-
February 24th, 2012, 23:48
عضو انجمن
پاسخ : ورود نسل جدید اینترنت و برنامه های ماهواره ایی به کشور

نوشته اصلی توسط
Hostpolis
البته من خیلی موافق این بحث نیستم.
LTE آخرین نسل تکنولوژی های وایرلس هست. ولی هیچ موقع جایگزین فیبرنوری نخواهد شد.
در حقیقت با WiMax و IPW که تکنولوژی های از رده خارج هستند همین الان داره سر مردم تو ایران کلاه میره.
برای استفاده های خانگی ADSL کماکان بهترین گزینه هست ولی مشکل ایران اونجا هست که شبکه تلفن نیاز به نوسازی داره و هرچقدر هم که تجهیزات پیشرفته باشند باز هم زیرساخت ضعیف هست.
دقیقا.
البته جدای این مورد که سیستم بیسیم دارای محدیت های بسیاری که هست.اما به دلیل عدم نفوذ شبکه مناسب جهت adsl , در ایران هنوز طرفدار بسیار دارد به دلیل اینکه مسافت های بسیاری را تحت پوشش قرار داده و همچنین عدم نیاز به سرمایه آنچنانی جهت راه اندازی ISP ها طرفدار آن همچنان باقی است و فکر هم نمیکنم با وضع موجود تا چندین سال آینده از مد رفته و جای خود را به تکنولوژی های پیشرفته دهد!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید
-
February 24th, 2012 23:48
# ADS
-
February 25th, 2012, 01:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Hostpolis
البته من خیلی موافق این بحث نیستم.
LTE آخرین نسل تکنولوژی های وایرلس هست. ولی هیچ موقع جایگزین فیبرنوری نخواهد شد.
در حقیقت با WiMax و IPW که تکنولوژی های از رده خارج هستند همین الان داره سر مردم تو ایران کلاه میره.
برای استفاده های خانگی ADSL کماکان بهترین گزینه هست ولی مشکل ایران اونجا هست که شبکه تلفن نیاز به نوسازی داره و هرچقدر هم که تجهیزات پیشرفته باشند باز هم زیرساخت ضعیف هست.
من هم کاملا با نظر دوستمون موافقم ایران با زیر ساخت مشکل داره adsl بهترین گزینه برای شخصی هست .
-
-
February 25th, 2012, 01:52
-
-
February 25th, 2012, 08:11
تا زمانی که اینترنت 128 کیلوبایت را شیر کنند بین 10 نفر(مخابرات) و به ملت دهند از این خبرها نیست!(البته ما تا 2048 را اختصاصی میدهیم بدون مجوز :دی)
سلام
خوب adsl با ضریب اشتراک 1 به 10 نگیر !! هر چقدر پول دادی همونقدر اش میخوری
یه اشتراک ماهانه 5 گیگ با سرعت 512 بگیر
-