در ایران معدل کل دیتاسنتر های ایرانی از حیث سرعت بازدهی پینگ برابر می باشد
در صورت لزم بایستی شبکه اینترنت و اینترانت را مقایسه بفرمایید.
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
سلام ، دوست عزیز بنده نزدیک به 1 سال هست که خودم به شخصه با سروش کار میکنم . قبل از اون هم برای مشتریان خرید میکردیم . به جرات میشه گفت که از بقیه مناسب تره
البته پارس آنلاین هم مناسبه ولی چون ازش سرویسی نداشتم ، پیشنهادی نمیدم
فراسو هم شرکت معتبری برای ارائه هاست ایران به شما هست
ببخشید برای یک فروشگاه اینترنتی هاست ایرانی چی بگیریم اسکریپتش هم ورد پرس هست
البته دون تایم نمی خواهم داشته باشه
این سروش که دوستان اشاره کردن سایت داره یه راهنمایی بفرمائید
فراسو چه طوره
با تشکر
من یک پیشنهاد دوستانه می کنم
ببینید سرورهای ایران در حاضر حاضر در مقام بررسی از دید کاربران حرفه ای فقط به فقط مناسب گیم سرور هست
شما طراحی یک سایت رو به عهده گرفتید و خوب از جیب خودتون هزینه نمی کنید و قصد دارید بهترین رو ارائه بدید
پس چون از جیب مبارک یکی دیگه است هزینه بالا می کنید و هاستینگ ایرانی تهیه می کنید که از نظر خودتون بهترین سرعت لود و ... رو داشته باشه
اما چند تا نکته رو توجه داشته باشید:
در بدترین حالت ممکن که اینترنت خیلی کم سرعت و محدود شده باشه تفاوت لودینگ یک پیج 150کیلوبایتی در دو سرور ایرانی و خارجی نهایت به 2 الی 8 ثانیه میرسه
امنیت سرورهای ایرانی آپ تایم و سخت افزارهای استفاده شده در قیاس با سرورهای خارجی صفر که هیچ منفی هست
از لحاظ بعضی موارد از جمله گوگل و سیستم های خاصی که هر روز در مورد ارائه بازدید کننده در نظر می گیره هاستینگ ایرانی پیشنهاد نمیشه
و یکی از نکاتی که خودم بارها در سرور ایران بهش برخورد کردم و واقعا افتضاح هست شما با یک وی پی اس ساده که پورت 100 داره به یک سرور ایرانی دی داس بزنی سرور در عرض 2ثانیه پینگش میترکه یا بر فرض مثال هم که این چنین نشه پهنای باندت خالی میشه
در کل دوست عزیز قبل از خرید سرور ایران همه چیز رو خوب بررسی کن
درباره افرانت فقط میتونم نظر بدم
کیفیت کارشون خوبه
ولی از پارس آنلاین هم تعریف زیاد شنیدم
با بهترین انتخاب جزء بهترینها باشید
به نظر بنده هم سروش گذینه مناسبی هست.
اگر میخواهید از cms های آماده استفاده کنید از نظر امنیت "دیتا لایف انجین" پیشنهاد میشه و از نظر انعطاف پذیری و راحتی کار با سیستم مدیریت محتوا ، بنده "جوملا" رو پیشنهاد میکنم.
البته با اعمال تغییرات میتونید این سیستم های مدیریت محتوا رو برای اهداف مشخص استفاده کنید که لازمه اون تسلط بر کد نویسی و وجود یک برنامه نویسی هست.
کانفیگ،امنیت بخشی و راه اندازی انواع سروها با هزینه مناسب | طراحی و برنامه نویسی تحت وب | جهت درخواست از اینجا اقدام نمایید.
--==--==--==--
!Linux Geek
سروش و آفتاب سرویسهای خوبی دارند.از نظر سرعت و دان تایم منظورمه
من از افرانت دارم راضیم
هر چند مدت کمیه گرفتم ولی به هر حال توی این مدت اصلا دون نشده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)