لطفا آموزش بزارید. منم مشتاقم![]()
لطفا آموزش بزارید. منم مشتاقم![]()
ساران هاستینگ
09382294343 | 02128423379 تماس در ساعات اداری
شرکت ساران داده پردازان ارجان - ثبت 3325 | دارای نماد اعتماد الکترونیکی
تشکر عالی بود لطفا ادامه بدید .
منتظر حذف این تاپیک باشید![]()
چرا حذف ؟ به خاطر پستهای اسپم ؟
از دوستان خواهش دارم ، برای تشکر کردن و ابراز علاقه به این پست فقط از دکمه تشکر استفاده کنند و به هیچ وجه پست ارسال نکنند.
از امروز عصر آموزش نصب ، فعال سازی و نحوه استفاده از پلاگینهایی که احتیاج به آموزش دارند رو قرار میدم. (البته این رو هم باید اضافه کنم که آموزشها از خودم نیست ! سعی میکنم ، مطالب موجود در وبلاگهای خارجی که کاملتر هستند رو ترجمه کنم و یا اگر مطلب ترجمه شده و کاملی در وبلاگهای فارسی بود ، لینک مطلبش رو براتون قرار بدم.)
ویرایش توسط masoudgolchin : February 10th, 2012 در ساعت 16:38
W3 Total Cache یکی از بهترین و قویترین پلاگینهای کش موجود برای وبلاگهای وردپرسیه ! که خیلی میتونه به افزایش سرعت وبلاگ وردپرسیتون کمک کنه
کاملترین پستی که در مورد آموزش پلاگین w3tc در اینترنت موجود هست ، این مطلب سایت wpbeginner هست که در اون نحوه نصب ، فعال سازی ، نحوه انجام تنظیمات و حتی راهاندازی و استفاده از CDN آموزش داده شده
از اونجایی که این مطلب مشتری زیادی برای ترجمه شدن بین کاربرای ایرانیای وردپرس و استفاده کننده از این پلاگین داشت. دوست خوبم علی زمانی زحمت ترجمه این مطلب رو کشیدند و در وبلاگشون منتشر کردند.
لینک مطلب در وبلاگ فتولیا : نحوه نصب و راه اندازی کامل W3 Total Cache و CDN در آن
ممنون می شم آموزش چند صفحه ای کردن سایت مپ در افزونه ی گوگل سایت مپ برای وبسایت های سنگین رو در اولویت قرار بدید.
از نسخه جدید Google XML Sitemaps استفاده کنید
خودش سایت مپ رو چند صفحه ای می کنه
البته هنوز نسخه کاملش نیومده و این نسخه ای که ساپت مپ رو صفحه بندی می کنه بتا هست
در مورد تنظیماتش هم موافقم
یک اموزش کامل از تنظیمات این نسخه از سایت مپ رو قرار بدن
پ.ن: تو سایتشون از طریق نظرات اعلام کردم![]()
از این نسخه استفاده می کنید؟
XML Sitemap Generator for WordPress 4.0beta6
فکر کنم این نسخه رو باید دستی نصب کنید تویه ادمین وردپرس نمی زنه که برید آپدیتش کنید
باید از لینکی که تویه نسخه فعلی افزونه بهتون می ده برید، نسخه بتا رو دانلود کنید و استفاده کنید
پ.ن: این مورد آخر یعنی دستی نصب کردن رو دقیقا یادم نیست چون خیلی وقته از این نسخه استفاده می کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)