ما که از خدامونه بیاد پایین من از همین الان نذر کردم اگه شد 1400 خودم به شخصه 300 هزار تومان در راه خدا بدم هر چند که 2-3 میلیون هم ضرر میکنم ولی مهم نیست بابا مردیم از گرونی
ویرایش توسط behrooz_iri : January 25th, 2012 در ساعت 16:18
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
من که معتقدم این کارها از حوزه اختیارات ما خارجه... هر اتفاقی افتاد شما باید به همون ساز برقصید!
زیاد توجه نکنید و کار خودتون رو بکنید. هر چی شد باید باهاش بسازیم. مگه غیر از اینه؟
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
دلار 1150 تومنی کجایی که یادت بخیر ...
نصب و کانفینگ : WebSitepanel . DirectAdmin
فروش ویژه سرور از : فرانسه . کانادا . آلمان
ID : Bwspeeds
بازار تهران: 1980
بازار تهران (اسکناس): 1950
http://eranico.com/fa/currency/20/1/default.aspx
اتفاقات عجیبی داره میفته که خوشم نمیاد! شده مثل یویو!
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
فعلا دولت فقط با حرف یک التهاب نزولی بوجود آورده باید ببینیم شنبه که پای عمل برسه چه می شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)