یه شرط دیگه هم دارم و اونم اینه که پستای اسپم حذف بشه که مثلا تشکر کردند و تایید میشه و غیره
یه شرط دیگه هم دارم و اونم اینه که پستای اسپم حذف بشه که مثلا تشکر کردند و تایید میشه و غیره
اینجا البته جاش هست بنده هم از ایشون تشکر کنم بله طبق گفته اکثر بچه ها و نظر شخصی خودم کسی مجبور به خرید نیست چرا همه میخوان نزارن یکی کار کنه چرا دوست دارین سر از کار بقیه در بیارید اصلا ایشون دلارش رو چطوری شارژ میکنه از کجا میخره چقدر میفروشه خب اگر میخواید بخرید . اگر هم نه خوشتون نمیاد برید از یکی دیگه بخرید.راست چیو میخواید بگید اهمیتی نداره که چه موضوعی رو میخواید مطرح کنید واقعیت داستان برای همه مشخص هست حالا یکی داشت شفاف کار میکرد. تا دیده شد زدنش این بقول خودشون تو ایران طبیعی هست اینجا ایرانه عزیزم تابع هیچ قانون بین اللملی نیست جز............... .. دلار رو خودشون نمیدن ملت هم بخوان بخرن باید دردسر بکشن این دیگه نوبرشه والا شما که بقول خودت دنبال شفاف سازی هست توانای ارائه خدمات داری؟؟؟؟؟؟؟؟ مشتری بهت اعتماد میکنه؟ ایشون سابقه کار دارن مشتری هایی دارن که میگن یک ساله داریم باهاشون کار میکنیم اگه داری بیا تو کار حرف بزن اگه نه لطف کن کاری نکن کسی که داره کار میکنه مشتری هاشم ازش رضایت دارن دلسرد بشه
من ازشون خرید کردم . نحوه برخوردشون عالی هست سرعت در کارشون که فاکتور مهمی برای ما و همکارن هست فوقولاده بود من راضی بودم و از کار کردن باهاشون لذت بردم .
ارادتمند
محسن منصوری
---------- Post added at 04:45 AM ---------- Previous post was at 04:42 AM ----------
مگه برای هیلتر باید مشکل داشته باشی؟!!
همین که راست بگی دلیل خوبی هست که چچفیلتتر بشی غیره اینه خودتون بگید
آقا یکی که کارش درسته بقیه همه حسادت می کنن شروع می کنن چرت و پرت گفتن....
همه می خوان مفت و ارزون کارشون انجام بشه خوب مطمئنن امکان پذیر نیست...
سهیل جان تایید میشن و کارشون عالی و حرفه ای است
چرا سایتتون رو ف*ی*ل*ت*ر کردن مگه مشکل بزرگی داشتین؟؟!!
نظر شخصی من اینه که مدیرای این سایت کسی رو مجبور نکردن که بیان ازشون خرید کنند!!!!
و کسایی هم که خرید میکنند هم اجباری نیست از این سایت خرید کنند!!!
پس کسی که میاد از این سایت به هر دلیلی خرید میکنه با تشخیص خودش و اگاهی قبلیش خرید کرده
تو دنیای مجازی هر کسی میتونه هر چیزی رو به هر قیمتی بفروشه مهم اینه که خریدار چه برداشتی داشته باشه
خود من سایت ایشون را کاملا تایید میکنم
حسابمون چند روز پیش یه مشکلی داشت که بنده باید یه خرید میکردم و خرید ناچیزی بود اما زیر یک سات خرید رو انجام دادند و جالب تر از این اینکه وقتی ایمیل زدم بهشون در رابطه با یه مشکلی کمتر از 5 ثانیه جواب به دستم رسید!!!!!!!!!!
خوب من وقتی از این سایت خرید کردم قیمت دلار هم دیدم و 3000 تومان کارمزد هم دادم اما هیچ گونه نارضایتی ندیدم و خیلی هم خوشحال بودم که کار اون روز من راه افتاد
مدیرای محترم این سایت هم نگران ***** بودن نباشن
مشتری های واقیتون هر جوری شده خودشون رو بهتون میرسونن![]()
احتمالا برای همین مسائل تک نرخی شدن و احتکار دلار و ایناست!!!چرا سایتتون رو ف*ی*ل*ت*ر کردن مگه مشکل بزرگی داشتین؟؟!!
چیزی که هیچ وقت توجه نمیشه نیاز شدید و مشکلات ما و سایر دوستان که با خارج از کشور تبادلات مالی دارند تحریم خارج از کشور و داخل کشوره(!!!)
