سلام
پیشنهاد: بهتره که log ارسال اسمس مثل بقیه log ها در پروفایل کاربر در قسمت مدیریت ثبت بشه
درکل سیستم بسیار عالی می باشد، تبریک میگم
ارادت
---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
سلام
به phpmyadmin برید و table مربوط smsaddon را باز کنید سپس جدول داخلی را حذف کنید، سپس فایل ها را از اول بریزید(فایلهایی که به شما داده شده است)، سپس دوباره اقدام به نصب کنید(طبق آمورزش)
اگر مشکلی بود بگید بیشتر راهنمایی کنم
ارادت
پیشنهاد دوم:
هنگام ارسال یک پیاک کوتاه از قسمت sms addon قسمتی که نوشته توجه کنید امضا به متن پیام اضافه میگردد، یک تیک بگذارید که دلخواه باشد امضا که اگر نخوایم امضا اضافه نشه
عذر بابت این پیشنهاد، قصد فقط یاری شما در کیفیت بهتر است
ارادت
ویرایش توسط 3245 : April 3rd, 2012 در ساعت 23:13
سلام دوستان
من که از این Persiansms پنل دارم و برای ماژول WHMCS تهیه کردم! اصلا راضی نیستم!! اصلا پشتیبانی خوبی ندارن!!!
به نظر شما از کجا تهیه کنم؟؟؟
دوستان با بررسی آقای باستانی عزیز که خیلی به بنده لطف داشتن متوجه شدیم که مشکل از *****ینگ مخابرات هست و اس ام اس ها به خوبی برای خط ایرانسل ارسال می شه و همراه اول هست که این مشکل رو داره.
من همینجا از رفتار حرفه ای آقای باستانی کمال تشکر رو می کنم و امیدوارم همه دوستان بتونن مثل ایشون حرفه ای عمل کنن.
ماژول whmcs ایشون هیچ مشکلی نداره .
دوستان در جریان باشن.
همراه اول لغت (ارز) رو فیـــــلتر کرده.
فلذا لطفا اگه اس ام اس دارید که لغت ارز یا ارزش یا بارز یا ... که به نحوی این لغت توش قرار گرفته به مخاطب همراه اول ارسال نکنید.
در ماژول whmcs هم در متن بعضی از تیکت ها عبارت ارزش قرار گرفته فلذا اون متن ها رو هم اصلاح کنید...
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)