-
January 16th, 2012, 04:31
پاسخ : فروش بازی آنلاین تحت وب استراتژیک تریباس
اگه باشه که خیلی هم خوب . مثل این اسکریپ تراوین که الان همه یه ساب دامین گذاشتن و تراوین خودشونو دارند !
اگر بود الان 100 تا سایت تریباس بود ! درسته ؟ من گفتم اسکین شده از تروال وارز است ! ولی موتور بازی کاملا فرق داره ! اون کجا و این کجا !! خودتون هم میتونید ثبت نام کنید هم در تریباس و هم در تریبال وارز و خودتون متوجه میشید که کلا یه چیز دیگست ...
-
-
January 16th, 2012 04:31
# ADS
-
January 16th, 2012, 13:12
سلام به همگی دوستمون درست میگه این بازی مطعلق است به همایون احمدیان میتونید تو سایت ساماندهی ارشاد و نیک آی آر نگاه کنید بنده و همایون این سایت را راه اندازی کردیم. که به یه سری دلایل قادر نبودیم مدتی تو نت باشیم و این بازی به ایمان خبازی سپردیم ایشون هم قبول کردند. بنده یه اشتباهی کردم و فایل تکسی را که همه اطلاعات داخلش بود را به ایمان دادم و ایشون هم به ساعت نکشید که همه رو به جز دامنه را که نمیتونه به خودش انتقال داد. بعد مدتی هرچی به این آقا گفتیم هر روز دبه میکرد و امروز فردا و ... گفتیم مشکلی نداره تا 3-4 هفته پیش که دست به فروش این سایت زد باهاش صحبت کردم در اومده به من میگه که درآمد سایت تریباس 90 تومان بوده تو این سال :O در صورتی که این سایت 2 ماه مونده به آخر سرور قبلی دسته ایمان خبازی بود تا 1 ماه بعد از سرور جدید این بازی پرداخت آنلاین نداشت و فروارد تمام ایمیل هایی که به پشتیباتی سایت ارسال میشد واسه واریز حساب و خرید اکانت وی ای پی. که چیزی حدود 400 تومان 2 ماه آخر سرور قبلی و در 1 ماه اول سرور جدید ام چیز حدود 400تومان که بعد اون هم داخل زرین پال تمام مدارک موجود هست که ایشون چیزی حول هوش 2-3 میلیون در آمد داشته از اینا بگذریم سایت را به نفری فروخت چیزی حدود 2 میلیون. بهش پی ام دادم ایگنور میکنه فکر میکنه خیلی زرنگه الان حساب هاش تو ایران مسدوده میدونید چرا؟ چون ازش شکایت شده. شاکی بنده هستم با یه نفر دیگه ایشون از رو هم نمیرن میخوان سایت را 5 میلیون بفروشن باز همین جا اعلام میکنم هرکس خواست سورس کامل را به اجازه کسی که این رو از ایمان خبازی خریده می تونم بگذارم تو سایت! در کل این ایمان خبازی کلاهبرداری بیش نیست! هرکس مدرک بیشتری میخواد با من تماس بگیره تا بهش ارئه بدم.
از ادمین محترم ام میخوام این تاپیک را قفل کنند.
Mostafa72mag@gmail.com
!MoverGanker@Y
ویرایش توسط mostafa72mag : January 16th, 2012 در ساعت 13:19
-
-
January 16th, 2012, 13:53
باز هم حرف !!!!!
اگر مدرکی داری خوشحال میشم من هم ببینم مدرک هاتو ...
