من جدیدا یه سرور از لیزوب گرفتم. توی ساپورت و پاسخ به تیکت که ایرادی ندیدم و به موقع جواب دادن
مشکلی که داره تعداد آی پی کمی هست که می دن. قیمت هاش هم بالاست نسبت به کانفیگ ولی کیفیتش عالیه.
من جدیدا یه سرور از لیزوب گرفتم. توی ساپورت و پاسخ به تیکت که ایرادی ندیدم و به موقع جواب دادن
مشکلی که داره تعداد آی پی کمی هست که می دن. قیمت هاش هم بالاست نسبت به کانفیگ ولی کیفیتش عالیه.
من پلن (DC30) از لیزوب رو انتخاب کرده بودم، Intel E2160/4GB/2x500GB که با توضیح دوست خوبمون منصرف شدم از خرید کردن از لیزوب، من ریسلری داشتم دوساعت سرورش خاموش شد همه مشتریا ریختن سرم بعضی هاشون هم کلا انتقال دادن سایتاشونو، چه برسه به اینکه کلا خارج بشه سرور. الان هم که میخایم یک شرکت بزنیم و ادامه بدیم کارمون رو اگه لیزوب چنین کاری کنه اسم شرکت کاملا بدنام میشه.
علمی که سخت بدست آورده ای را آسان در اختیار دیگران قرار ده، آنوقت آرزوهای سختت را آسان بدست خواهی آورد
_______________________www.paayab.com_______________________
الان خیلی از هاستینگ های معتبر با لیزوب کار می کنند. حالا مشکل اون دوستمون رو انکار نمی کنم ولی حتما دیتاسنتر هم دلایلی داشته دیگه.
از چیزی که واقعا خوشم اومد توی این دیتاسنتر اینه که واسه هر موردی قبلش اطلاع می دن و اگه خودت کاری نکنی اونا اقدام می کنند. مثلا من اشتباها آی پی یکی دیگه رو اد کرده بودم به سرور خودم و آی پی یکی دیگه از دسترس خارج شده بود. بهم ایمیل دادن و گفتند که چه اتفاقی افتاده و اگر آی پی رو آزاد نکنم سرور رو قطع می کنند. جریمه ای هم درکار نبود!
این کجا و سرور سینگل هاپ کجا که واسه دی داس بهم ۱۰ دقیقه فرصت دادن تا آی پی رو ببندم که اصولا تا آدم بخواد بجنبه ۱۰ دقیقه تموم می شه. زدن سرور رو خاموش کردند!
اکثر مشتریام هاست های هتزنر رو خیلی تعریف میکنن، سرعت پینگش هم انصافا بالاتر از بقیه است.
نظرتون در مورد این پلن هتزنر چیه؟ سالیانه بخام بگیرم همراه با سی پنل چند ریال ایران میشه هزینه اش؟
Hetzner Online AG: Dedicated Server EQ 4
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
مشکلی در خریدش نیست، واسطه دارم. برام میخرتش. فقط در مورد کیفیت و قیمت پلانی که دادم میخام بدونم.
علمی که سخت بدست آورده ای را آسان در اختیار دیگران قرار ده، آنوقت آرزوهای سختت را آسان بدست خواهی آورد
_______________________www.paayab.com_______________________
من از لیزوب یه سرور گرفتم از نظر پورت و پشتیبانی خیلی عالی هستن سخت افزاری هم خوبه
[/CENTER]
Contact Me: hamed.dance2009[At]Gmail[Dot]Com
قیمت رو باید از همون رابطتون بپرسید .مشکلی در خریدش نیست، واسطه دارم. برام میخرتش. فقط در مورد کیفیت و قیمت پلانی که دادم میخام بدونم.
راجع به کیفیتم زیاد تاپیک باز شده ، با یک سرچ ساده می تونید به نتیجه برسید
با این که خود ما با هتزنر کار می کنیم ولی لیز وب یک چیز دیگه هست.
من لیزوب و ovh را پیشنهاد میکنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)