این اروور رو میده برام تو بخش : گزارش فعالیت سیستم
Module Create Failed - Service ID: 16 - Error: (Curl Error) Couldn't resolve host '' - code: 6
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
منم دقیقا همین مشکل رو دارم
من که نمی دونم مشکل شما چیه! ولی با واسه من فرق می کنه! برای من هیچ خطایی نمی ده!
شما کد خطا رو سرچ کن شاید یه چیزایی پیدا کردی
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
اقدام به ایجاد پکیج نمی کنه اصلا!به سرور وصل میشه و می تونم ایمپورت کنم ، تو ایمپورت هم میگه که پکیج ها هم نام نیستند(رنگش سبزه) ولی همنام هستند! و اکانت هارو هم نشون میده
Fresh Start Again!
من نگاه کردم اصلا اقدام به ایجاد نمی کنه!
تنها کارش اینه پول که پرداخت میشه (یا حتی فری) ایمیل میده!
دستی هم Accept می کنم کاری نمی کنه!
ولی مقع ایمپورت یوزرهارو نشون می ده! یعنی تنظیمات درست وارد شده دیگه!
از نال شده هم استفاده می کنم
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
ابزار-->(اینجا هم باید این باشه)وقایع فعالیتها
Fresh Start Again!
اگه اصلا اقدام به ایجاد نمیکنه واسه اینه که تنظیکات سرویستون بر روی ایجاد خودکار قرار نگرفته (پست های قبلی بنده را مطالعه کنید)
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
مشکل شما هم از ارتباط با سرور هست
Access Hash را در تنظیمات سرور ایجاد کردید ؟
شما اصلا سرور تعریف کردید ؟
از منوی Setup (تنظیمات یا نصب) گزینه Servers (سرورها) باید سرور تعریف کرده باشید و در تنظیمات سرور نیز Access Hash را از WHM بگیرید و وارد کنید
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
اگه واستون مقدور هست مشخصات whmcs را واسم پ.خ کنید تا یه نگاه بهش بندازم
automate.JPG
؟؟؟
Fresh Start Again!
در whmاز کجا باید access hash رو ایجاد کنم ؟
remote access
order.JPG
لاگ رو هم اینجا گذاشتم!
اصلا درست نمی کنه![]()
Fresh Start Again!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)