-
-
January 16th, 2012, 14:01
هه مدرک ها رو نشونت دادم که بعدش ایگنور کردی ترسو
لازم هم نمیدونم به تو یکی مدرک بیشتری نشون بدم. فقط همین که تو ساماندهی ارشاد و نیک آی آر هست بسته اگه خواستی عکسش هم میگذارم ... کسی اگه خواست مدرک بیشتری بهم ایمیل یا پی ام بده
-
-
January 16th, 2012, 14:22

نوشته اصلی توسط
zest
با سلام به تمامی کاربران عزیز
سایت بازی اینترنتی تریباس به علت داشتن مشغله کاری و دانشگاه و عدم رسیدگی به فروش می رسه
این بازی که یکی از بهترین و معروف ترین بازی های ایرانی است ! اسکین این بازی از بازی تریبال وارز است ولی سورس بازی کاملا فرق داره و همه فایل ها ساخته شده توسط گروه تریباس میباشد .
بازی آنلاین استراتژیک تریباس ( دنیا دوم ) - صف
اعضای بازی: 17469 نفر
و آنلاین های روز 200 تا 500 نفر هستند .
درآمد بازی هم از طریق فروش اعتبار و تبلیغات است ! که درآمد هم داره زیاد ... اما به علت اینکه من ایران نیستم و بانک ها تحریم هستند امکان دسترسی به پول هم ندارم لول .
همه چیز هم کامل و بدون باگ است !
قیمت هم 5 میلیون تومان ! ( کسانی که مایل به خرید هستند تخفیف خیلی ویژه هم دارم براشون *)
امکانت بازی هم میتونید تو بازی عضو بشید و ببنید همه چیز رو ...
بازی با هاست و دامین فروخته میشود .
برای خرید با من تماس برقرار کنید
شبکه ها :
Yahoo :
im_zest@yahoo.com
msn :
imankhabazi@hotmail.com
الکساش که ۶۰۰،۰۰۰ هستش بعد ۲۰۰ تا ۵۰۰ تا آنلاین داره؟ حداکثر ۱۰ تا ۱۵ نفر آنلاین داشته باشه
کی تو این سایت حاضر هست تبلیغ بده که درامد داشته باشه؟
شما میتونید اگه این سایت درآمد داره به دوستان تو ایران پولشو بدین اونا بتون دلار میدن تحریم؟ ما تو ایران تحریم ها رو به فرصت تبدیل کردیم عزیز
-
تعداد تشکر ها از nightman به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2012, 14:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nightman
الکساش که ۶۰۰،۰۰۰ هستش بعد ۲۰۰ تا ۵۰۰ تا آنلاین داره؟ حداکثر ۱۰ تا ۱۵ نفر آنلاین داشته باشه
کی تو این سایت حاضر هست تبلیغ بده که درامد داشته باشه؟
شما میتونید اگه این سایت درآمد داره به دوستان تو ایران پولشو بدین اونا بتون دلار میدن تحریم؟ ما تو ایران تحریم ها رو به فرصت تبدیل کردیم عزیز

تایید میشه . چون بنده هم دیشب گفتم ایشون بولف میزنن
رتبه الکسا اینو نشون نمیده
آمار روزانه خیلی باشه 5000 تا بازدید
تازه زیاد هم گفتم
آمار آنلاین هاش به 5 نفر هم فکر نکنم برسه با این وجود سایت بیش تر از 50.000 تومان نمی ارزه
لطفا مدارک رو ارائه کنید تا دوستان دیگه هم همین جا ببینن
والی مدیران تاپیک رو میبندن
کل مدارک رو تو تاپیک بزارید تا ابهامی وجود نداشته باشه
با تشکر
ویرایش توسط vps-baran.ir : January 16th, 2012 در ساعت 14:31
-
-
January 16th, 2012, 14:34
ویرایش توسط mostafa72mag : January 16th, 2012 در ساعت 14:40
-
-
January 16th, 2012, 14:42
عضو انجمن
-
-
January 16th, 2012, 15:23
چون ایمیل دسته ایمان خبازیه! با نیک آی آر گفتیم تا آخر این ماه گفته گیر خودتون میاد:|
-
-
January 16th, 2012, 15:48
شرمنده ها ولی خیلی خنده داره و مسخره است این چیز هایی که ایشون میگن ...
در کل دشمن زیاده
-