-
January 8th, 2012, 22:43
پاسخ : ماژول نویس بانک ملت

نوشته اصلی توسط
langarneshin
قربونت برم داداش ورژن جدیدش رو ار کجا دانلود کنم آدرس سایتش رو گم کردم اگه میشه سایتش رو بهم بگو ممنونت میشم
http://freer.ir/virtual/download.php?action=get
-
-
January 8th, 2012 22:43
# ADS
-
January 8th, 2012, 22:48
الان مشکا اینجاست که یکی از دوستان میگه ماژول ملت ای اسکریپت مشکل داره
-
-
January 8th, 2012, 22:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Raminn
ظاهرا ماژول ملت مشکل داره. طبق استاندارد های بانک باید از 3 تابع استفاده کند که فقط یک تابع استفاده شده . و اطلاعات شماره پیگیری که در بازگشت از دروازه بانک برای سایت ارسال می شود نمایش دهد که ... درست گفتم؟
داخل ورژن جدید مشکل شماره پیگیری رفع شده و فقط اون 2 تابع هست که اگر قبلا از بانک ملت درگاه گرفته باشین دیگه مشکلی نداره و بهتون گیر نمی دن
-
-
January 8th, 2012, 22:54
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
masooumi
داخل ورژن جدید مشکل شماره پیگیری رفع شده و فقط اون 2 تابع هست که اگر قبلا از بانک ملت درگاه گرفته باشین دیگه مشکلی نداره و بهتون گیر نمی دن
بنده قصد گرفتن درگاه بر روی این اسکریپ را داشتم که بخش فنی بانک تائید نکردند .در فرصت مناسب قصد نصب یک فروشگاه ساز رایگان تنها به جهت تائید و گرفتن درگاه از بانک را دارم . اسکریپت شما که در امضا قرار دادید برای گرفتن درگاه مشکلی ندارد؟تائید میشه از لحاظ فنی؟
-
-
January 8th, 2012, 22:57
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Raminn
بنده قصد گرفتن درگاه بر روی این اسکریپ را داشتم که بخش فنی بانک تائید نکردند .در فرصت مناسب قصد نصب یک فروشگاه ساز رایگان تنها به جهت تائید و گرفتن درگاه از بانک را دارم . اسکریپت شما که در امضا قرار دادید برای گرفتن درگاه مشکلی ندارد؟تائید میشه از لحاظ فنی؟
بله در ماژول ملت اون تمامی موارد رعایت شده ، البته ماژول بانک ملت اون رایگان نیست متاسفانه.
ویرایش توسط masooumi : January 8th, 2012 در ساعت 22:59
-
تعداد تشکر ها از masooumi به دلیل پست مفید