آخه باید اینارو در نظر بگیرید مشتری میاد از ما بخره بعد به من میگه که فلان شرکت (نام نمیبرم) تو پیام خصوصی گفته از فلانی نخر کلاه برداره
نمیدونم دروغگویه
آخه واقعا اینجور پول در آوردن درسته؟
من خیلی هارو میشناسم از جمله شرکت خودمون
که علاقه به کار داریم نه هدفمون چرخوندن زندگی با درامد هاست هست نه چیز دیگه
یا فروشنده اومده به ما میگه درآمد یک روز ما برابر درآمد یک سال شماست منم گفتم خب که چی؟
واقعا میبینید؟
یه باگ داشته باشی اول از همه همین فروشنده ها میانو بیچارت میکنن
تا وقتی این مسائل هست مشتری قاپیدن هم هست
مشتری هم باید یا خودش تحقیق کنه یا اینکه براش مهم باشه کیفیت
مثلا یه نفری الان دیدم تاپیکشو مشکل برا سرورش پیش اومده دوستان میگن بکاپو برگردون و از این حرفا برگشته گفته
فکر کنم هکر بکاپ هارو هم حذف کرده باشه حالا مهم نیست
این یعنی فاجعه
یعنی اولا بکاپ رو رو همون سرور میگرفت
دوما به همین راحتی میگه حالا مهم نیست
بذارید خود مشتری تجربه کنه
الان تو همین هفته اخیر خیلی از افراد ناراضی اومدن رو سرور ما به خدا کسی رو نقاپیدیم
خودشون اومدن و گفتن شرکت فلان مارو بیچاره کرده(ازین شرکتهای ماهی1250 تومنی)
با کلی بدبختی براش بکاپ گرفتیم با کلی گرفتاری تونستم دامنشو از طرف پس بگیرم
اسم سایتشم میخواید؟
بفرمایید
smspatogh.com
الانم تو پست اولش نوشته که شرکت چه بلایی سرش آورده الانم فقط سایتش رو سرور ماست و دامنش به خاطر یه فاکتور قفل شده
و مدیر اون سایت گفته اگه شکایتتو پس نگیری دامنه رو نمیذارم منتقل کنی
تمدید هم نمیکنم تا دامنت منقرض بشه
اینم پست اول اون بنده خدا تو سایت خودش
…توجه توجه – لطفا این مطلب را تا آخر بخوانیدبا عرض سلام و احترام خدمت شما بازدیدکنندگان عزیز و محترمباید خبر بدی رو به شما برسوم و اونم اینه که این سایت در حال نابودی هست و تا نابودی این سایت زمان زیادی باقی نمونده.دلیلش هم هاستینگ ها و سرور های غیر معتبری هست که خودشون رو جای فروشنده جا میزنن بعد از بالا کشیدن پول مردم فرار میکنن.ماهم جزو اون دسته افرادیم که در دام این کلاهبرداران افتادیم و هاست از این شرکت خریدیم رمز هاستمون و دامنمون رو عوض کردن و پاشدن رفتن.الان نه ما میتونیم در همین سرور ادامه بدیم نه انتقال بدیم به جای دیگه.چون رمز و … ما رو ***یدزن .خلاصه خیلی دوست داشتم این سایت رو یکی از مردمی ترین سایت های ایران تبدیل کنم ولی مثل این که قسمت نبود .سایتی یا همون هاستینگی که باعث از بین رفتن این سایت شد آدرسش اینه که دوست دارم همه بدونین تا آبروش بره. www.98mizban.com واقعا برای این جور افراد متاسفم و نمیدونم مال حروم چجوری از گلوشون پایین میره .
ما شکایت کردیم از این سایت ولی فکر نکنم نتیجه ای داشته باشه . و حالا سایت جدید گرفتم و شروع به کار کردم تا با شما همیشه همراه باشم آدرسشم اینه سرگرمی98 | پرتال تفریح و دانلود امیدوارم شما عزیزان رو در اونجا ملاقات کنیم . کاری داشتید میتونید تو نظرات این سایت بنویسین. سرگرمی98 | پرتال تفریح و دانلودبا تشکر فراوان از شما عزیزان که در این مدت کوتاه با ما بودید و با نظراتتون ما رو دلگرم کردید امیدوارم تو سایت جدیدم منو تنها نذارین
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------
میبینید داره روز شماری میکنه برای انقضای دامنش
دیشب اومد از من یه دامنه Ir خرید من این دامنه رو 6000 تومن میفروشم
گفت چرا از جاهای دیگه گرونتره؟
گفتم چون گرون میخریم خودمون
بعد دیدم سفارشو تکمیل کرد و به مسئول مربوطه گفت گرون بخرم بهتره تا دامنه رو بگیرم بعد از یک سال از دست بدم
براش دامنه رو داخل پنل نیک شخصی خودش ثبت کردیم و خیلی هم راضی هست