شما كانفيگ هم مي كنيد رو وي پي اس ؟
شما كانفيگ هم مي كنيد رو وي پي اس ؟
با سلام . سرور چند ساعت میشه دان شده . کی وصل میشه ....![]()
سلامو جواب این سوالت رو من میدم، این آقا رفیقاش رو جمع کرده تا ازش تعریف ککنند ، من ازش 3 تا vps داشتم روزی 3 بار باید ریست کنی، منظورم اینه که اگه واسه **** بخوای باید صبح تا شب پاش باشی، 3 تا وی پی اس داری پول یکی رو نریزی 3 تا رو قطع میکنه، جواب سوال رو اصلا نمیده، دیگه خیلی اسرار کنی میگه تیکت کن، کیفیتش واقعا پایینه، این رو جدی میگم
من سه ماه ازشون وی پی اس دارم و راضیم ولی پشتیبانی خوبی دارن ولی در جواب سوال ها حوب نیستن ولی درکل اپ تایم و کیفیت سرور هاشون حرف نداره فکنمیکنم مسل این سرویس ها جای دید باشم![]()
من ازش 5 تا سرویس دارم ، خیلی وقته میشناسمش شاید خیلی وقت نباشه که تو این کاره اما از خیلی ها که چند ساله این کارن کارش درست تره
پشتیبانیش خوب ، با حوصله جواب سوال های چرت و پرتمم رو حتی میده : دی
Only VPS Fars :$
پشتيباني واقعا مهمه، جــان یوز هاي این فروم پشتیبانيتون چطوره ؟ بخدا خسته شدم همه میگن 24 ساعته اما همه هم درست پشتیباني نمیدن..
در ضمن نمیخام سرور ها به هر بیانه ي واهي مثل ارسال اسپم یا هر چيز مسخره دیگه ای که من روحم هم ازش خبر نداره ip من بلوک بشه..
کاری به پشتیبانی ندارم اما در مورد اسپم 99 درصدشون ناخواسته هست به این صورت که معمولا برنامه هایی مثل ویروس روی خود سرور (یا اگه واسه وی پــی ان سرور استفاده بشه روی سیستم کاربران) این کارو انجام میدن و این وظیفه شما هست که تا حد ممکن جلوی اینگونه مسائل رو بگیرید
مطمعنا یه دیتاسنتر بیکار نیست که همینجوری الکی ایمیل بفرسته
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
من تا حالا تاپیک ففروش با این همه تعریف و تمجید ندیده بودم ..انشاء الله که این طور باشند ....![]()
منم بواسطه اینهمه تعریف همین امشب یک سرور سفارش دادم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)