جدا از همه مطالب من نمیدونم تور دیتا سنتر رو دیدم در بخش پشتیبانی چرا زیر همه مانیتور هاشون کتاب گذاشتن ، دلیل خاصی داره ؟ یا اینکه گذاشتن که بالا بیاد؟
Afranet NOC
جدا از همه مطالب من نمیدونم تور دیتا سنتر رو دیدم در بخش پشتیبانی چرا زیر همه مانیتور هاشون کتاب گذاشتن ، دلیل خاصی داره ؟ یا اینکه گذاشتن که بالا بیاد؟
Afranet NOC
توی کار طولانی مدت با کامپیوتر اگر مانیتور دقیقا روبروی سرت نباشه گردن درد شدیدی میگیری بعد یه مدت.الان تو بیشتر شرکت هایی که کامپیوتر زیاد هست از این روش ها استفاده میکنند.من خودم الان دوتا کارتن تلفن پاناسونیک زیر مانیتورمه! kx-t7665x
چندتا ایپی روی سرورهاشون میدهند؟
انسان ها هرگز به آرزوهایشان نمی رسند , انها فقط به اهدافشان دست پیدا می کنند.
در تو چه می گذرد , آن گاه که جهان در گذر است.
( دکتر هلاکویی)
از لحاظ پایداری نسبت به شرایط جهانی باید خیلی انتظار نداشت .....
دوست عزیز
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
حواستون باشه افرانت سرور هاتونو ميگيره ميده به يک نفر ديگه.
مدارک هم موجود هستش. از فاکتور خريد سرور تا صورت جلسه پليس 110 توی ديتاسنتر که گزارش داده سرور رو افرانت بالا کشيده.
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
تصویر نامه عذر خواهی شرکت محترم سامان سیستم از افرانت بابت ادعای مفقود شدن سرور، پیوست می باشد.
گویا ایشان با یکی از شرکت های همکارشان مشکلاتی داشتند و در این میان موضوعاتی را به افرانت نسبت داده بودند که خلاف واقع بوده و پس از روشن شدن موضوع با نامه پیوست عذر خواهی نمودند.
از شرکت محترم سامان سیستم درخواست گردید موضوع را راسا در این فضا و در کنار پست های قبلی منعکس نمایند که متاسفانه پیگیری ها به نتیجه نرسید و لذا جهت شفاف شدن موضوع و بنا بر عرف جاری در این فضا تصویر نامه قرار گرفت.
Saman System.jpg
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)