به عنوان یک پیشنهاد بهتر است اگر قراره عبارت فارسی نوشته شه در روی هیدر یا ... :
به جای "وب هاستینگ تالک" نوشته بشه "وب هاستینگ تاک"
موفق باشید
به عنوان یک پیشنهاد بهتر است اگر قراره عبارت فارسی نوشته شه در روی هیدر یا ... :
به جای "وب هاستینگ تالک" نوشته بشه "وب هاستینگ تاک"
موفق باشید
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
فکر خوبی به نظر میرسه ولی باید یه قیمتی هم مد نظر داشته باشند افرادی که وقت صرف این کار میکنندموافقم اینطوری طرح های خیلی خوبی گیرتون میاد ! البته من پیشنهاد می کنم این مسابقه رو در انجمن مجیدآنلاین اجرا کنید ، چون همه گرافیست هستن ، و یه جور تبلیغ هم میشه برای هر دو انجمن!
هزینه هم که خودتون میدونید !! می تونید نرخ متعارف طراحی لوگو رو بعنوان هزینه قرار بدید...
به هر حال اگر لطف کنید قیمت های متعادل توی این کار هم بگید ممنون میشم
زیاد لوگو هم نمیخوایم پیچیده باشه
یه چیز ساده ولی نو
مثلا :
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
چرا از حسین همتیار کمک نمیگیری اصفهان هم هست بهتر میتونی نظارت داشته باشی رو کارو اونطور که بخوای تحویل بگیری
Web_Hosting_Talk_LOGO_by_aliseven.jpg
این رو توی deviantart دیدم بدنشده :دی
این هم گالری بنده:
NAKOOT DA GALLERY
اگر مایل به همکاری در زمینه طراحی لوگو بودید اطلاع بدید.
حسین سرش شلوغه :دی به ما فقیر فقرا ها محل نمیدهچرا از حسین همتیار کمک نمیگیری اصفهان هم هست بهتر میتونی نظارت داشته باشی رو کارو اونطور که بخوای تحویل بگیری
یادمه یه زمانی به ممد فخرایی گفتم این کار رو برام بکنه
و فکر کنم این لوگو هم یکی از دوست هاشو طراحی کرد
طراح این لوگو کیه ؟ شماره تماس ازش داری ؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
طراح این لوگو جناب علی آهنگری هستند که کارشون واقعا عالیه و لوگوی تیم ما هم در دست طراحی دارند و وقتی من این تاپیک رو دیدم واقعا متعجب شدم که چرا نه اثری از این لوگو در این سایت هست و نه به اون توجهی می شه.
به وب سایت اشون می تونید رجوع کنید:
:: ALI AHANGARI ::
Iranian Pentesters Home
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)