با سلام من دو سرور سوئیس میخوام یا این مشخصات
Location of Server : Switzerland - Zurich
Motherboard : Supermicro X8DTL-3F -
more
Processor : Single Intel® Xeon® E5620 Westmere-EP -
more
Memory (GB) : 12 GB DDR3 ECC Registered Memory
Hard Drive (GB) : 2 X 2 TB SATA 7200 RPM Hard Drive
Networking : 1 Gbps Full-Duplex Uplink
Bandwidth (GB) : 20 TB Blended Bandwidth
IP : ( One /29 VLAN ) 5 Usable IP Addresses
Price : $179.00 per Month
من الان دو سرور با این مشخصات سوئیس دارم ولی میخوام سرور ها در پنل خودم باشه و پنل داشته باشم و از همکاران که تو کار فروش سرور هستن فقط ماهیانه هزینه سرور رو برام پرداخت کنن و به غیر از هزینه سرور یه مبلغ بیشتر رو میدم
دو سرور دیگه هم من میخواستم برای ارائه سرور هاست رایگان برای سایتم فقط نمیدونم از دیتاسنتر المان یا هلند یا امریکا تهیه بکنم
سرور های Hetzner که ارزون هستن ای ام دی هاش رو هزینه نصب نداره خوب هست
سرور های امریکا هم که چند دیتاسنتر هستن و شناخت کافی ندارم و کار نکردم و بعضی از دیتاسنتر ها قوانینشون خیلی سخت هست
دیتاسنتر هلند هم Worldseteram با این ذیتاسنتر کار نکردم ولی همکاران داشتن و دیددم بد بنوده راضی بودن
دیتاسنتر leasweb سرور داشتم سرور اولم خوب بود ولی به دلایل سرور رو پس دادم ون نمیشد مجازی سازی کنم و بعد رفتم از .......... که ایدی یاهوشونم ............... هست سرور گرفتم از این 130 هزار تومانی ها سالل قبل سرور دان تایم داشت و ایشون هم میگفتن خودتون شخصا با دیتاسنتر ایمیل بزنید و مشلتون رو رسیدگی کنید بلخره هر جور بود دیگه تمدید نکردم سرور رو . نمیتونم بگم کی بود این بنده خدا ..........
سرور دوم در دیتاسنتر که میخوام برای ارائه هاست هست و میخوام این سرور هم پنل داشته باشه و دست خودم باشه و سرور من باشه