باتریهای جدید به این صورت اند که وقتی فول شارژ شه اتصال رو قطع میکنه از شارژ و تنها آسیبی که ممکنه بزنه اینه که گرمای لپتاپ باعث خرابی اون شه که اینم در حد چند تا رعایت کردن اولیه و مراقبته
نیاز به جدا کردن باتری از لپتاپ ندارید
باتریهای جدید به این صورت اند که وقتی فول شارژ شه اتصال رو قطع میکنه از شارژ و تنها آسیبی که ممکنه بزنه اینه که گرمای لپتاپ باعث خرابی اون شه که اینم در حد چند تا رعایت کردن اولیه و مراقبته
نیاز به جدا کردن باتری از لپتاپ ندارید
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
نوسانات برق به باطری نمیرسه
- شارژر نمیزاره نوسانات ( کاهش یا اضاف ولتاژ ) ضرری به باطری یا لپ تاپ برسونه ! اگرم چنین مشکلی پیش بیاد ، مطمئن باشید که مشکل از شارژر بوده
- شارژ مکرر هر باطری ای رو خراب میکنه ، حالا میخواد واسه لپ تاپ باشه یا هر چیز دیگه ای ، اگه دقت کرده باشید کسانی که موبایلشون رو شب تا صبح تو شارژ میزارن بعد از یه مدت از ضعیف شدن باطریشون حرف میزنند !
- مهمترین چیزی که به وسایل دیجیتالی ( از قبیل تلویزیون ، لپ تاپ یا ... ) ضربه وارد میکنه ، قطع و وصل آنی جریان برق هست ! به نظر من ( نظر شخصی ) اگه از لپ تاپ زیاد استفاده میکنید و به طور مکرر شارژر بهش وصل هست ، تحت هیچ شرایطی باطری رو در نیارید ! پول گرون ترین باطری حداکثر 100 هزار تومن هست ، اگه سالی یه باطری هم بخرید ، مطمئن باشید بهتر است نسبت به زمانی که به خاطر باطری ، کل لپ تاپتون بسوزه یا خراب شه ! ( چون اگه یهو برق رفت معلوم نیست چه بلائی سر لپ تاپتون میاد )
ممنون . خیلی ها میگن که باتری های لپ تاپ جدید زمان وصل بودن به شارژر بعد شارژ کامل دیگه شارژ نمیشن پس فکر کنم دیگه مشکل شارژ مکرر منتفی هست درسته ؟
بله در مورد در آوردن باتری لپ تاپ به هیچ وجه نباید این کار رو کرد خیلی شنیدم که بابت این کار مادربورد لپ تاپ ها سوخته .
برق محله ما هم خیلی وضعش خرابه خود من سه بار پاور کامپیوتر قدیمیم سوخته / یه سی دی رام / یک عدد کارت گرافیکی ! دلیلش هم نوسان شدید برق بوده !
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
سلام
فقط ماهی یک بار کالیبره کردن باتری رو یادتون نره.
من نظر شخسی خودم رو میدم
من رشتم برق هست اطلاعات الکترونیک هم دارم
اگر در فکر باطری لبتاپ هستید باید باطری رو در بیاری مستقیم با برق شهر کار کنی
ولی اگر در فکر لبتاپ هستی باطری رو بزار سر جاش با باطری استفاده کن
چون باطری یک تصفیه کننده هست و هر گونه نویض رو میگیره ولی اگر این باطری نباشه مستقیم لبتاپ شما درگیر میشه
و ای عمر لبتاپ شمارو کم میکنه
بازم تصمی با شماست که
لبتاپ رو بیشتر دوست داری یا باطری رو
این که مشخصه لپ تاپ مهم هست و هزینه 100 تومنی باتری در برابر هزینه 2 میلیونی لپ تاپ مهم نیست فقط موضوع سر خرید باتری یدکی هست که می دونید اصلش خیلی سخت پیدا میشه و اگر تغلبی بخریم مشخصه در صورت بروز نوسانات و حوادث و ... به لپ تاپ صدمه می زنه و تعمیر لپ تاپ هم ... پس موضوع این هست که چیکار کنیم باتری اصل اولیه دیرتر خراب بشه و نیازی به خرید باتری یدکی ثانوی نباشه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)