دوست عزیز به نظر من بهتر است ابتدا Cpanel نصب کنید تا راحت تر بتوانید به مدیریت بپردازید
دوست عزیز به نظر من بهتر است ابتدا Cpanel نصب کنید تا راحت تر بتوانید به مدیریت بپردازید
×××××××××××××××××
الان من میخام بدونم چه طوری باید اف تی بسازم ؟ چون میخام برا دوسم هم بسازم
يا از فايل زيلا استفاده كنيد. يا از اين برنامه استفاده كنيد البته دقيق نمي دونم بشه يادم مياد خودم يه بار با اين برنامه كار كردم. golbalSCAPE-Cute ftp
براي باز كردن iis بايد اين كار رو بكنيد اگه نصب نبود.
start ==>>control panel===>> add or remove program ==>> add or remove windows commpants ==>> apllcation server ==>> iis & asp.net tikesho bezar next ro bezan
iiis نصب شد.
براي ساب دامين هم بايد هاست داشته باشي يه ساب دامين بسازي بعد ركورد A بدي بهش بعد آي پي سرور بزني.
البته قسمت اول تنظيماتش رو نگفتم ديگه نصبش رو گفتم.
سلام
من درايو d رو تيك شيرش رو توي وي پي اس زدم
از الان بايد چي كار كنم ؟
در حال حاضر بعد از کانکت شدن با ریموت، در My Computer سرور خودتان این درایو را مشاهده میکنید. با انتقال فایل ها ی سرور به این درایو در حقیقت فایل به هارد سیستم شما آپلود می شود .همچنین با انتقال فایل از این درایو به یکی از دریوهای سرور فایل به هارد سرور آپلود میشود.(برای انتقال با توجه به نیاز خودتان از copy و یا cut استفاده کنید )
و اگه بزنم ftp :\\ip
فایل های تو فولدر ftproot رونشون میده الانم میخام با فایل زیلا اپلود کنم توش این ارور میده
Response: 550 byte-209.jpg: Access is denied.
Error: Critical file transfer error
تو فایل زیلا گفتم خدمتتون فقط آیپی بزنید بدون هیچ چیزیو اگه بزنم ftp :\\ip
فایل های تو فولدر ftproot رونشون میده الانم میخام با فایل زیلا اپلود کنم توش این ارور میده
Response: 550 byte-209.jpg: Access is denied.
Error: Critical file transfer error
در ضمن داخل سرور در iis اف تی پی رو اد کنید و حالت write رو فعال کنید براش
دوست عزیز ایدی یاهو بده ادت کنم با تیم بیا برام انجام بده
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
نمی شه یه کاری کنم که با اف تی پی بره همون فولدر wwwroot ? چون دیگه نمی خام تو وی پی اس برم کپی پیست کنم اگه مستقیم وصل شم به مون جا خیلی بهتره
مجازی ساز چیه؟
اگر vmware هست ، VSphere client رو نصب کنید.از طریق اون می وتونید منیج کنید
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)