برای من هم ارزون بودن خیلی مهمه، من هم نمیخوام پول زیاد برای چیزی که نمونه مشابه ارزون داره پرداخت کنم، من هم مثل بقیه هستم.
خریدهای من خیلی کم و خرده خریده، اما از افراد زیادی در طی چند سال استفاده کردم.
در ابتدا از اشخاص استفاده نمیکردم، به شرکت هایی که تو اینترنت ریخته مراجعه کردم، آخرین خریدی که انجام دادم یادمه گفتند ما حسابمون شارژ نیست!! کاش قبل پرداخت تماس میگرفتید.
یا اشخاصی که صورتحساب آنلاین نداشند و پرداخت چند روز طول میکشید.
یک بار از خدمات ایشون در مبلغ کمی استفاده کردم، پرداخت 3 دقیقه بعد انجام شد!!! البته قبلش در یاهو صحبت کردم که پرداخت کی انجام میشه چون عجله دارم.
حدود 4 بار دیگه استفاده کردم و پرداخت ها بیش از 10 دقیقه طول نکشید.
بعد از تغییرات نرخ دلار دیگه خریدی نداشتم، ولی اگر روزی تصمیم بگیرم خرید کنم از ایشون خرید میکنم، چون اعتماد دارم، چون برای پولم ارزش قائلم و بیشتر خرج میکنم، اما از پرداخت سریع و قابل اطمینان مطمئنم...!
میترسم چند صد هزار تومن دست کسی بدم که قابل اطمینان نیست، یا کارِ من رو لنگ میکنه...کمی خرج میکنم و پول گارانتی مطمئن میدم.
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
ممنون از نظرات دوستان عزیز ، البته همون طور که دوستان گفتن **** شدن سایت تاثیری روی کار ما نخواهد داشت. اکثریت مشتریان ما افرادی هستند که با این قضیه مشکلی ندارند و میدونند باید چکار کنند ولی برای دوستانی که بعضی از اوقات دسترسی برای عبور ندارند میتوانند با مراجعه به اینجا بدون مشکل سایت را مثل گذشته باز کنند.
متاسفانه الان که اومدم دیدم پست های قبلی پاک شده و نمیدنم چه صحبت هایی شده وگرنه میدونستم جواب افرادی امثال شما رو چطور باید بدم که طوری نشه هرکی از راه میرسه فقط برای اینکه اظهار وجودی کرده باشه چیزی بگه! شمایی که هنوز توی این کار نمیتونی الف رو از ب تشخیص بدی بعد میای همین طور تز میدی که ... نشید از فلان شخص دلار بخرید یا طرف گرون فروشه ، اگه خیلی احساس قهرمان بازی بهت دست داده بیا توی این کار و دلار ارزون دست مردم بده! اون موقع به خودت اجازه بده که بیای اینجا و مرثیه سرایی کنی و دم از انصاف بزنی.
افرادی امثال شما فکر میکنن این کار بچه بازیه که هرکی صاحب یک حساب پی پال باشه بتونه انجام بده. نه عزیزم. هنوز چوب پی پال بهت نخورده که ببینی بخاطر پرداخت یک مشتری اکانتت با 10.000 دلار موجودی بلاک بشه یعنی چی! هنوز نمی فهمی روزی 15-20 پرداخت سبک و سنگین رو هندل کردن یعنی چی! بنده همون اول کار گفتم اگه کسی فکر میکنه این قیمت گرونه مگه ما چاقو زیر گلوش گذاشتیم که بیاد از ما دلارش رو تهیه کنه. جالبه طرف میاد میگه آقا من میخوام فقط از شما خرید کنم ولی شما باید تخفیف بدی. متاسفانه زمان زیادی میبره تا ما یاد بگیریم چطور باید رفتار کنیم ولی تو ایران این قضیه برعکسه. اون طرف نه تنها تشکر نمی کنه بلکه یک چیزی هم طلبکاره و همیشه شاکی!
دلار پی پال از 1600 تومان داره خرید و فروش میشه تا 2200 تومان. هرکسی خودش حق تصمیم گیری داره که توی این رنج متفاوت قیمت دلارش رو از کی و کجا تهیه کنه و ریسکش هم پای خودش. توی این چند سال انواع و اقسام کلاه برداری ها و از زیر بار مسئولیت شانه خالی کردن ها رو به عینه دیدم. اینجا فقط چند مورد از صدها موردی که توی این کار برای بنده اتفاق افتاده رو میگم تا متوجه بشین وقتی گفته میشه این کار بچه بازی نیست یعنی چه !
