شايد هم بشه از اينا هر كاري ميادش :دي
شايد هم بشه از اينا هر كاري ميادش :دي
خودش دیروز اطلاعیه زده بود که 4 شنبه از 8 تا 16 بدلیل نگهداری سایت از دسترس خارج میشه، پشتیبانیم ندارن. اما دامنه ها مشکلی نخواهند داشت
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
بله درسته الان ثبت در نمايندگي هاي دامنه اي ار هم فعال شد ميتونين سفارش دامنه ها تون رو بدين از طريق رد ريسيلر
پس دامنه ای که من دیروز ثبت کردم چی بود؟؟؟؟؟؟
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
باسلام
چرا خبر دروغ پخش میکنید؟!
طبق گفته سایت مرجع
تایپیک بسته شد و برای شما هم یک اخطار ثبت گردیدتعمیر و نگهداری پایگاه داده ایرنیک
۳ بهمن ماه ۱۳۹۰
کاربران گرامی،
به جهت انجام عملیات بروزرسانی سامانه داده ایرنیک این مرکز در نظر دارد برنامه تعمیر و نگهداری زمانبندی شدهای در روز چهارشنبه مورخ ۵ بهمن ماه ۱۳۹۰ از ساعت ۸:۰۰ لغایت ۱۶:۰۰ به وقت تهران اجرا نماید. در همین خصوص به اطلاع میرساند این امر میتواند باعث ایجاد اختلالاتی در دسترسی کاربران و نمایندگان محترم به سامانه ایرنیک گردد. همچنین شایان ذکر است که بخش پشتیبانی در این تاریخ فعال نمیباشد. این تغییرات هیجگونه تاثیری در کارکرد دامنهها نخواهد داشت. به اطلاع میرساند در روز چهارشنبه ۵ بهمن ماه ۱۳۹۰ هیچ دامنهای منقضی، قفل یا معلق نمیگردد.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)