آدرس سایت را ارسال کنید . . .
ما هم درخدمتیم . . .
آدرس سایت را ارسال کنید . . .
ما هم درخدمتیم . . .
خب فکر نکنم کسی به همین سادگی ها ، بخواد اسپانسر بشه
چیزی که ابتدا مهم بنظر میاد ، اینه که چه کسی (یا کسانی) میتونن این اسپانسر بودن رو بپذیرند و اونها میان اینجا پیشنهاد خودشون رو اعلام میکنند
اما بعد از اون ، کار باید با روال قانونی انجام بشه . یعنی میزبان بیاد و سایت رو (از نظر محتوا و اسکریپت های موجود در اون و چیزای دیگه) بررسی کنه و ببینه که احیانا چیز مشکل داری نداشته باشه
صاحب سایت هم در مورد میزبان بررسی هایی انجام میده . مثلا در مورد کیفیت هاستی که میگیره ، پشتیبانی و بک آپ و امکاناتی که در اختیار میگیره و ...
به هر حال به همین سادگی ها هم نیست و البته سختی هم نیست
موفق باشید![]()
سلام
اگه هاستتون جور نشده من میتونم در اختیارتون بزارم،
یا علی
این در جواب پست من بود ؟
این برسی ها همیشه هست و باید بشه
منظور من اینه که چه دلیلی داره هنوز هیچ چیزی مشخص نشده قیمت داده میشه و یا افراد می گن ما می تونیم اسپانسر بشیم
توی همین رنج که این دوست عزیز گفته می خواید من چندین سایت رو معرفی بکنم که هیچ سایتی حاظر نیست اسپانسر بشه یعنی در توانش نتونه باشه
برای مثال سایت های هک که هر روز حملات دی داس روش صورت می گیره یا نمی دونم سایت هایی که جنبه های سرگرمی دارن و نیاز به برنامه های وابسه برای بهتر اداره شدن هست و هر کدام از آنها لایس خودش رو می خواد
یک سری از برنامه ها هم مثل ورژن جدید سیو لود سرور رو می بره بالا ، شاید همین اول کاری مشکلی نباشه ولی بعد از 3 ماه چه داستانی پیش میاد ؟
در همین انجمن چندین تاپیک برای ابراز کلاه برداری و حق کشی بوده
آیا نباید موارد بهتر برسی بشه تا مشکلات بعدی هم پیش نیاد ؟
از دوستان کسی هست دو سوال قبلی من در پست اولم در این تاپیک رو توضیح بده تا من قانع بشم ( البته قانع کردن من زیاد سخت نیست ، منتها باید یه جواب درست حسابی باشه )
مرسی از توجه شمادوستان
بهرام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)