در این مورد
"نصب مدیریت whmcs برای نمایندگان بصورت رایگان انجام میشود"
میشه بیشتر توضیح بدهید یعنی من یه دومین جداگانه ثبت کنم شما روش سیستم مدیریت whmcs نصب می کنید؟
لایسنش چی؟
در این مورد
"نصب مدیریت whmcs برای نمایندگان بصورت رایگان انجام میشود"
میشه بیشتر توضیح بدهید یعنی من یه دومین جداگانه ثبت کنم شما روش سیستم مدیریت whmcs نصب می کنید؟
لایسنش چی؟
با سلام دوست عزیز ببینید وقتی شما از پلن های نمایندگی ما استفاده کنید ما برای شما whmcs نصب میکنیم حالا تصمیم با خود شماست اگر خواستید لایسنس یا نال استفاده میکنید ما فقط بصورت رایگان اونو نصب میکنیم
باز اگر سوالی بود در خدمتم
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
سفارشات دوستان(15 سفارش )تحویل و اطلاعات مورد نیاز به ایمیل انها ارسال شدwhmcs تقضا داده شده نیز نصب گردید
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
سفارشات تحویل داده شد و فروش همچنان ادامه دارد
میشه تا پر شدن فضا فروخت چون ما کل امکانات ارائه میدیم
در حال حاضر خدمات ارائه میشود
این خدمات تا عید امسال همچنان ادامه دارد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)