پس شرکت وارزهاست چی؟من هم از مدیر محترم شرکت Warez-host.ir جناب اقای رحمان هوشیار به خاطر سرویس دهی خوبشون و پشتیبانی عالی و رعایت حقوق مشتری تقدیر و تشکر می کنم
پس شرکت وارزهاست چی؟من هم از مدیر محترم شرکت Warez-host.ir جناب اقای رحمان هوشیار به خاطر سرویس دهی خوبشون و پشتیبانی عالی و رعایت حقوق مشتری تقدیر و تشکر می کنم
سلام
بحث تشكر شد جا داره از شركت ايران سرور واسه پشتيباني خوبش تشكر كنم (جناب آقاي مظفري)
من شروع كار هاستينگم با اين شركت بوده و بسيار ازشون راضي بودم
اميدوارم هميشه موفق باشند
با بهترین انتخاب جزء بهترینها باشید
با سلام
واقعا جای تقدیر و تشکر داره از کاربرانی که قدر فعالیت هارو میدونن! امیدوارم از این تاپیک ها زیاد بشه! (نه اینکه فکر کنید اسم خودم رو برد بگم اره تعدادش رو بیشتر کنین) این فرهنگ باید جا بیوفته !
از دوستانی که به بنده و همکارانم در جوان سرور لطف دارند تشکر میکنم! امثال این تاپیک ها و پست های دوستان باعث میشه مسئولیتی که روی دوش ما هست بیشتر بشه!بخاطر اینکه متوجه هستیم کاربران رفتار ما رو زیر نظر دارند و این خیلی مهم است!
امیدوارم با ایجاد این تاپیک ها احساس مسئولیت های شرکت های ارائه دهنده سرویس بیشتر بشه و علاوه بر کیفیت مناسب ، بتونند پشتیبانی مناسب و معقول و روز به روز حرفه ای تر رو به کاربرانشون بدند!
باز هم از لطف دوستان و همینطور جناب زحمتکش ممنون هستم!
موفق باشید.
مسعودی
هزاران هزار تقدیر و تشکر از گروه نت افراز و گروه فراسو که تو این 2 3 سال که با فراسو کار میکنم هیچ کمو کسری ازشون ندیدم مخصوصا آقایان فرید و فرشید واقعا خدا قوت![]()
منم جا داره از آقای مسعودی تشکر کنم به خاطر سرویس هایشان و هم پشتیبانی
امیدوارم همیشه موفق باشند
من هم از گروه وارز هاست و جناب هوشیار بسیار تشکر میکنم که با پشتیبانی و سرویس های خوبشون ما رو یاری کردن
و هم چنین از شرکت فراسو
بنده از میهن سرور تشکر دارم که مرا در امر همکاری با سافت لایر یاری کردند
از ورنا هاست و محسن باستانی هم بابت راهنمایی ها تشکر دارم
دیر رسیدیم ته دیگش هم به ما نرسیدواقعا ممنون که این وقتو در اختیار من گذاشتید
از دوست عزیز آقای کیانی (magicvps ) بابت سرویس و پشتیبانی واقعا خوبش تشکر میکنم
آقای مسعودی (itjavani ) مدت کوتاهی هست باهاش کار میکنم راضی هستم از زحماتشون
و دوستانی دیگه ای که توی این انجمن نیستن ولی حیف ازشون تشکر نکنم آقای بهرامی ( میزبان 98 ) با سرویسهای فوق العاده عالیشون
ولی باز متاسفم که کسایی که واقعا در حقمون بدی کردن خیلی بیشتر از این تعداد دوستانی هستن که ازشون راضی هستیم امیدوارم تعداد این عزیزان روز به روز بیشتر بشه
ویرایش توسط 0060 : December 30th, 2011 در ساعت 12:25
منم از سرویس دهندگان خوب تقدیر و تشکر می کنم و امیدوارم همه بهترین نام هارو به خودشون یدک بکشند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)