-
January 12th, 2012, 00:28
پاسخ : قیمت خطوط اختصاصی اینترنت اعلام شد
این حرفها فقط در حد تصویب و حرف هست الان از شرکت آسیا تک سرویس دارم وقتی سروریس 128 رو با اشتراک بین ۱۰ نفر رو فعال میکنم کل سرعت دانلود 2 کیلو بایت هست دقیقا 2 کیلو بایت حتی گوگل رو باز نمیکنه وقتی هم تماس میگیری شرکت میگن اگر سرعت بالا میخوای طرح گیگی رو بگیر هر 2 گیگ 13 تومن در ماه این شرکتها فقط برای اینکه بگن ما داریم قانون رو اجرا میکنیم اما در حقیقت طوری پهنای باند رو روی این طرحها فعال کردن که هر کسی گرفت سریعا پشیمون بشه و دوباره حتی با ضرر برگرده به همون طرح گیگی در کل وقتی سازمان تنظیم و مقررات فقط تصویب میکنه و حتی نمیتونه روری شرکتها کنترلی داشته باشه این تصویبها یعنی پوچ .
تماس گرفتم تنظیم مقررات بگم شما که این طرح رو دادین این شرکتها دارن با سرعت 2کیلو بایت میدن دست مشتری نه 128 که میشه 16 کیلو بایت حتی از سرعت دایل آپم کمتر هست که طرف در قسمت شکایات تنظیم و مقررات گوشی برداشته میگه من وقت ندارم شما اگر شکایت داری باید مستندات خودت رو برای ما بفرستی دارم میپرستم چطوری بفرستم چی رو میخواین گوشی رو قطع کرده ! دوباره تماس گرفتم میگه باز مستندات رو بفرست میگم اقا مستنداتی که میخواین چیه میگه وقت ندارم و باز قطع کرده وقتی خود سازمان تنظیم و مقررات نمیتونه شرکتها رو کنترل کنه و جوابگوی مردم باشه دیگه هر طوری هم شرکتها بخوان با مشتریانشون رفتار میکنن.
-
تعداد تشکر ها ازamin885 به دلیل پست مفید
-
January 12th, 2012 00:28
# ADS
-
January 12th, 2012, 00:36
عضو جدید
داریم پیشرفت می کنیم
-
تعداد تشکر ها از root به دلیل پست مفید
-
January 12th, 2012, 10:51

نوشته اصلی توسط
root
داریم پیشرفت می کنیم

یک جای پیشرفت می کنیم ولی نمی زارن دسترسی همه سایت داشته باشی
-
تعداد تشکر ها از takmaisam به دلیل پست مفید
-
January 12th, 2012, 11:07
ببخشید من اصلا بعضی از این چمله ها رو نفهمیدم 
پورت اختصاصی یعنی چی ؟
یکی بگه الان با این حال تغییراتش خوبه یا بد ؟
-
تعداد تشکر ها از ASRESAT به دلیل پست مفید
-
January 12th, 2012, 12:24
راست میگن من هم نفهمیدم اگر سرعت انتقدر بره بالا پس قضیه اینترنت ملی چیه؟
چی اصلاٌ می خواد بشه یکی اینو کامل توضیح بده!؟
-
تعداد تشکر ها از mersad-mr به دلیل پست مفید
-
January 12th, 2012, 12:31

نوشته اصلی توسط
mersad-mr
راست میگن من هم نفهمیدم اگر سرعت انتقدر بره بالا پس قضیه اینترنت ملی چیه؟
چی اصلاٌ می خواد بشه یکی اینو کامل توضیح بده!؟
ببنید قضیه اینکه ما یک اینترنت ملی داریم که بهش اینترانت هم گفته میشه یا همون اینترنت داخلی کشور که چون داخلی هست قیمت پایین تر و سرعت بهتر قرار شده بدهند که گویا قیمتشم همچین پایین نیست.
دوم یک اینترنت جهانی داریم همینی که داریم فعلا باهاش کار میکنیم. قرار هم نیست هیچ کدوم قطع بشه فقط قرار هست قیمت اینترنت بالاتر بره تا کاربران از اینترانت بیشتر استفاده کنند بجای اینترنت ولی قرار هم نیست اینترنت جهانی قطع بشه فقط میخوان کاری کنن که اونهایی که از سایتهای داخل کشور استفاده میکنن مثل دانشجوها که برای استفاده فقط از سایت دانشگاه استفاده میکنن بتونن از اینترنت ملی استفاده کن که مزایایی هم داره از جمله اینکه پهنای باند داخل کشور استفاده میشه و امنیت بیشتر که باعث میشه پول کمتری بخاطر پهنای باند به اینترنت جهانی بخاطر ارتباط با سایتهای داخل کشور هزینه بشه.
ویرایش توسط amin885 : January 12th, 2012 در ساعت 12:34
-
تعداد تشکر ها ازamin885 به دلیل پست مفید
-
January 12th, 2012, 12:36
از اونجایی که مردم راضی (!!!)، مخابرات هم راضی ، فکر نمیکنم قیمت کاهش پیدا کنه !
قطعا از طریق دیگه حق خوشون رو از مردم میگیرن بعلاوه اینکه تازه اختصاصی هم که هست
تجربه ، اسمی که آدم ها روی شکست هایشان میگذارند .
-
تعداد تشکر ها از I Dont Know ! به دلیل پست مفید