1. زمانی که حجم سفارشات زیاد هست به همان اندازه نیاز به داشتن دقت و تمرکز بیشتری روی سفارشات هستش. مثلا یکبار بجای اینکه دلار به ایمیل پی پال که در فرم سفارش وارد شده پرداخت بشه به ایمیل خود مشتری سند شد که اصلا وجود نداشت و مبلغ کمی هم نبود ، همان لحظه با مشتری ( آقای حاجیانی ) تماس گرفته شد و عرض کردم که این اشتباه از طرف بنده بوده و خودم هم مسئولیتش رو قبول میکنم. همون روز سفارش مشتری اصلاح شد. یا عکس این مورد هم بوده و مشتری ( آقای شفیعی ) ایمیل جهت ارسال رو اشتباه داده بودن و دلار به اون ایمیل سند شده بود. اما این قضیه رو پیگیری کردیم و مشکل حل شد.
2. یکی از همکاران از ما برای مشتری خودش دلار خریداری کرده بود ، اما دلار به دلیل اینکه مشتری آدرس ایران داده بود به حساب ما برگشت خورده بود. مشتری از همکار ما درخواست برگشت پولش رو کرده بود اما ایشون در پاسخ گفته بود "اون شرکت میخواست برگشت نزنه و نمیتونیم پولی رو برگشت بزنیم" که بعدش خود مشتری ما رو پیدا میکنه و بنده که متوجه قضیه شدم و گفتم اصلا از این خبرها نیست و خودم پولشون رو برگشت دادم.
3. یکبار اکانت ما توسط پی پال لیمیت شد و تمام پرداخت های اون روز هولد شد و 4 Dispute همزمان باز شد جهت بررسی. پی پال سر اون قضیه به کمپانی هایی که پرداخت بهشون صورت گرفته بود جهت توضیح ایمیل زده بود اما جز یک شرکت باقی کمپانی ها به پی پال پاسخی ارائه ندادند و منجر به این شد که پس از گذشت 30 روز اون پرداخت ها برگشت زده بشه به حساب ما. با این وجود ما عینا کل مبالغ مشتریان رو به حسابشون برگشت دادیم با وجودی که این مشکل از طرف ما نبود و سر برگشت زده شدن این مبالغ 300 هزار تومان کارمزد دادیم به بانک. در صورتی که خیلی از دوستانی که در این کار هستن در اکثر مواقع از زیر بار چنین اتفاقاتی شانه خالی میکنن و با ذکر اینکه "میخواست برگشت نخوره" ، "میخواست همکاری کنه" ، "پی پال اکانت رو لیمیت کرده و دیگه پول شما هم رفته" زیر بار برگشت هزینه نمیرن.
وقتی کسی که 3 ساله داره با ما کار میکنه و طی این 3 سال حتی 1 بار هم سابقه نداشته برای پرداخت هاش مشکلی پیش بیاد و هر بارم که موردی بوده ما تا جایی که از دستمون بر اومده پیگیری کردیم فکر میکنید حاضره بره سراغ شخص دیگری که حالا بار اول یا دوم پرداخت انجام بشه ، ولی کافیه یک مشکلی این وسط پیش بیاد تا فرق رو متوجه بشه. طرف به فروشنده میلیونی پول واریز کرده ، فروشنده دلارش مشکل دار بوده و برگشت خورده اما بعدش زیر بار قضیه نرفته چون خود اون فروشنده هم دلارش رو از شخص دیگه خرید کرده. ( نمونش مال آقای اسماعیلیان )
الان که شما بعد از 4 سال فعالیت ما حتی یک مورد نمی تونید با جستجو در نت پیدا کنید که طرف ادعا کنه آقا یک قرون پول ما کم و زیاد شده ، اعتبار یک شبه به دست نمیاد که به سادگی از دست بره! توی ایران باشی و بخوای با این همه تحریم و مشکل به این شکل کار کنی و همیشه هم هوای مشتری رو داشته باشی و از حقش دفاع کنی اون وقت افرادی امثال شما بیان این بحث های بچگانه رو اون هم بدین شکل مطرح کنند جز اینکه با این حرف ها شخصیت و سطح آگاهی خودشون رو به بقیه نشون بدن جای اینکه بخوان ما رو محکوم کنن خودشون محکوم میشن.
من 2 ساله با ایشون کار میکنم . ایشون کاملاً تایید هستن .
سرعت و امنیت ایشون فوق العادست .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)