30 گیگابایت فضا
800 گیگابایت پهنای باند ماهیانه
ماهانه فقط 29000 تومان، سالانه فقط 244000 تومان ( این قیمت ها برای فروش ویژه و فقط تا 10 بهمن هست )
کنترل پنل دایرکت ادمین
افزودن دامنه : 5
سایر امکانات نامحدود
دیتاسنتر:iweb کانادا
30 گیگابایت فضا
800 گیگابایت پهنای باند ماهیانه
ماهانه فقط 29000 تومان، سالانه فقط 244000 تومان ( این قیمت ها برای فروش ویژه و فقط تا 10 بهمن هست )
کنترل پنل دایرکت ادمین
افزودن دامنه : 5
سایر امکانات نامحدود
دیتاسنتر:iweb کانادا
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
هاست لینوکس ویژه سایتهای پربازدید و ترافیک بالا برای آن دسته از کاربران مناسب می باشد که سایت آنها بیش از اندازه از منابع رم و Cpu سرور استفاده می نماید و سرور های اشتراکی قادر به پاسخگویی آن نمی باشند.این دسته سایت ها معمولا سایت های دانلودی،فروم ها،مدیریت محتوای وردپرس و یا سایتهای با بازدید روزانه بالا می باشند که هاست لینوکس ویژه سرور پارس با سرور های قدرتمند خود به راحتی قادر به ارائه سرویس به آنها خواهد بود.شایان ذکر است که سرور پارس منابع را روی این سرور ها به صورت اختصاصی ارائه داده و هر سرور را روی تعداد خاصی وب سایت بسته و برای مشتریان جدید سروری دیگر را کانفیگ می نماید که این کار باعث مدیریت متمرکز منابع و در نهایت ارائه کیفیت مطلوب به شما مشتریان گرامی خواهد شد.اگر از ساسپند شدن وب سایت خود خسته شده اید،اگر سرور های فعلی شما جوابگوی شما و بازدید کنندگان تان نیستند.هاست لینوکس ویژه سرور پارس را انتخاب نمایید تا مفهوم واقعی قدرت و کیفیت را تجربه نمایید.
سرور پارس با بیش از 7 سال سابقه موفق در وب
پلن 3 هاست مخصوص سایت های پر مصرف
20 گیگابایت هارد
1 ترابایت پهنای باند
پارک دامنه و زیر دامنه نامحدود
تعداد 2000 کانکشن همزمان
وب سرور لایت اسپید
انتقال کاملا رایگان وب سایت شما
65 هزارتومان در ماه
لینک خرید
ویرایش توسط hoka : January 29th, 2012 در ساعت 15:37
- پهنای باند ماهیانه : نامحدود
- تعداد سایت های قابل میزبانی : نامحدود
- سایر امکانات: همگی نامحدود
- گارانتی بازگشت وجه: داریم تا هفت روز در صورت عدم رضایت (اطمینان شما از خرید)
- مانیتورینگ شبانه روزی به همراه آپتایم 99.9 درصد
- به کارگیری وب سرور لایت اسپید با قدرت و سرعت سه برابر آپاچی
- پردازشگر (corei7) ، رم (8) و سخت افزار قدرتمند
- دیتاسنتر Hotzner آلمان
- پرداخت آنلاین با کلیه کارت های شتاب
- انتقال رایگان سایت قبلی شما به هاست جدید
راحتی خیال شما ، داشتن بکاپ است،ما اتوماتیک و "روزانه " و "هفتگی" از سایت ها پشتیبان میگریم و در هر زمان که بخواهید قابل بازگردانیست
جهت مشاوره و درخواست فقط از طریق سایت روزوب اقدام نمایید(ممکن است درخواست شما در این تاپیک توسط ما دیده نشود)
جزئیات سرویس های استاندارد : جزئیات پنل های میزبانی وب لینوکس استاندارد | روز وب.کام
جزئیات سرویس های حرفه ای با پرداخت ماهانه : جزئیات هاستهای لینوکس حرفه ای | روز وب.کام
15 گیگ : سالیانه 220 هزار تومان
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
ماهانه 15 تومان در خدمتیم
سرور مجازی - هاست - تلفن :09360039315
با سلام
ماهانه 15000 در خدمتم
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
ایشون در حال حاضر بر روی سرور های ما میزبانی میشن.
قابل توجه شما که میفرمایید:
ظاهرا در ایران اسپانسری درست تعریف نشده!! چون اکثر این شرکت ها بعد از 1 ماه اعلام کردند که دیگه نمی تونن ساپورت کنن!!
