سلام .
بله زرین پال رو کلا بی خیال بشین بهتره ! به خاطر کارمزد و .... که داره !
راحت برین سراغ پارسیان یا پاسارگاد ! واقعا بهترین هستن برا کسی که شرکتی ثبت نکرده باشه !
سلام .
بله زرین پال رو کلا بی خیال بشین بهتره ! به خاطر کارمزد و .... که داره !
راحت برین سراغ پارسیان یا پاسارگاد ! واقعا بهترین هستن برا کسی که شرکتی ثبت نکرده باشه !
نصب و کانفینگ : WebSitepanel . DirectAdmin
فروش ویژه سرور از : فرانسه . کانادا . آلمان
ID : Bwspeeds
سلام، یکسال هست از دروازه پرداخت بانک ملت استفاده می کنم و راضی هستم مشکلی نداشتیم. با whmcs که مشکلی نداشتند و ماژول رو هم از فراسو گرفتم که نماینده whmcs در ایران هست با لینک whmcs.ir جدیداً هم از بانک پاسارگاد داریم دروازه پرداخت امن بانک پاسارگاد میگیرم. مشتری خرید میکنه و اگر تا سه روز مشتری شکایت نداشته باشه ول به حساب ما واریز میشه کارمزد هم نداره و باعث میشه که مشتری به ما اعتماد کنه زیرا بانک خرید مطمئن رو تضمین میکنه. نیاز به ثبت شرکت هم نداره و به صورت شخصی هم می توانید بگیرید جواز کسب هم نمی خواهد.
بدون جواز کسب فکر نمیکنم بدن
و اما زرین پال از نظر من مشکلی نداشته تا الان که باش کار کردم پول رو هم همیشه سره 3 روز ریخته
دوست عزیز کسایی زرین پال رو تایید میکنن که دروازه پرداخت بانک پارسیان یا ملت ندارند
اگه یه بار از اینا استفاده کنی حله
مشکلات زرین پال
اولا کلی مشتری باید راه بره تا واریز کنه
دوم به نام شرکت شما نیست فکر کنم سامان سیستم باشه
سوم کارمزد میگیره
چهارم اگه سفارشی ناقص باشه باید کلی تاپیک بازی کنی تا پولو برگردونه اما تو بانک ملت که من دارم اگه سفارش ناقص باشه پول کمتر از 5 دقیقه به حساب مشتری برگشت میخوره و دروازه دقیقا به اسم شرکت ثبت میشه
تآیید میشه
ولی خب بازم ملت مشکلاتی داره که بهتره از پارسیان یا پاسارگاد استفاده بشه
ما تو سه ماهی که پاسارگاد رو وصل کردیم یه تراکنش ناموفق ( از نظر برگشت وجه و ... ) نداشتیم .
داخل پارسیان هم که همه چیز بسیار عالی هست .
البته ما از پاسارگاد راضی تر هستیم ! ولی خب پشتیبانی پارسیان خیلی بهتره و زود خودمونی می شن :دی
ملت متآسفانه تراکنش هاو بعدش باید دنبالش بدوی که مثلا فلان تراکنش بدون مشکل هست یا نه ! پول واریز شده یا نه ! ما که نفهمیدیم این چه طور پرداخت آنلاینی هست !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)