جداول رتبه بندی هاستینگها در وبکاست (مرجع هاستینگ ایران) آپدیت شد:
رتبه بندی سایت webhostingstuff.com
رتبه بندی سایت whatmyip.co
رتبه نبدی سایت webhosting.info
وبکاست - مرجع هاستینگ ایران
سلام بر همگی دوستان من تجربه ای تلخی با هاست پارسپک داشتم گفتم این تجربه رو در اختیار شما بزارم حداقل سر شما کلاه نره
بنده قبل از خرید از پشتیبان انلاین این هاست پرسیدم تمام کارهای انتقال هاست رو رایگان انجام میدید؟ گفت بله هیچ کاریشو نیاز ندارید شما انجام بدید منم گول خوردم و همون لحظه خرید و اینا انتقال ( ناقص ) رو انجام دادن و سایت من دیگه بالا نمیومد هر چی بهشون میگفتم میگفتن خودت باید درست کنی وظیفه مانیست در صورتی که قبلش چیزه دیگه گفتن
همین باعث شد که بعد از یک روز که سایتم بالا نیومد یه هاست دیگه خریدم و اونها کار من رو راحت انجام دادن
نکته جالب اینه که پارسپک با بیشرمی تمام پول من رو حتی پس نداد البته که اون دنیا شایدم این دنیا پس خواهد داد ذات عدالت خداوند متعال اینو میگه
در کل حواستون باشه که از این هاست پارس پک خرید نکنید که عین من سرش کلاه میره
ویرایش توسط sptspt : May 8th, 2015 در ساعت 18:57
از ****** تجربه بسیار بدی داشتم من.
به نظر از هاست خارج از کشور استفاده کنید.
من از ایران هاست استفاده می کنم گاهی خوبه گاهی بده ولی پشتی بانیش خوبه
http://www.gowebsite.ir/
تبلیغات گسترده و جذب بیشتر مشتری دلیل کیفیت نیست به عنوان مثال مشتریی داشتم که از دست مشکلات میهن وب هاست به ستوه امده بود و انتقال داد یا همکارانی که از همین پارس پک سرور مجازی 200 هزار تومانی برای میزبانی گرفتند و با اورسل شدید مواجه شدند به طوری که نرم افزار ها به صورت ناقص اجرا میشدند و برای حل موقت مشکلاتی که اوسل خودشون باعثش بود 200 هزار تومان هزینه دریافت می کردند.
قصدم تخریب کسی نیست نمی گم هم من یا کس دیگری بهترین در هاستینگ هستیم ولی عنوان بهترین لایق بیشتر این شرکت ها نیست. اکثر این شرکت ها فقط تبلیغات بیشتری داشتند همین.
ویرایش توسط InterServer.ir : September 16th, 2015 در ساعت 23:05
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
هاست دی ال زیاد ازش تعریف میکنن و همه میگن بهترینه
اما قیمت هاش خیلی زیاده (بیش از حد زیاده!)
دوستدار کتاببلیان
مهمترین ملاک در این رده بندی میزان فروش شرکت ها می باشد.
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
Askarifar کدوم شرکت هست؟
به هرجهت جمع کردن و از همه مهم تر نگه داشتن بیش از 3000 تا 8000 مشتری و سایت کار ساده ای نیست اونهم به جز دامنه های .ir که در آمار حساب نمیشه
ویرایش توسط ali02 : September 17th, 2015 در ساعت 18:31
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)