من هم رو این دیتا سنتر هستم راضی هستم تنها نکته ای که من باهاش مشکل داشتم مشکل آپگرید بود
که این سرور های آقـــــــــــــای پارسیان قابلیت آپگرید پورت اینهــــــــــا رو نـــــــــداره![]()
ویرایش توسط alborzdata : March 20th, 2012 در ساعت 15:11
لطفا یکی قطعا مشخص بکنه که نصب c-c-p-r-o-x-y روی سرورهای ovh مشکل داره یا نه؟
یکی میگه مشکل داره یکی میگه نداره !
بلاخره داره یا نداره چون برام خیلی مهم شده قصد خرید از ovh داشتم با این شرایط اول باید اطمینان پیدا کنم بعد
لطفا با مدرک صحبت کنید تا کمی باور کردنش راحت تر باشه
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
سلام
ببینید جزو قوانین این دیتاسنتر هست به گفته دوست خوبمون فرانتورک که نباید چنین برنامه هایی نصب بشه به دلیل سیاستشون و مشکلات امنیتی سر پرت هایی که باز میمونه و ... که آخر ابیوز میاد
ولی ما که تو این دستاسنتر رک اختصاصی داریم و سرور میدیم اول همین مشکلات بود ولی از وقتی کاملا سفت و سخت کردیم سرور ها رو از نظر بستن پرت - آپدیت ویندوز و نصب آنتیویروس بستن پرت مخصوص ریموت و تعویض کلیه پرت ها و ... (هر سروری که این کارارو کردیم 2 - 3 روز درگیر بودیم در این حد طول کشید همه چیش اوکی بشه جوری که دیتاسنتر گیر نده)
مشکلی نداشتیم یعنی اگر داشتیم یا داشته باشیم دیگه باید گفت این دیتاسنتر به درد نمیخوره چون میتونم به هتون اطمینان 100% بدم سرور جوری بسته و محدود شده که انگار وجود نداره کلا همه چیش مخفی و تغییر کرده هست
کلا خیلی دردسر داره برای فروشنده هاش چون خریدارهاش که فقط استفادشون رو میکنن ولی ارزشش رو داره که در عوض خریدار وقتی راضی هست تمام خستگی فروشنده به خاطر این سختی ها و مشکلات از تنش در میره و خیالش راحته از نظر کیفیت و آپتایمشون![]()
ویرایش توسط tofanweb : March 21st, 2012 در ساعت 04:32
تا دو سال پیش مردم تو کف سرور بودند ! الان هر کس از راه میرسه میگه رک دارم فلان جا :دی میشه بگید تو کدام دیتاسنتر ovh شما رک دارید؟؟
در صورت مدیریت پورت ها خیلی راحت مشکل پورت اسکن و ... حل میشود! البته عمده سرورهایی که ابیوز پورت اسکن دارند بدلیل آن هست که ویندوز مشکل دار استفاده میکنند که با نصب خط شکن و عدم مدیریت صحیح بر پورت ها و... با مشکل و ابیوز پورت اسکن روبرو میشوند.نیازی به درگیری دو سه روزه هم نیست! حداکثر 30 دقیقه الی 1 ساعت!
سلام
دوست عزیز اینجا که جای کل انداختن نیست ، شما اصلا بهترین تو همه چی ما کار خودمون رو انجام میدیم.
اون دو سال پیش و اون مردم بودن اینجا صحبت هاستینگه و الانه ما خودمون یک ماهه رفتیم رو رک اختصاصی و تا به قول شما دو سال پیش سرور اختصاصی معمولی بودیم درباره مشخصات خرید هم که بنده نخریدم مدیریت سرور هاستینگ خرید کردن و میکنن و سوال شما رو گفتم به هشون و به من گفتن :تا دو سال پیش مردم تو کف سرور بودند ! الان هر کس از راه میرسه میگه رک دارم فلان جا :دی میشه بگید تو کدام دیتاسنتر ovh شما رک دارید؟؟
Ovh دیتاسنتر هست دیگه کدوم دیتاسنتر ovh نداره که مشخصه ما کد اختصاصی هست که در مواقع اضطراری برای انجام شدن کارهامون با سرعت بیشتر از اون کدی که به ما دادن استفاده میکنیم برای ارتباط با پشتیبانی دیتاسنتر که اونم نمیشه داد.
