ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
با سلام و خسته نباشید خدمت اقای موسوی باید عرض کنم یکی از بهترین فر؟شندگان سرور اختصاصی وبا اخلاقترین فردی که تا به الان بهاش کار کردم این فر دبوده وباید متذکر شوم بنده شخصا از ایشان سرور اختصاصی نگرقتم اما از یکی از دوستان گرفتم که مشکلاتم اکثرا اقای موسوی حل میکنه در حالی که مسول سرور حاظر نیست حتی جواب تماس من هم بده پس در خرید خود دقت کنید به قیمت پاییین توجه نکنید این به یادداشته باشید پشتیبان سرور مثل این اقا کم گیر میاد من فقط این همه کمکی که کرده بهم اینجا تشکر میکنم ازش و امیدوارم موفق باشه در کارش به خاطر مرامش
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
با سلام . آقای موسوی تایید میشن ازشون 2 تا سرور دارم کاملا راضی هستم . اما پشتیبانیشون از 100 نمره میدم 85 .
اگر سرور بگیریم باید از شما پشتیبانی بگیریم یا از دیتاسنتر
خرید و فروش دلار پی پال و پرفک مانی ، صدور ویزا کارت مجازی و نقد کردن درآمد ارزی ، افتتاح حساب پي پال
Call: 09126784204 Telegram: sarvarjafari Site: Payment.af
www.ParaServer.Net
دوست عزیز اصلا امکانش نیست که سرور ها به پنل کاربر منتقل بشن؟ واسه اراده سرور مجازی لازم دارم من.
الان شما این سرور هایی را که دارین کلو خودتون هستن و همه را موجود دارین؟
اگر نباشه اضافه میشه.انتقال نمیشه سرور به پنل خریدار.
اما اطلاعات robot هتزنر ارسال میشه برای شما.
واسه مجازی سازی به چه چیز هایی نیاز دارید؟
رده های EX قابل واگذاری هست به جز EX8
ویرایش توسط razavihost : February 12th, 2012 در ساعت 10:13
www.ParaServer.Net
با سلام.از پنل میتونید سرور رو رستارت کنید،ترافیک ماهانه سرور و حتی تفکیک شده به هر IP رو بیبنید،سیستم آمل سرور رو تغیر بدین ،اگه پسورد سرور یادتون بره با کمک Robot پس رو تغیر بدین و... .
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
پورت 1Gbps - ارتقاء پورت ارتباطی سرور (92,276تومان ماهانه)
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
ارسال شد
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
لایسنس رو نمیتونیم تهیه کنیم.در همین انجمن دوستان زیادی هستند که لایسنس میدن
www.ParaServer.Net
پست اول بروز شد.
www.ParaServer.Net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)