اگر دسترسی به هست مبدا دارید مشکلی نیست .
در غیر این صورت باید از رپید لیچ استفاده کنید .
همچنین اگر در زمینه اسکریپت نویسی تخصص دارید می تونید . اسکریپتی بنویسید که تمام این کارها رو بصورت اتوماتیک انجام بده .
یک اسکریپت برای دانلود و یک پش اسکریپت برای تغییر پسورد و ال.خ .
سربلند باشید
Rar پسورد دار ، در صورتی که سرور نرم افزاری برای اکسترکت کردن این نوع فایل نداشته باشه هم می تونه شامل شه دوست من؟همچنین اگر در زمینه اسکریپت نویسی تخصص دارید می تونید . اسکریپتی بنویسید که تمام این کارها رو بصورت اتوماتیک انجام بده .
یک اسکریپت برای دانلود و یک پش اسکریپت برای تغییر پسورد و ال.خ .
اگه بشه واقعا چیز خوبیه ...
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
خب شما بتونید فایل Rar که پسورد خورده روش رو با لیچر باز کنید و دوباره Rar کنید و پسورد بزارید که خیلی خوبه ...
ولی کلا هاست دانلود خیلی از ریموت دسکتاپ ارزونتر هم نیست ... + امکاناتی که می تونه ریموت دسکتاپ بده و هاست دانلود نمی ده...
دوستان من فعلا نمیتونم هاست ویندوز تهیه کنم و الانم هاست فعلی من هاست لینوکسه اونم اشتراکی و یه هاست دانلود هم دارم که کنترل پنلش دایرکته خی الان تنها کاری که من میتونم انجام بدم همون اسکریپته درسته؟
آیا راه دیگه ای هم هست؟
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
راستی مگه با رپید لیچ نمیشه فایل رار یا زیپ رو ویرایش کرد مثلا تغییر نام یا رمز؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)