راستی گفتن که در حال حاظر روی فرانسه.
درباره حرف دومتون :
دوست عزیز بنده گفتم که :در صورت مدیریت پورت ها خیلی راحت مشکل پورت اسکن و ... حل میشود! البته عمده سرورهایی که ابیوز پورت اسکن دارند بدلیل آن هست که ویندوز مشکل دار استفاده میکنند که با نصب خط شکن و عدم مدیریت صحیح بر پورت ها و... با مشکل و ابیوز پورت اسکن روبرو میشوند.نیازی به درگیری دو سه روزه هم نیست! حداکثر 30 دقیقه الی 1 ساعت!
از وقتی کاملا سفت و سخت کردیم سرور ها رو از نظر بستن پرت - آپدیت ویندوز و نصب آنتیویروس بستن پرت مخصوص ریموت و تعویض کلیه پرت ها و ...
که البته یادم رفت بگم نصب ویندوز هم هست برای ایجاد سرور
خب شما تمام اینا رو 30 دقیقه میدید ؟
البته راه و روش داره شاید شما از قبل تمام این کار ها رو انجام دادید و یک بار اکسپرت تهیه کردید و از اون هر دفعه استفاده میکنید ولی من کاری به این چیزا ندارم (اینا از قبل آماده شده هست) ،من زمان فعلی برای انجام این کارا روی یه سرور رو گفتم (تنظیم همون موقع)
در ضمن ابیوز OVH فقط پرت اسکن نیست کلی ابیو دیگه هم داره از جمله هک کردن یا تروجان و ... مثل بقیه دیتاسنتر ها ولی توی پرت اسکن بیشتر از بقیه حساس هستن
ما تمام این ابیوز ها رو دیدیم و کلی هم آیپی سر همین چیزا بلوکه شده یه جورایی با ابیوز زندگی کردیم.
آپدیت ویندوز + خاموش روشن شدناش و بقیه چیز هاش 1 - 3 ساعت
نصب ویندوز 1 - 2 ساعت
آنتیویروس و آپدیت حدود 1 ساعت تا 2 ساعت که بریم آپدیت جدید رو از سایتش پیدا کنیم و دانلود کنیم بعد نصب و ...
و ...
تمام زمان هایی که گفته شده دست بالا گفتیم
خیلی ها میگن 1 روزه سرور میدیم یه سری مین جدیدا باب شده 15 دقیقه میدیم و ... بعد یوهو همون 15 دقیقه 2 ساعت طول میکشه میزنن زیر حرفشون
ما دست بالا میگیم که اگر اتفاقی افتاد نت واحد فروش کلا اصلا قطع شد یا هر اتفاق دیگه شرمنده مشتری نباشیم و وقتی میگی 2 روز بعد میدیم یعنی از همون موقع که خرید میکنه تا دوروز هر موقع آماده شد ولی هر اتفاقی بیفته 2 روز 100% هست تحویلش
کاملا توضیح دادم.
در آخر بگم همه اینجا هستیم برای یاد گیری نه کل انداختن بنده هم همینجا رسما اعلام میکنم شما متخصص هستین اگر آموزشی چیزی دارین مفتخریم مثل دانش آموز کنار شما باشیم و از شما یاد بگیریم.
موفق باشید یا حق
ویرایش توسط tofanweb : March 21st, 2012 در ساعت 13:39 دلیل: فرانسه یادم رفت :)
من نیازی ندارم با کسی کل بندازم فقط دارم ابهام زدایی میکنم!OVH در Roubaix و Paris دارای دیتاسنتر هست! که برای کولوکیشن شما باید از پاریس سرور تهیه کنید و تقریبا بیش از 6ماه هست من اطلاع دارم ظرفیت پاریس تکمیل هست.
اگر منظور شما vrack هست که کلا بحثش جداست
درمورد منیج هم من زمان کنفیگ رو گفتم! نیازی به نصب آنتی ویروس و ... هم نیست.
این صورتش بهانه است او نور آسمان است *** بگذر زنقش صورت جانش خوشست جانش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)