره ،قیمتش رو نمی دونم ،
نگاهی به این سرور در ovh بندازید : HG XXXL 2011 - OVH هزینه ماهانش تقریبا 1,5 در ماه هست، به اضافه 8 میلیون هزینه ستاپ ، (من دلاری حساب کردم در سایت قیمتها به پوند بود! )
دوست عزیز این سرو گرانیش نه برای قدرت سیپو و هسته هست بلکه بخطار تعداد هاردهای هست که استفاده شده
36x 3TB - SATA
نه چیز دیگر
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
اگر هر هارد الان بخواهیم همینطوری بخریم ما 100 هزار تومن در نظر بگریم (هرچند که هارد 3 ترا بایت الان حدود 300تومن حداقل هست قیمتش ) پول هارد خالیش میشه 3600000 بجر پول رم و دوتا سیپو و بقیه موارد
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
دوست عزیز این سرو گرانیش نه برای قدرت سیپو و هسته هست بلکه بخطار تعداد هاردهای هست که استفاده شده
36x 3TB - SATA
نه چیز دیگر
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
اگر هر هارد الان بخواهیم همینطوری بخریم ما 100 هزار تومن در نظر بگریم (هرچند که هارد 3 ترا بایت الان حدود 300تومن حداقل هست قیمتش ) پول هارد خالیش میشه 3600000 بجر پول رم و دوتا سیپو و بقیه موارد
این سرور هزینه ستاپش 12 میلیون هست !
سروری که ایشون میگن (90 هسته !) اگر وجود داشته باشه باید همچین هاردی هم داشته باشه ! من به شخصه بعید می دونم این کار رو ؛ کسی برای کار هاستینگ یا مجازی سازی بیاد و همچین سروری رو تهیه کنه ! اون هم کدوم دیتاسنتر ساپورت می کنه این سرور رو
هزینه ماهانه هم بستگی داره چندتا یونیت جا می گیره چقدر برق مصرف می کنه و .. ، که این هم بسیار زیاد میشه !
کلا منطقی به نظر نمی رسه ، راست و دروغش رو دیگه ...
اول اینکه وجود داشتن ، بله وجود داره.
سی پی یو های سری E7 اینتل ، به صورت Triple و Quad بسته میشن یعنی3 یا 4 سی پی یو روی یک سرور. و سی پی یو هایی هستن که 10 هسته حقیق و 10 هسته مجازی دارن. پس 80 هسته که هاست دی ال نوشته ، یه چیزی بوده که عقل میپذیره. اما عقل سلیم براش هزینه نمیکنه!
این سی پی یو ها حدود 17 18 هزار دلار پولشه. رم هر 8 گیگ حدود 80 90 دلار پولشه. یه کمی باید فکر کرد.....
عملا میشه گفت تعداد سرورهایی که به این صورت اسمبل شدن توی دنیا خیلی خیلی کم هستن!
ویرایش توسط m_dg_farari : February 29th, 2012 در ساعت 15:28
رای مجازی سازی ، سرورهای کولو با هزینه ی 12 میلیون تومان امروز از آلمان خریداری شد
ضمنن ، بزودی سرورهای 90 هسته ای رو هم خواهید دید
با انتقال به سرور 80 هسته ای حتما کیفیت رو احساس میکنید . چون فکر نمیکنیم جایی میلونی برای رم 156 گیگ یک سرور خرج کنند و همچنین پورت 2 گیگ روی یک کولو کاملا اجازه شده
با این طرز نوشتن فکر نمیکنم نیازی باشه به فکر کردن در مورد اینکه حرفهای این فرد درست هست یا نه!
بیشترین تعداد هسته مربوط به پردازنده های سری E7 اینتل هست که 10 هسته و 20 ترید دارند و قیمت هر کدام حدود 4500 دلار هست.
این سری هم دو زیر مجموعه داره که بصورت E7-4xxx و E7-8xxx می باشد که مجموعه اول قابلیت استفاده 4 پردازنده روی یک بورد داره و در سری دوم 8 پردازنده قابل کانفیگ هست.
ضمن اینکه از لحاظ رم میشه گفت محدودیتی نیست برای این نوع CPU ها (من سیستم 4 پردازنده با 2 ترابایت رم هم دیدم!)
اما مساله این هست که به چه قیمتی ؟
اگر فرض رو بر استفاده از نوع اول بذاریم، 4 پردازنده 4300 دلاری نیاز هست باضافه ی رم که قیمتش حدود 2000 دلار میشه و برای مثال 20 عدد هارد که اونم حدود 3000 دلار فرض کنیم.
بعد از اینها میرسیم به بورد و کیس و پاور سرور که اینها هم روی هم چند هزار دلار هزینه خواهند داشت.
حالا با سرور 20 هزار دلاری که شاید 1000 دلار هم فقط هزینه پهنای باند و برق اش باشه، چقدر سرور مجازی با چه قیمتی میشه فروخت که هزینه خودش در بیاد ؟!
این هم یک سرور ایده آل برای کولو کردن و فروش سرور مجازی (بنظر من)
ویرایش توسط RezaFH : February 29th, 2012 در ساعت 15:29
البته که وجود داره یه سری به بوردهای میکرو بزنید ببینید چه اعدادی رو یدک میکشن.
اما معلومه اون هزینه رو برای ابرسرورهایی متحمل میشن که حداقل درامد ماهیانش بیتش از 30 هزار دلار باشه یا برای یک برند یا صنعت خاصی باشه مثلا فیلم ماتریکس و از اینجور داستان ها...
داستان مفصلی داره اما شدنیه..