-
February 2nd, 2012, 00:37
عضو انجمن
کسانی که تازه می خوان بیان تو کار هاستینگ
سلام
فروشنده مجازی
ابتکاری نو در این عرصه می باشد که اولین بار توسط فضای مجازی به کار گرفته می شود.
این روش به شما کمک می کند تا بدون هیچ ریسکی به انجام تجارت الکترونیک بپردازید. شما نیازی به سرمایه گذاری یا پشتیبانی و گارانتی و سایر دردسرهای رایج را ندارید. شما مانند یک فروشنده که هر روز به محل کار خود مراجعه می کند و فقط به فروشندگی می پردازد و در پایان ماه یا هفته حقوق دریافت می کند عمل خواهید کرد. با این تفاوت که در فضای مجازی ساعت کارتان اختیاری است و هر زمان و به هر مدت که دلخواه شما باشد به کسب و کار خواهید پرداخت. برای این منظور ابتدا باید وسایل کارتان را فراهم آورید که عبارتند از یک هاست فروشنده مجازی و یک عدد دامنه دلخواه. پس از تهیه آنها از طریق ارسال درخواست از ناحیه کاربری خودتان یا قسمت تماس باما نام سایت مورد نظر خود همراه با آی دی یاهو خود را برای ما ارسال کنید. حد اکثر ظرف مدت 24 ساعت یک سایت زیبا و کارآمد جهت فروشندگی شما راه اندازی خواهد شد. اکنون شما فقط به تبلیغات و جذب مشتری نیاز دارید سایر کارها را ما انجام خواهیم داد شما فقط مشتری جذب کنید و کارمزد بگیرید. برای فروش هاست 25٪ از کل فروش و هر واحد دامنه 50 تومان دریافت خواهید کرد. کارمزدهای شما در حسابتان واریز و هر گاه درخواست کنید به حساب بانکی شما انتقال خواهد یافت.
www.electrohost.ir نمونه فروشنده مجازی
ویرایش توسط hamidjooni : February 5th, 2012 در ساعت 22:47
×××××××××××××××××
-
تعداد تشکر ها ازhamidjooni به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2012 00:37
# ADS
-
February 3rd, 2012, 23:43
عضو دائم
پاسخ : کسانی که تازه می خوان بیان تو کار هاستینگ

نوشته اصلی توسط
delta
بابا آخر ایده.. تفکر.... دوست عزیز این طرح ابتکاری شما رو بنده چند ماه پیش زدم.نتیجه آخر = کلی ضرر!!
واسه طرف یک فروشگاه زدم با نام دلخواه و... گفتم بشین بفروش.. دو روز بعد دیگه نیومد!! سایت موند رو دستم.. دوباره واسه یکی دیگه زدم چند روز آمد دیگه پیداش نشد.. یکیشونم که سفارش داد دیگه پیداش نشد.. بنده موندم و 4 تا سایت خشگل مشگل با هزینه هاست و دامین و.. حالا شما برو سایت بزن آماده بده دست طرف..جز هزینه چیزی برات نمیمونه..

نوشته اصلی توسط
Faraz4u
ایده خوبیه ولی حیف که سرور مجازی ارائه نمیدین
اتفقا چند وقت پیش همچین فکری به نظرم امد البته برای فورش سرور مجازی یکسر ی پلان بندی کردم و امکاناتی هم که قرار هست به خریدار بدیم روی کاغذ اوردم که مطمنا که کسی بخواد وارد بازار فروش ویپیاس بشه
شرایط و امکاناتی که اعلام خواهد شد مطمنا حساب کتاب هرجوری کنه ریسلر به نفعش خواهد بود
طرح گزاشتم انشالله برای یعداز عید و بعداز تعطیلات چون یکم نیاز به استراحت دارم وخسته شدم یه تنفس روحی و فکری داشته باشم
برای شما هم دوست عزیز ارزوی موفقیت میکنم
موفق باشید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
February 4th, 2012, 00:23
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از AriyaDownload به دلیل پست مفید
-
February 4th, 2012, 23:05
عضو انجمن
با تشکر از همه دوستان و نظرات زیباشون
-
تعداد تشکر ها از hamidjooni به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2012, 22:49
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازhamidjooni به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2012, 20:50
سلام.
به قول دوستمون جناب Faraz4u فکر خوبیه ولی حیف که سرور مجازی ارائه نمیدید !
به هرحال نظر بسیار زیبا و جالب و جدیدی هست که فکر میکنم خوب هم بگیره !
موفق باشید
-