باید عرض کنم که در همان ابتدا که به بنده پیغام خصوصی دادین گفتم که اگه سایت شما بیش از حد به سرور فشار وارد کنه مجبوریم دیگه اسپانسری قبول نکنیم و یا شما رو با دریافت هزینه به سرور مجازی انتقال بدیم.
ما با شما خیلی مدارا کردیم و برای کاهش فشار بیش از حدی که سایتتون به سرور وارد میکنه راهکارهای زیادی رو امتحان کردیم. فقط لایت اسپید رو امتحان نکردیم با توجه به صلاح دید شرکت در این زمینه چون با این مشل 100% به مقدار قابل قبولی فشار سایتتون کاهش پیدا میکرد. اون هم با توجه به اینکه فقط سایت شما دارای مشکل برای ما هست و باتوجه به اینکه هزینه ای هم از طرف شما پرداخت نمیشد این گزینه فعلا برای ما با این وضعیت دلار امکان پذیر نیست چون ما مشتری هاستینگمون نصبت به مشتری سرور مجازی و اختصاصیمون خیلی کمتر هست و هزینه برای لایت اسپید برای سرور هاستینگ اشتراکی در این شرایط فعلا برای ما هزینه ای بیخود بود و هست.
شما در این مدت زمان که ما میزبانتون هستیم حتا 1 دقیقه هم سرعت لود سایتتون کاهش پیدا نکرد و دان تایم هم نداشتین.
فقط چون ما اعلام کردیم که در ازای میزبانی سایتتون هزینه دریافت میکنیم باید این حرف رو بزنید که منت داریم میزاریم؟؟!
توی این ماه از طرف ایشون فقط یک مشتری برای ما اومد و این رو هم درنظر بگیرین که سایتی با این فشار از لحاظ تبلیغاتی بازدهی نداشته باشه براتون. شما باشید چه راهکاری در پیش میگیرید؟
امیدوارم بتونید میزبان مناسب و با قیمت مناسب پیدا کنید.
با این اوصاف فقط 48 ساعت بهتون مهلت میدیم که سایتتون رو منتقل کنید به یک میزبان دیگه و این رو هم عرض کنم که دیگه اگر هزینه سرویستون رو هم پرداخت کنید میزبانی سایتتون رو قبول نمیکنیم.
موفق باشید.
موردی که بیان کردم: ظاهرا در ایران اسپانسری درست تعریف نشده!! چون اکثر این شرکت ها بعد از 1 ماه اعلام کردند که دیگه نمی تونن ساپورت کنن!!
خطاب به شما نبود دوست عزیز
من نوشتم اکثر شرکت ها از شما نامی نبردم
کیفیت کار شما رو من بارها تائید کردم و بازهم تائید می کنم بله ما در طی این یک ماه داون نشدیم ولی نزدیک به 80 درصد پلاگین های فعال در پارسی من و همینطور جامعه مجازی رو غیرفعال کردیم وگرنه شما از همون هفته اول به مصرف سایت ها تذکر دادین
نمیخوام و نمیتونم که کیفیت یک شرکت رو با شرکت های دیگه مقایسه کنم ولی انصافا با وجود همه مسائل کیفیت کار شما خوب بوده ولی هزینه ای که درخواست کردید برای ادامه هاستینگ کم هزینه ای نیست!
من قصد هیچ گونه تبلیغی ندارم
فقط به عنوان یک پیشنهاد :
بهتره یک جای مطمئن هزینه کنید چون اینطور که شما می فرمایید و سایتتون بازدید داره و احتمالا درامدی هم باید داشته باشه
اگه خدایی نکرده اطلاعات رو از دست بدید ضربه سنگینی بهتون وارد می شه
پس نباید شما به فکر هزینه باشید
اول از همه کیفیت + اپتایپم + پشتیبانی و در وهله اخر هزینه
به هر حال امیدوارم موفق باشید
پ.ن: اینو به عنوان یک فردی گفتم که شش ماه رویه یک سایت فعالت کردم و به تمام اطلاعات + دامین رو از دست دادم ===> تنها به خاطر اینکه هزینه نکنم
پ.ن 2: قصد جسارت به فروشندگان عزیز و محترم این انجمن رو ندارم و نخواهم داشت
ویرایش توسط AriyaDownload : January 31st, 2012 در ساعت 02:20
up
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)