-
February 2nd, 2012, 18:41
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی جهت خرید سرور (مجازی سازی)

نوشته اصلی توسط
irphoenix666
ممنون از پاسخ هاتون,
حداقل منابع مورد نیاز برای VMware هم 4 هم 5 چیه ؟
روی 2 گیگ میشه نصب کرد ؟ روی 4 چطور ؟
میزان مصرف رم توسط ESX 4 حدود 1.5 گیگ . ESXi 4 حدود 768 تا 1024 مگابایت . ESXi 5 هم همین حدودا 1 تا 1.5 گیگ .
شدنش که میشه اما دیگه چیزی واسه vps ساختن نمیونه !
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2012 18:41
# ADS
-
February 2nd, 2012, 18:50
من با پشتیبانی لیزوب صحبت کردم گفت حداقل 4 گیگ میشه برای hard format یه همچین چیزی در این خصوص اطلاعاتی دارید ؟
-
-
February 2nd, 2012, 18:54
تغییر نام گروه طراح و توسعه ...
-
تعداد تشکر ها از plastic به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2012, 00:40
به نظر شما کدوم دیتاسنتر برای مجازی سازی بهتر هست ؟
بعد از اینکه vps ها رو بسازم می تونم روی هر کدوم سیستم عامل متفاوت بزنم ؟ آیا برای نصب ویندوز باید لایسنس داشته باشم یا مثل همین پی سی خودمون هست d:
-
-
February 3rd, 2012, 01:59
عضو انجمن
سلام
بستگی به هزینه که میخوای بکنی داره ولی فعلا هتزنر هزینه کم و کیفیت خوبی هم داره...
میتونید سیستم عامل های مختلفی نصب کنید و برای ویندوز هم نیاز به لایسنس نیست البته اگر مجازی سازی میکنید...
-
-
February 3rd, 2012, 03:35

نوشته اصلی توسط
amirlord
CloudLinux مجازی ساز نیست . سیستم عامل هست . کلود لینوکس هنوز Stable نشده به همین دلیل توصیه میکنم که نصب نکنید !
فقط برای اینکه اشاره کردید - ما بیشتر از 10 ماه هست که تعداد زیادی سرور وب هاستینگ رو به cloudlinux ارتقا دادیم و تا به حال مشکلی نبوده.
CloudLinux همان centos است با تغییرات جزیی در kernel برای اعمال محدودیت و tracking مصرف منابع کاربران.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2012, 11:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HugeServer
فقط برای اینکه اشاره کردید - ما بیشتر از 10 ماه هست که تعداد زیادی سرور وب هاستینگ رو به cloudlinux ارتقا دادیم و تا به حال مشکلی نبوده.
CloudLinux همان centos است با تغییرات جزیی در kernel برای اعمال محدودیت و tracking مصرف منابع کاربران.
موفق باشید.
منظور من رو بد متوجه شدید . یه مثال میزنیم ! من الان نرم افزار TACMOD رو نوشتم . کاربران بدون مشکل دارن استفاده میکنن و هیچ مشکل و باگی تاحالا گزارش نشده اما هنوز Stable نیست ! اگر در بین نرم افزار های مشهور هم نگاهی بیندازید می بینید از بین نسخه های تعداد معدودی Stable هستند و بیشتر Beta هستند ! بنا به همین دلیل این که بگیم Stable نشده یعنی مشکل دار غلطه !
-
-
February 3rd, 2012, 12:07
سلام
قیمت های هتزنر عملاً زیاد هم مناسب نیست
هزینه ست آپی که دارد (( برای ماه اول )) زیاد مناسب نیست و در کنار آن قیمت ها به یورو اعلام شده
موفق باشید
سلام
هزینه ای تحت عنوان ست آیپی نداریم والا ! هزینه راه اندازی اولیه منظورتون هست ؟
با احترام
محمد خسروی
-