اولی به سختی گیر میاد اینجا قیمتش 252 دلار هست.
دومی 168 دلار
اولی به سختی گیر میاد اینجا قیمتش 252 دلار هست.
دومی 168 دلار
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
برای کولوکیشن از کدام دیتاسنتر در انگلیس پورت یک گیگابیت دریافت میکنید با هزینه 10 پوند/ماه؟!من از دیتا سنترهای انگلستان که همه میدونن قیمتشون تقریبا 70% گرونتر از آمریکا و کانادا هست پورت 1 گیگ رو میتونم 10 پوند بگیرم! که بر حسب نسبت پوند به دلار میشه حدود 16 دلار! ماهیانه!
اگر منظور سرور اختصاصی هستش که خود دیتاسنتر میده بحثش فرق میکنه ولی برای کولو جایی ندیدیم.
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
خیر!!!! سرور اختصاصی نیست
دیتا سنتر Ice Colo رک دارن یکی از دستان که الآن 4 گیگابیت پهنای باند روی سوئیچشون هست و هر گیگابیت 10 پوند محاسبه میشه.
در ضمن صرفا این موضوع که شما ندیدید دلیل بر این نمیشه که وجود نداشته باشه!!
خیلی عذر میخوام اما منم شما رو ندیدم تا الان. دلیلی میشه که شما وجود خارجی نداشته باشید؟
ویرایش توسط m_dg_farari : January 25th, 2012 در ساعت 18:15
دوست عزیز کنترل احساست خودتون رو نگه دارید!
یک سوال ساده بود که به راحتی میتونستید بگید که
بنده هم عرض نکردم که وجود خارجی نداره... .دیتا سنتر Ice Colo رک دارن یکی از دستان که الآن 4 گیگابیت پهنای باند روی سوئیچشون هست و هر گیگابیت 10 پوند محاسبه میشه.
عرض کردم طبق تحقیقاتی که انجام داده بودیم محلی با این قیمت پیدا نکردیم!! برای پورتی که بیاد بره تو سویچ(از 90درصد دیتاسنترهای انگلیس) اون بنده خدایی که میگید جناب م.ف هستند!
پس بهتر هست بگید پورت اشتراکی ماهانه 10پوند! برای استفاده برای 1U! وگرنه پورتی که برای 1Quarter Rack و یا Half or Full استفاده میشه پورت هایی هست که میاد میره تو سویچ و از طریق سویچ تقسیم میشه! منظور بنده هم این پورت بود!!!
موفق و سربلند و پیروز باشید![]()
ویرایش توسط s.w.a.t : January 25th, 2012 در ساعت 19:06
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
سلام؛
حالا اگر ما این سرور ها رو نخواستیم چه کار میشه کرد؟ از سایت دل میشه یکی کاستومایز کرد که برامون خریداری بشه؟
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
معرفی سرور سوم:
پردازنده اینتل q8400
8 گیگ رم سرور
1 هارد 500gb سیگیت باراکودا با 16 مگ کش
مادربورد سوپرمایکرو
2 پورت شبکه 10/100/1000
پاور 350 وات گلد لول
هیت سینک سوپر مایکرو
کیس سوپرمایکرو با گنجایش 2 هارد
1 سال گارانتی قطعات
قیمت: 1000 دلار آمریکا
مبلغ پیش پرداخت: 100
اقساط ماهانه برای 3 ماه در پایان هر ماه: 300 دلار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)