سلام
دوستان من یک هاست وارز یک گیگی برای وی بی نال شده می خواستم و همینطور یک فایل هاستینگ 100 گیگی ( پهنای باندهاتون هم حتما ذکر کنید )هم می خوام قیمتهای 1 ماه و 1 ساله خودتون در این تاپیک معرفی کنید.
با تشکر
سلام
دوستان من یک هاست وارز یک گیگی برای وی بی نال شده می خواستم و همینطور یک فایل هاستینگ 100 گیگی ( پهنای باندهاتون هم حتما ذکر کنید )هم می خوام قیمتهای 1 ماه و 1 ساله خودتون در این تاپیک معرفی کنید.
با تشکر
ما در خدمتیم
1 گیگابایت هاست وارز با 200 گیگابایت پهنای باند فقط 20000 تومان
ID man (yahoo) : scoter_rz_1980
ممنون از همه ولی دوستان من فایل هاستینگ می خواستم 100 گیگ آیا شما فایل هاستینگ را گفتید؟
اگر پیشنهاد دیگری نیست برم سر انتخاب
بنده برای فایل هاستینگ پلان زیر را پیشنهاد کردم :
هاست لینوکس:فضا نامحدود/پهنای باند نامحدود/دومین نامحدود/ایمیل نامحدود/دیتابیس نامحدود سالانه فقط 150هزار تومان ماهانه 16 هزار تومان کنترل پانلCPanel 11.x
ولی اگر اصرار دارید 100 گیگ هاست تهیه کنید هزینه 100 گیگ فضا با 500 گیگ پهنای باند ماهانه در سرور ما سالانه 160 هزار تومان هست . قرارداد رسمی هم می بندیم .
هرچند ما پلان های دیگه هم داریم : http://parsaserver.com/services.html
ایمیل من : parsaserver@gmail.com
آی دی من در یاهو : parsaserver@yahoo.co.uk
اکانت تست
لطفا کلیک کنید
یوزر
democom
پسورد
test
به شما 7 روز هاست تست رایگان می دهیم تا کیفیت هاست رو تست کنید برای تست واقعی باید دومینی معرفی کنید تا در سرور هاست شود .
موفق باشید
بنده هم فايل هاستينگ 100 گيگي و هم هاست 1 گيگي را بهتون قيمت دادم
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
100 گیگ فضا با 500 گیگ پهنای باند ماهانه 25000 تومان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)