سلام اگر نیار به کانیفنگ دارین براتون انجام میدیم و آموزش هم میدیم میتونین پهنای باند رو بین کاربران تقسیم کنید و گراف بگرین و دی ان اس سرور اختصاصی تنظیم می کنیم
سلام اگر نیار به کانیفنگ دارین براتون انجام میدیم و آموزش هم میدیم میتونین پهنای باند رو بین کاربران تقسیم کنید و گراف بگرین و دی ان اس سرور اختصاصی تنظیم می کنیم
مجازی ساز ها میشه گفت توی این موضوع زیاد مهم نیستند. روش پیاده سازی تقریبا یکی هست.ایشون فکر کنم از مجازی ساز kvm استفاده میکنه.
چیزی که الان داشتم بهش فکر میکردم این بود که نقش ساپورت یا در واقع صاحب اصلی سرور توی این زمینه مهم هست. چود دیتاسنتر فقط با اون فرد کار داره.
بماند که با خودم گفتم یوزرهای من چه کیفی میکنند :دی
باز جو گیر شدی هابماند که با خودم گفتم یوزرهای من چه کیفی میکنند :دی![]()
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
اگر یک نفر پیدا کردی که از پشتیبانی سرویس هایی که من ارائه کردم ایراد بگیره یک ex4 با تخفیفات ویژه میدم بهت :دیباز جو گیر شدی ها
مشکله روت هست امین ! ساب نت روت نشده به آیپیسلام
اگر ایپی و مک رو گرفتی ازشون بده تا برات انجام بدم...
این مشکل رو اینجا بگید خیلی ممنون می شم :دی
فکر کنم این روش برای بستن پورت های خطر ساز هم مناسبه
OldProfile
هنوز به اونجا نرسیده عزیز ! ساب نت باید روت بشه به سمت آیپی مک دار که این کارو دیتاسنتر به درخواست صاحب اکانت انجام میده.این مشکل رو اینجا بگید خیلی ممنون می شم :دی
فکر کنم این روش برای بستن پورت های خطر ساز هم مناسبه
برای vmware رو نمیدونم ولی من در xen server روی همون main ip روتر ایجاد کردم.
هتزنر بصورت پیشفرض روی mail ip سابنت ها رو روت میکنه و اگه بخواین تغییر بدین باید درخواست بدین.
آره. چون VMware سیستم بازی نداره در این موارد مجبور هستیم یک روتر بسازیم و ازش استفاده کنیم. اما شما میتونین از خود سرور به عنوان روتر استفاده کنین. لینوکسه دیگهبرای vmware رو نمیدونم ولی من در xen server روی همون main ip روتر ایجاد کردم.
هتزنر بصورت پیشفرض روی mail ip سابنت ها رو روت میکنه و اگه بخواین تغییر بدین باید درخواست بدین.![]()
با یوزر iran web host تماس بگیر انجام میده واست
واسه من انجام داد کارش درسته هزینه هم نگرفت ایدی : mtnclub
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)