-
January 30th, 2012, 20:45
پاسخ : جنجال سرویس های فایل هاستینگ بر سر قوانین کپی رایت

نوشته اصلی توسط
aph
الان دارن همشون ضرر می کنن بااین وضعیت فرصت برای سرویس دهندگانی که مشکلی براشون نیست پیش اومده.
چی میگییییی ؟ ضرر ؟؟؟؟
فایلسونیگ اینقدر در اورده که الان کلا سایتو ببندند 10 تا از اجدادشونم بخورند تموم بشو نیست
مدیافایر هم داره گربه رو داره دم در دادگستری میکشه من کلی فیلم دارم روش پاک نشده
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
-
-
January 30th, 2012 20:45
# ADS
-
January 30th, 2012, 20:57

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
چی میگییییی ؟ ضرر ؟؟؟؟
فایلسونیگ اینقدر در اورده که الان کلا سایتو ببندند 10 تا از اجدادشونم بخورند تموم بشو نیست
مدیافایر هم داره گربه رو داره دم در دادگستری میکشه من کلی فیلم دارم روش پاک نشده

خوب اینا دیگه نمی تونن فروش داشته باشن شما به این ضرر نمیگین؟
-
-
January 31st, 2012, 03:27
عضو دائم
شما فقط فروش دارید میگید میدونید چندین ملیون دلار باید به اپلودرها میدادن که ندادن و به این اسم که میخوان بگیرنشون کلا پیچوندن و رفتن تازه از این موقعیت سو استفاده کردن این وسط فقط مگا اپلود قربانی شد ساتش بسته شد کل حسابهاش هم مسدود شد
اینها با این پولها زدن به چاک یه مدت دیگه که ابها از اسیاب افتاد توی کشورهای که قانون کپی رایت نیست با اسمهای جدید شروع میکنند
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
January 31st, 2012, 08:10
عضو انجمن
امیدوارم برای مدیا فایر مشکلی پیش نیاد !! چون امکان دانلود رایگانش ، با توجه سرعت اینترنت ایران بسیار مناسبه.
-
-
January 31st, 2012, 09:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
X2Maxer
امیدوارم برای مدیا فایر مشکلی پیش نیاد !! چون امکان دانلود رایگانش ، با توجه سرعت اینترنت ایران بسیار مناسبه.
مدیافایر خوب بود اگر آن صفحه اول سنگینش رو عوض میکرد! تو سرور اصلا نمیشه سایتش رو بالا آورد تا دانلود کنیم.. به غیر این فعلا تمامی سایتهای ایرانی هم تو شوک هستند و برای یک مطلب داریم از صبح تا شب سگ دو میزنیم!
-
-
January 31st, 2012, 13:15
عضو انجمن
از 4 شیر خبری تو این زمینه من نشنیدم . کسی خبری داره ؟
-
-
January 31st, 2012, 13:30
شلوغش کردین ها!!! آمریکا داره به قانون خودش عمل میکنه همین!!!
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید