حالا افر بديد من خريدارم جدي ميگم
حالا افر بديد من خريدارم جدي ميگم
hertzner German
Singlehope USA
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
ویرایش توسط alireza9549 : February 29th, 2012 در ساعت 12:38
باسلام
اولا ما از دیتاسنترهای انگلیسی صبحتی نکردیم!
دوما مشتری ممکنه بخواد خودش رو بندازه تو چاه شما باید حُلش بدید؟! با یک راهنمایی دُرست و مَنطقی میتوانید به مشتری کمک کنید!
هیچ وقت کیفیت رو فدای کمیت نکنید! حتی یک ریال!
سوما هزینه ها در انگلیس رو حساب کردید؟! میدونید هزینه برق و ... چقدر میباشد؟!
با این هزینه قیمتهای عالی میدن! از کجا میدونید فروشی ندارند؟! به این نوع حرکت میگونید روانشناسی ...
چهارما تجربه ایی بود که ما از کار با هتزنر حدود دوسال پیش داشتیم و هیچ وقت (تاکید میکنم هیچ وقت) دیگر سراغ این دیتاسنتر نخواهیم رفت!
و ...
در آخر هم
موفق باشید!در کل دیتاسنتری است برای کسانی که بیشتر کمیت مهم برایشان تا کیفیت....البته این نظر شخصی من است و شاید غلط باشد.
ویرایش توسط AlmaHost : February 28th, 2012 در ساعت 18:16
دوست عزیز قیمت برای ما درجه دوم هستش! کیفیت درجه اول!سوال من از شما این بود که اگز میتوانید . دیتاسنتری را معرفی کنید . که هم قیمت دیتاسنتر المان باشد .
برای چه سروری به شما دیتاسنتری معرفی کنم! حدود سرور رو ذکر کنید
ماهم نگفتیم که از روی تجربه ما! دقت کنید استارتر تایپیک نظر خواستند ماهم نظرمون رو اعلام کردیم! پس فکر نمیکنم نظر ما اینقدر برای شما سخت باشه که به این صورت خود را به دَر و دیوار میزنید!دوستان 100 تا 100 تا سرور از این دیتاسنتر دارن این دلیل نشد که کسی بخاطر تجربه شما بگه بد هست .
شما از کجا میدونید درست از سرور استفاده نشده؟! فکر میکنم عادت شما هَستش که جلو جلو تصمیم میگیریداگر درست از سرور استفاده بشه کیفیت سرور هیچ مشکلی ندارد .
ایشون هم دارن همین کار رو انجام میدن اگر شما بزاریددر کل باز هم میگم امار بگیرید . ببینید کدام دیتاسنتر بیشتر مورد نظر همکاران میباشید .
موفق باشید
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
دوست عزیز علیرضا جان لازم نبود این را ذکر کنم خود شما از ما سرویس داشتید از انگلستان از همانجایی که میفرمایید آفر میدهند و مشتری ندارند که خلاف آن با سفارشاتی که از ایران در انجا دیده ایم و مشتریانی که داریم براحتی قابل اثبات است البته افشین جان همکاره خود شما کامل در جریان هستند....علت ترک شما آیا سرویس بد بود یا اینکه انتخاب غلط سرور.............
پرسش : به چه دلیل هر روز که وارد همین فروم میشویم تعدادی از همکاران را میبینیم که در حال واگذاری سرور های خود در هتزنر هستند!!!!؟؟؟؟ علت واگذاری قیمت نیست
تجربه : پردازنده های هتزنر شاید برای کامپیوتر های خانگی رویا باشد اما در دنیای سرور ها حرفی برای گفتن ندارند ...بااینکه معلوم نیست اصلا هتزنر از سرور استفاده میکند چون شایعاتی مبنی بر پی سی بودن آنها شنیده میشود
در آخر باز اعلام میکنم این فقط تجربه شخصی است و صرفا جهت اطلاع....همکاران عزیز من طلب بخشش را دارم اما این بازار هم آنقدر مشتری دارد که جا برای همه نوع سرویسی میباشد
ویرایش توسط AlmaHost : February 29th, 2012 در ساعت 09:27
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)