southink swf easy
البته نون امثال خودم رو آجر میکنم با گفتن این برنامه !!!
southink swf easy
البته نون امثال خودم رو آجر میکنم با گفتن این برنامه !!!
dl4.ir , Obux.ir , rtrshop.ir برای فروش, همه سایتها دارای رنک در الکسا میباشند. تعداد بک لینک مناسبی را دارند
dl4.ir بک لینکهای فعال بسیاری دارد که گزارش piwik آن موجود است.(روزانه حداقل 40 مراجعه برای دانلود)
بله عزیز من فتوشاپ رو میتوان به عنوان یک جادو اسم برد البته هر جادویی به وردش نیازه اگه ورد ( werd) جادو رو بلد باشی طوفانی به پا میشه....
اگه فتوشاپ رو بلد باشی هر کاری میشه توش انجام داد از طراحی وب سایت ( قالبش) گرفته تا بقیه چیزهاااااااااا
هیچ نرم افزاری رو بهتر از اون یاد نکنید چون که ......!!!!!!!!!11![]()
Bannershop Gif Animator
به نظر من در عین سادگی بسیار عالی و کار آمد هست!
Email: Borhani.92 at gmail dot com
دوستان عزیز البته شکی نیست که فتو شاپ یک نرم افزار کاربردی بسیار جالب و عالی است
اما توجه داشته باشید این دوست عزیز که درخواست نرم افزار کردن دنبال یک نرم افزار ساده و آماتوری بودند
کار با فتوشاپ در واقع حرفه ای و کمی پیچیده است
×××××××××××××××××
بنر شاپ بهتریم نرم افزار برای آماتور هاست....
ببخشيد وقت فتوشاب نيست كه بيام تصميم بگيرم چون فتوشاپ يه برنامه پيكسيلي هستش
برا طراحي بايد از همه نرم افزار ها استفاده كرد از جمله برنامه برداري مثل كرول داور و فري هند.
بنظر شخصي من با فتوشاپ نياز به سخت افزار سيستمي زياد هستش كه شما بتونيد تو بخش انميشن سازي فتوشاپ بتونيد 80 تا فريم بسازيد چون سيستم به شدت هنگ مي كنه .
اما براي كار هاي ابتدايي مي تونيد از easy gif animto
استفاده كنيد
كار با فلش هم جاي خودش رو داره كه محشره واقعا...
دوست من آموزش طراحی بنر در این پست وجود داره حجم زیادی هم نداره 2 مگابایت
http://www.webhostingtalk.ir/f44/38778/
Bannershop GIF
ایرانی آی تی ، ارائه سرور ، هاست ، دامین و طراحی وب www.iraniit.com
آقا شما ببین در چه سطحی میخوای کار کنی !؟> اون وقت بذو دنبالش موفق باشید البنه با برنامه Easy GIF Animator من کارم رو راه انداختم نیازم اونقدر بود
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)