پنل مدیریت + گزارش پرداخت ها + ارسال ایمیل به شما و واریزکننده
درگاه های بانکی اماده: سامان - پارسیان - پاسارگاد - ملت
تماس بگیرید قیمت هم مناسبه![]()
پنل مدیریت + گزارش پرداخت ها + ارسال ایمیل به شما و واریزکننده
درگاه های بانکی اماده: سامان - پارسیان - پاسارگاد - ملت
تماس بگیرید قیمت هم مناسبه![]()
البته فراموش کردم بگم این اسکریپتی که من گذاشتم مال بانک پاسارگاد هست اگر درگاهتون از بانک دیگه ای گرفتید باید اسکریپت همون بانک رو نصب کنید
به نظر من با توجه به اینکه بانک سامان مرکز مراودات الکترونیک بانکی کشور هست بهترین درگاه اینترنتی مال بانک سامان هست ولی متاسفانه به راحتی درگاه نمیدن و خیلی سخت گیری می کنن
بعد از بانک سامان بانک پاسارگاد رو میشه در رده دوم قرار داد خوشبختانه دریافت درگاه از بانک پاسارگاد راحتتر از بقیه بانکهاست و به افراد حقیقی هم درگاه داده می شه
کافیه توی سایت ::. Pasargad Electronic Payment co. - شرکت پرداخت الکترونیک بانک پاسارگاد .:: ثبت نام کنید و پس از دریافت ایمیل مدارک رو توسط پست ارسال کنید خیلی راحت درگاه رو بهتون میدن
موفق باشید.
×××××××××××××××××
خیلی ممنون دوست عزیز از اظهار تشکرهاتون
توی اون فایل زیپ که گذاشتم یه فایل readme.htm هست که راهنمایی کردم چطوری از اسکریپت استفاده کنید و کدها رو کجا قرار بدید
اما اگر بازهم مشکلی بود تماس بگیرید یا پیام بذارید.
موفق باشی
×××××××××××××××××
خواهش می کنم دوست عزیز
ما وظیفه داریم به هم کمک کنیم
این اسکریپت رو وقتی تازه کارتر بودم ساختم
دیدم توی فایلهام هست هنوز و بلا استفاده مونده
گفتم بذارم بلکه به درد دوستان بخوره
یاد اون موقع افتادم که خودم همین مشکل رو داشتم و کسی نبود کمکم کنه با کلی مصیبت این اسکریپتو ساختم
امیدوارم کمکتون کنه
×××××××××××××××××
سلام
برای دوستانی که ایمیل زدن ارسال کردم
موفق باشید
http://www.fmhost.ir/boors/pasargad.zip
فعلا گذاشتمش اینجا
×××××××××××××××××
برای پارسیان و ملت بصورت مستقبل با مدیریت تراکنش ها به همراه سامانه پیامک و ارسال پیامک و ایمیل به پرداخت کننده و شما رو داریم خواستید در خدمتیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)