قبلا هم در یک تاپیک مشابه گفته بودم راه درست این است که شما چند سرویس دهنده را انتخاب کنید و به مشتریان خود پیشنهاد کنید که یکی از آنها را برای انتقال در نظر بگیرند. و یا حتی در صورت تمایل بتوانند پول خود را پس بگیرند. سپس بسته به انتخاب هر مشتری آنها را بین سرویس دهنده های دلخواهشان تقسیم کنید.
اما شما ها ظاهرا هیچ حقی برای مشتریان خود از این نظر قائل نیستید و فقط براتون مهمه که از چه کسی پول بیشتری می تونید بگیرید!
امیدوارم فقط یک همکار خوش سابقه و درستکار را انتخاب کنید و برای انتخاب آن واقعا خود را جای مشتریهای خود بگذارید.
سلام.من چندتا سیستم رو می خوام شبکه کنم،یه مودم adsl چند پورتی هست که همه بهش وصلن و همینطور به اینترنت.قاعدتا اینام باید همه شبکه شده باشن.ولی بلد نیستم از کجا میشه شیر کرد اطلاعاتو.لطفا راهنمایی کنید
سلام برای بنده هم ارسال کنید
سلام
شرایط برای سرورهای مجازی؟!
تاپیک جدا بزن عزیزسلام.من چندتا سیستم رو می خوام شبکه کنم،یه مودم adsl چند پورتی هست که همه بهش وصلن و همینطور به اینترنت.قاعدتا اینام باید همه شبکه شده باشن.ولی بلد نیستم از کجا میشه شیر کرد اطلاعاتو.لطفا راهنمایی کنید
راستی من به ایشون پیشنهاد دادم که 40 تا مشتری هاست در حد تا 1 گیگ رو با 100 به من بفروشن قبول نکردن انگاری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)