سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
وایمکس رشت رو تست نکردم اطلاعی ندارم ولی چون مجوز تردد مراکز مخابراتی رشت رو دارم فقط در یک کلام بگم زیر ساخت مخابراتی رشت به نسبت دو شهر دیگه شمال خیلی افتضاحه! علاوه بر آن خود مخابراتتون داره ..... میکنه . اشتراک شما در بهترین حالت 1/10 هست و در بدترین حالت شاید 1/25 باشه!تو رشت بهترین از نظر من اندیشه سبز خزر هست.
مبین نت آدمی زاد تر هست ! البته از خرید تعرفه های نامحدود جدا پرهیــــــــــز کنید!
@Mohsen1
محسن تو دیگه چرا؟!این همه review مزخرف در مورد ایرانسل هست باز گول این ها رو خوردی؟!
ایرانسل نیا که اوضاش خرابه
ما بد بخت شدیم باز خوبه دو تا سرویس نت داریم یکی آسیا تک یکی ایرانسل
باز آسیا تک بهتر بوده تا حالا
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
من که وای فای 4 مگ گرفتم دارم حال میکنم
پول درست حسابی واسه اینترنت باید بدیم وگرفنه خوب در نمیاد![]()
Just gprs/edge !!!!![]()
100% تایید میشه ....
***ترین ....مذخرفترین ...(هر چیزه منفی بگید) در بین شرکت های اینرتنتی ایرانسل هست....
به غیر از موارد ذکر شده:
پشتیبانی موقعی ارزش داره که همون موقع مشکل رو حل کنه....اپراتور میگفت تا 24 ساعت دیگه تماس میگیرند .... طی 10 روز روزی 3 4 باز زنگ میزدیم...تا بالاخره روز 11هم از netowrk زنگ زدن و هی طرف میگفت مودم رو ببر بالا سرت ...2 درجه بچرخون ....اون صفحه ای که آنتن داخلی داره بگیر به سمت قبله ...اگر نشد فلان کن.....فقط میخواست بپیچونه ...آخرشم تماس قطع شد :| ...
فرداش زنگ زدم ...گفت تیکت شما حل شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگه جوش آوردیم و ادامه قضایا کشید به سرپرست....
در حدی که شماره من توی سیستم ایرانسل (700 و 707) بلک لیست شد.
بعد از پیگیری های مکرر که با اینکه تمامی اپراتورها منکر وجود سیستم بلک لیست در ایرانس میشدن....از بازرسی و حراست تماس گرفتند و گفتند شماره شما به دلیل عدم رعایت ادب بلک لیست شده ! ...
اینکه من حقی ندارم با هر وضعیتی که سرویس شرکت داره با اپراتور بد صحبت کنم ....
در صورتی که ما هیچ توهینی به شخص اپراتور نکردیم و فقط target خود شرکت بود :دی
در نهایت تمام لوگ های ما در سیستم پشتیبانی ایرانسل مبنی بر تیکت های کیفیت بد سرویس دهی حذف شد ! ....شماره تیکت میگفتیم ...طرف میگفت همچین تیکتی برای شما ثبت نشده !
در کل در شرکت ایرانس هیچ حقی برای مشتری وجود نداره و فقط ملاک شرکت هست ! ....از نبود سیستم اعلام شکایت و انتقادات و پیشنهادات مشخص هست
تنها لینک موجود شکایات هست که اونم برای رفع کوتی هست !
موفق باشید.
موندم چرا داریم بحث الکی میکنیم
ایران تو کل کشور ها فکر میکنم رتبه یکی مونده به اخرو داره
فکر میکنم مالدیو هم از ما بالاتر هستش
دیگه بخث نداره !!!
تو رشت من البرز دارم ! به نظرم خوبه
جناب مسعودی گفتن اندیشه ، اندیشه متاسفانه خیابونی کار می کنه !!!
یه خیابون خیلی خوبه یه خیابون افتضاح
یه جا به 128 بالای 100 کیلوبایت دانلود می ده یه خیابون دیگه به 512 زیر 20 کیلوبایت که یک به بعد شب کلا بخوابیم بهتره :دی
ولی البرز روزها بیشتر از حد واقعی می ده ( در اشتراک های حجمی ) و شب ها سرعت واقعی می ده
من یک مگ دارم البته در ارائه ی سرعت بالای 100 تو شب به مشکل بر خورده و اکثرا بین 80 - 90 کیلوبایت بر ثانیه دانلود می ده ....
البته من رشتی نیستم! فقط با توجه به اینکه مجوز تردد مراکز مخابراتی بعضی از شهرهای شمال رو دارم و بعضا برای بعضی از کارها نیاز هست میام رشت یه سری میزنم میرم! رشت خودش به شدت ضعف مخابراتی داره! روزی روزگاری کارتون به اتاق mdf خورد یا کسی رو آشنا داشتید ازشون در مورد وضعیت خطوط بپرسید! گاها بعضی از خطوط دیده میشه که پوسیده هستند (فسیل شده :دی)
از لحاظ تجهیزات من تجهیزات اندیشه رو از بقیه شون سرتر میدونم! از لحاظ پهن باند هم یک مشکلی داشت که چند وقت پیش حل کردند و الان در پایدارترین شرایط به سر میبرند!نمیگم مشکل نداره ولی حداقل مثل مخابرات ... نمیکنه!
من از مبین نت هم مودم جیبی دارم هم خونگی
و به شدت هم راضیم...
سرعت خیلی کم نوسان داره
وایمکس 1 مگ من 150 کیلوبایت واسه دانلود میده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)